ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 52

• 18 044
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!

Благодаря за снимките, Хелън!
Heart Eyes

Халит, когато прегръща Ясемин, й казва: "Миличка, беше прекрасна!  Представлението беше много хубаво. Бях щастлив да те гледам".

Завършващите Кралската балетна академия в Лондон имаха финално представление.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 07:34 от varna_2

# 16
Привет, момичета по жегаво време

Хубав и по-прохладен следобед, и спорна  седмица!

Варна, за снимките и превода!
ВГ, Flowers Rose Лили, Flowers Rose

От Берг- Лондон, 14.07.2025г.

# 17
Привет и от едно момче, ако може.
Влизам само, за да напиша, че БТВ пуска римейк на "1001 нощ" от понеделник, 21 юли, всеки делник от 16.00 ч., сериалът е ливански. Да видим дали арабските актьори ще се справят на нивото на Халит и Бергюзар.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 11:24 от diziler

# 18
diziler, благодаря за хубавата новина Blush

Ето и актьорите  Blush

https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/novata-versija-na-1001-nosh … v-ot-21-juli.html

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 16:28 от Lilims

# 19
Добро утро!

Не гледам телевизия и не знаех, че ще излъчват ливанската версия на "1001 нощ" по БТВ.
Тази сутрин забелязах, че има тема за новия сериал.

Дано намери своята аудитория.
Видях, че сравнително плътно е следван турският сценарий.
Не знам дали ще им е интересно на хората, които познават историята от излъчването й по Нова ТВ преди години.
За мен Онур и Шехерезада са само Халит и Берг. HeartGrinning

Хюлия е в прекрасна форма.

# 20
Привет

Цитат
За мен Онур и Шехерезада са само Халит и Берг.
Единствени и неповторими Heart Purple Heart Yellow Heart Green Heart Blue Heart

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?from=groups&z=video-1581237 … l_wall_-158123700

# 21
Тази сутрин забелязах, че има тема за новия сериал.
А, тя и една тема.. майка плаче.  Ни снимки, ни цвят, ни шрифт, ни болд, ни италик, ни анкета, ни оформление, ни линкове, ни нищо. По-мърляво оформена тема не бях виждал. Идеята е на хората да им е приятно и уютно в една тема. А не просто един изсипан копи-пейстнат текст и айде оправяйте се. Когато човек няма време или желание да прави тема, не може или не му се занимава да я оформя, по-добре да не пуска нова тема. Иначе е просто отбиване на номера. Можеше някой друг да я пусне, който ще се постарае темата да изглежда хубаво и приятно.

Иначе главните герои, като ги гледам, доста мрачно изглеждат, не са по-хубави от Халит и Бергюзар.

# 22
Добро утро!

Новата лятна колекция на Petit Coral.
Вляво е Лейла, до нея Хан.

Назлъ в Чешме

# 23
Добро утро

Много са пораснали , Лейла почти е стигнала Хан Blush  

А Назлъ е голяма красавица Blush  като леля си Heart

Варна Flowers Hibiscus

# 24
Големи сладури са Лейла и Хан!
Предполагам, че ще имат много силна връзка двамата,
защото са почти еднакви. Ще растат, ще играят, ще учат
заедно.

Хубав ден!

Бъдете здрави! Blue Heart

# 25
Халит Ергенч е на 55 г? Леле... как хвърчи времето, видях вчера негови снимки от миналата година. Ами, възрастен човек си е вече.
Помня го за първи път в сериала Aliye от 2004, даваха го по ATV, помня, че го гледах донякъде, действието се развиваше в Одрин, мисля. Доста глупав сериал.  И вече 2006 започна 1001 gece по  Kanal D. Голям бум... в целия арабски свят и на Балканите (макар и със закъснение). Че и в Латинска Америка. Бях в Аржентина през 2015 и тогава го даваха по националната аржентинска телевизия (а в същото време Езел по националната чилийска телевизия) и се конкурираха двата сериала, хаха. А на няколко пазарчета и места за сувенири в Буенос Айрес, където продават броеници, продавачите ги рекламираха като "вземете си броеницата на дядо Бурхан", нищо, че броениците бяха католически, с кръстче, а не мюсюлмански. Бил е голям фурор там този сериал.

