Пазаруване от Емаг тема 4

• 10 708
  • 245
  •   2
Отговори
# 240
Одобряват и негативни коментари - https://www.emag.bg/product-feedback/komplekt-rezervi-oneblade-3 … /review/201887109
Но по какъв критерий - те си знаят. Ако продуктът се предлага от външен търговец, може и той да има право да одобрява/отхвърля ревюта и той да е решил да не одобрява негативни мнения..
Както и тук! Всички казват, че сме европейци, и че сме демокрация, но последният ми коментар тук също беше изтрит.
Преди 2 месеца поръчах за приятели филтри за кана Brita не е оригинал, но на добра цена и миналата седмица ми се обадиха, че филтрите не работят.
Опитах се да подам рекламация, но системата не я прие.
След това написах отзив до хората, за да разберат, че артикулът не съвпада, както и снимки, които сложиx, за да докажа и всичко останало, но те също не го приеха.
Що пак ти? Ще те изтрият, защото си измисляш, както си измисли и за предишния случай.

Сега ново 20 за някакви филтри, които си поръчала преди 2 месеца. Така постигаш обратен ефект с измишльотини.

Дай линк към тези филтри да ги видим. И какво означава, че не ти приеха рекламацията? Не че ти вярввм, но все пак да видим.

# 241
Скрийншот от имейла, в който ми пишат, че не ми одобряват ревюто ли да кача?

# 242
Това за ревютата е вярно. И аз съм опитвала да кача лош отзив и са го отхвърляли. Нямам идея на какъв принцип се случва и дали някакъв бот проверява за негативни думи.

Имам опит и с фалшив продукт. Бях поръчала резервни глави за ел.четка за зъби Филипс. Дойдоха глави с китайски надписи, нищо общо с Филипс. Подадох заявка за връщане с пояснение за фалшив продукт. В интерес на истината Емаг пък тогава реагира адекватно - поискаха ми снимки и казаха, че ще се погрижат този доставчик да бъде изключен от сайта им, а на мен ми върнаха парите и ми оставиха въпросните глави. Не че ми трябваха, но поне не се занимавах с връщане.

# 243
  • София
Бях писала положителен отзив за една котешка катерушка. Впоследствие се скапа доста  бързо и дори направих рекламация. Системата ми позволи да си поправя отзива, но звездите не съм пипала. Simple Smile Само допълних текста. Дали не може по този начин да се избегне отхвърлянето на отрицателните отзиви? Simple Smile

# 244
Според мен автоматично отхвърлят отзиви от акаунти, които имат отворен случай.

# 245
  • София
Есента съм забравил да спра пробния период за Genius... и съм вече на годишен план Grin и тъкмо гледам колко съм спестил (при заплатени 29лв или 58лв?) През апп-а на банкирането ми виждам само 30 дни назад:
Скрит текст:
Спести 9.98 лв. с текущия си абонамент Genius!
Иначе ако си взел стока от външен търговец + безплатна доставка от Genius - при връщане ще трябва ли да заплатя разходите? Oказа се дефектна, но са минали 20 дни (от 14 дни срок)... чакам отговор по мейл.
Видях това - има ли нещо обвързващо, защото мисля да го споделя.

Общи условия

Активация на акаунт