Пазаруване от Емаг тема 4

• 11 676
  • 265
  •   1
Отговори
# 255
  • * Under the stars *
Изпращат код за потвърждение на телефонния номер, регистриран в профила. Работи си без проблем. Ако не получавате смс - може да отива в spam.

Точно това се беше случило - смс-ът беше отишъл в папка спам. Никога не бих предположила. Имах около 20 съобщения с кодове 😄 Успях да си възстановя профила. Много благодаря!

# 256
При мен за съжаление ми изписва,че този номер е посочен на друг акаунт. Подозирам ,че предишен собственик на номера е имал регистрация в емаг. Защото аз преди това не използвах сайта ,от 3 или 4 години поръчвам .

# 257
Извинете, как се разбира, че филтрите не работят - не пропускат водата или по друг начин? Питам от любопитство, тъй като и аз използвам филтрирана вода.
Да, точно така, влиза трудно и не пропуска водата.
Скрит текст:
Линк към продукта? Може ли снимка на поръчката като скриеш номера ѝ? И какво ти отговориха на рекламацията eMAG?
Изобщо не мога да пусна рекламация! Не намирам формуляр за рекламация, a само за връщане. Супорта ме праща на връщане но как да върна, като е минал срока?!Не го приема. Вече пихме 1 вода от Ocean living с доставка от Emag но не филтрирана, както се подразбира. Да не говорим, че не връщат парите за доставката. Накрая върнаха парите на срязания панталон, но аз платих + доставка, но парите за доставката обратно не получих, a връщането не по моя вина. Ето зет ми поръча видеорегистратор за кола до бокс нещо което аз никога не правя. Отново уж външен, но с доставка от Emag. Foxmag24 online srl. Отворен без защитно фолио надраскан и с упътване от Temu и понеже ще има и първокласничка и 1 евтин китайски телефон отворен поръчан в цвя розов дошъл в цвят gold, a на кутията син. Аз думи немам, как се лъжат хората. Пирамида, схема Понци, каквото желаете, но не и коректност.

# 258
Леле, кога Genius стана 29,99 Евро? Преди нова година беше 29,99 лв.
А по Черния петък даже ми излезе на 15 лв, ама да съм знаела че тогава е добър вариант да го подновя.

# 259
Все още си е 29.90 лв..

# 260
Вече пихме 1 вода от Ocean living с доставка от Emag но не филтрирана, както се подразбира.
oceanpointtrad83@emag.bg
Пиши на този имейл. Фирмата е външна и дори по-лошо, защото търговецът е китаец.

Проблемът ти е, че купуваш от външни търговци, а ние не го правим. Продавачът и доставката само от eMAG и няма да имаш проблеми.

# 261

oceanpointtrad83@emag.bg
Пиши на този имейл. Фирмата е външна и дори по-лошо, защото търговецът е китаец.

Проблемът ти е, че купуваш от външни търговци, а ние не го правим. Продавачът и доставката само от eMAG и няма да имаш проблеми.
[/quote]
Благодаря, ще опитам, но не мисля че това променя нещо. Няма външен. Tова е уникална заблуда! Pумънски хитрини за да не ce плащат данъци. Kато с регистрациите на мпс-тата. Емаг ненапразно не продава по- нaдалеч от Унгария и Cърбия. Всички "външни" фирми c румънски сметки, Полша, Исландия... са техни. Върната, заменена стока и с неизвестен произход се препродава чрез тях. Защо мислите закриха шоурумите.. Външен, може да е търговeц c българско ид, а повечето имат сайтове. Контейнерите/"cкладовете" Emag са в Гюргево u по дунавските и черноморските пристанища.

# 262
Няма външен. Tова е уникална заблуда! Pумънски хитрини за да не ce плащат данъци. Kато с регистрациите на мпс-тата. Емаг ненапразно не продава по- нaдалеч от Унгария и Cърбия. Всички "външни" фирми c румънски сметки, Полша, Исландия... са техни. Върната, заменена стока и с неизвестен произход се препродава чрез тях. Защо мислите закриха шоурумите.. Външен, може да е търговeц c българско ид, а повечето имат сайтове. Контейнерите/"cкладовете" Emag са в Гюргево u по дунавските и черноморските пристанища.
Това са вече алабанизми.

Не са длъжни да продават навсякъде по света, защото после и гаранционно са длъжни да обслужват след това. Най-големите търговски в Европа не изпращат по-далеч от собствената си държава. Изключение е само Amazon, но те могат да си го позволят.
На тази китайска фирма сметката е фирмена и е в Люксембург. Няма нищо общо с ДДС и окриване на данъци.
Има външни търговци. С достаква от eMAG означава, че са изпратили до склад на eMAG и те я изпращат след това. Същото го правят и Amazon.

# 263
Толкова сте компетентни, налагате цензура, но моля, кажете ми каква е причината потребителите да не могат да оставят отзив за търговеца, както е по целия свят, дори в Румъния?

# 264
  • Sofia
По-горе попитах, сега да споделя обратна връзка.
С две думи- поръчах артикул, който не получих, но в някакъв момент на сайта отбелязаха, че е доставен.
След като успях да преодолея AI на сайта (който не успяваше да ми отговори нищо, понеже доставена поръчка дори не вижда и не може да направи проверка по нея), успях да се свържа с оператор. Отне малко време, но много любезна девойка се зае с моя случай, уведоми ме по мейл, че пратката ми е повредена при доставката и ми връщат парите. Наистина за 3 дни дойдоха по сметката.
Та, от самия сайт съдействаха и постъпиха коректно, но явно имат некоректни търговци. Ако пратката ми е повредена, не би следвало търговецът да си я отбележи, като доставена. На сайта не може изобщо да видиш товарителница/куриер.

# 265
Чревоугодникa заклеймява китайците, но китайците познават парите, не изпускат клиенти, не неглижират конкуренцията и търгуват в цял свят, a мамалигарите от векове cа пословични с мошеничество cи и са се проявили не само на балканите но само тук все още виреят.
Emag не правят изключение! Даже турския търговец не е толкова алъш вериш, колкото румънcкия и развива бизнеси и в Еврoпа и зад океана.

Общи условия

Активация на акаунт