# 26
Добро утро  

Закуска с Ирфан и Нихал Blush  

Архив Blue Heart

Цитат
А на няколко пазарчета и места за сувенири в Буенос Айрес, където продават броеници, продавачите ги рекламираха като "вземете си броеницата на дядо Бурхан", нищо, че броениците бяха католически, с кръстче, а не мюсюлмански.
Joy

# 27
Халит прилича на дядо с тази брада. Ако я махне, ще се подмлади поне с десетина години.   А иначе @Lilims, ти се смееш но...
Скрит текст:
в Буенос Айрес бяхме в една от вечерите на гости на наши приятели, аржентинци, с които се запознахме предната година в Мексико (бяхме в Playa del Carmen в един хотел и на всички вътрешни екскурзии бяхме заедно, сприятелихме се, разменихме ФБ, те ни казаха, че ако идем в Буенос Айрес някой път, непременно да им се обадим. Така и стана, даже единият работи в банка и ни обмени долари в песо по изгодния курс, защото в Аржентина има 2 курса и единият е незаконен) и ни поканиха на вечеря. Една от мацките беше вманиачена в "1001 нощ", в 20.00 ч като започна, тя хем подрежда масата, хем гледа телевизора, не иска да я разсейват, мъжът й само я бъзика, но той призна, че било някаква тотална мания и всички го гледали този сериал. А аржентинската тв се излъчва и в Чили, и в Уругвай, и в Парагвай по кабелните телевизии и с този дублаж се гледа може би в цяла Латинска Америка, не знам. И като почнаха рекламите, превключиха на друга телевизия (чилийската), по която даваха Езел. За нас тези филми са стари, но за тях... нещо невиждано. Чак 2015 г, смятайте.  В дублажа много странно се чуваше Шехеразада, по друг начин я казваха, не както на турски (Шехраазат). И като някой от нас започна да споменава името, се отвори разговор, от който стана ясно, че те изобщо не знаят, че има приказки от 1001 нощ, не са чували за Шехерезада, за Шахрияр, не знаят, че има приказки за Аладин, Али Баба, Синдбад и т.н. В тяхната култура това го няма. Като деца не са чували. Не знаят за такива приказки, не знаят за легендата изобщо. Защото пробвахме да им обясним откъде изобщо идва името на сериала. Те бяха като ударени, супер учудени. Казаха, че не са учили такова нещо и не са чували за арабски приказки, камо ли да ги знаят. Ами да, различна култура.
И на заведение... стана въпрос за айран и за боза, не са чували. Просто с пицата всеки си поръчва или Кока Кола или някакво сокче, аз на майтап казах, ех сега да имаше айран, те не знаят какво е.  Обясних им, че е йогурт и е типичен за Югоизточна Европа, за Балканите... и в испанската уикипедия им намерих айран, да прочетат какво е, нито го бяха виждали, нито чували, нито опитвали. По същия начин и боза, е това как да го обясня на испански, беше ми супер трудно и от уикипедия го обърнах на испаноезичната версия, та прочетоха що е то боза. Една от девойките беше ходила в Италия и беше опитвала в някакво турско или арабско заведение.
Но да,  "rosario de abuelo Burjan" (броеницата на дядо Бурхан) беше хитът сред сувенирите Grinning

# 28
Лейла Heart
Нашата фотомоделка Grinning

Като се увеличи снимката, въпреки цветето, се вижда линията на очите и устните й.
Наистина е красавица.
Не знам изражението на погледа, но другото е от Берг.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 13:07 от varna_2

# 29
Добро утро
Какво предпочитате с кафето- сладолед или кроасан Blush

Хан и Лейла Heart Decoration

Общи условия

Активация на акаунт