Пазаруване от Емаг тема 4

• 10 003
  • 232
  •   3
Отговори
# 195
Iveta_S току що проверих и се е оправило Simple Smile

# 196
Здравейте, не съм пазарувала от сайта, но виждам, че има възможност за прилагане на промо кодове. Някой дали има такъв?

# 197
Здравейте, не съм пазарувала от сайта, но виждам, че има възможност за прилагане на промо кодове. Някой дали има такъв?
Персонални дават само на имения ден и някакви редки случаи, които се броят на едната ръка. Кодовете за всички се виждат в сайта.

# 198
Здравейте, мисля да закупя такава компактна пътека за ходене, имате ли мнения или опит с пътеки от Емаг?

# 199
Да,аз през октомври си поръчах пътека,трябва да погледна точно какво и как. Дойде даже по-рано,хванах и намаление.
Редактирам се . Моята е  kondition,с тегло на бягащия до 90кг (затова и беше по-евтина). Имам си дисплей(отброява време ,калории,дистанция и пулс) ,може да се свърже и за музика ,но не знам как ,две места за бутилка . С лост от ляво и дясно,аз не мога да вървя бързо ако не се подбирам поне с едната ръка .Дойде ми на 200лв.

# 200
  • 1st floor
38 см не е ли много тясна?

# 201
На e.

Тази пътека е по-точно за нормално към бързо ходене, а не за бягане. Пише до 6км/ч, което е в рамките на скоростта на ходене.

# 202
  • 1st floor
На e.

Тази пътека е по-точно за нормално към бързо ходене, а не за бягане. Пише до 6км/ч, което е в рамките на скоростта на ходене.
Да, видях. Но пак ми се вижда малко, като се опитам да си го представя. Две педи. Не, че съм тествала да ходя по пътека, просто се чудя.

# 203
Заинтригувахте ме и премерих моята - също е 38см. Реално това е полето за ходене, самата широчина е малко по-голяма. На мен си ми е супер, но аз я ползвам за ходене.

Иначе Емаг днес отново ме разочарова. Трябваше ми подарък преди Коледа, разгледах всички магазини и поръчах от Емаг, защото беше обявен срок за доставка до 22-ри. Днес получавам известие от куриера да очаквам доставка до 6-ти Януари?!? Веднага писах на оператор - първоначалният срок бил ориентировъчен. Е, да, но никъде не пише, че е ориентировъчен. Казах им да отменят поръчката и си пуснах към Озон, където нищо не е ориентировъчно и ще дойде навреме, но ме ядосаха за пореден път.

# 204
При мен се получи нещо подобно,не е фатално ,но все пак. Поръчах продукт ,за които пишеше поръчай до 12ч и получи утре. Поръчах даже още сутринта и вече 3 дни си чакам .

# 205
3 дни не е нищо, аз чакам вече16 дни... И днес получих съобщение, че Sameday ще доставят пратката между 11.30 и 14.30. Викам си, мъката свърши Smiley Към 15 ч. звъннах и ми казаха, че ще минат след час, час и половина. След 2 часа отново звъннах и куриерът каза, че е търсил пратката ми в буса, но я няма. Много ме ядосаха, а вече започнах да мисля, че пратката може и да е изчезнала - сигурно няма да е за първи път. Доста неща поръчах напоследък от еМаг и доставките до автоматите на Sameday беше доста бърза, но тази доставка до адрес се превърна в кошмар Rage

# 206
  • 1st floor
Как се организира връщането към Емаг, ако съм получила пратката в кутия на Easybox? Пак ли там се носи?

# 207
Как се организира връщането към Емаг, ако съм получила пратката в кутия на Easybox? Пак ли там се носи?
Аз имах опция да избера в бокс или куриер, но последно  съм връщала преди 1.5- 2 години.

# 208
Аз връщах преди няколко месеца объркан продукт. Получих го в easybox, върнах на куриер

# 209
Аз връщах обратно към Easybox. Като генерираш връщане на сайта на Емаг, ще ти дадат код за бокс. Беше доста по-лесно, отколкото да чакам куриер.

Общи условия

Активация на акаунт