Модата на лято 2025: Нито минимализъм, нито "old money"

• 4 957
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Севлиево
Харесват ми точките и карето(от първите имам 4-5 рокли,от вторите само една блуза, защото не мога да си харесам нищо подходящо).

# 16
.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 09:54 от DNT177

# 17
Пейсли е съвършено различен десен, този няма нищо общо. Пейсли първоначално е внесен в Европа от Индия и има интересни версии за това какво символизира типичният за него мотив, който наподобява сълза.

[/quote]
Това е пейсли десен. Много свеж за лятото.

По темата- обичам сламата. Заложих на неутрален цвят сламени еспадрили и същата чанта. Карето Виши беше много популярно преди 3-4 год. под друго наименование. Носех такива платненки.
[/quote]

# 18
.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 09:55 от DNT177

# 19
Това лято се влюбих в този десен .Но не намирам блузки и панталонки в него.Ще съм благодарна, ако някой е виждал и сподели.
Десенът няма нищо общо с "пейсли" като стилистика. По-скоро е заемка от европейския синьобял порцелан и в частност делфтския.
Днес минималистично в мента и тъмносиньо.
Харесвам чанти от рафия и слама, но с прибрани форми, най-добре асиметрични, или в комбинация с кожа.

# 20
  • София
Вчера трябваше да купя подарък за приятелка та се заврях в Stradivarius който й харесва и ми направи впечатление, че почти всички летни рокли, поли и блузи бяха бохо, дълги, свободни, а овърсайза е ужасно застъпен. Харесва ми, но на мойта върлинска структура не отива. Седят ми като на закачалка повечето неща. Имаше точки и някои вталени модели, но повечето са свободни. За лятото е естествено моделите и тенденциите да са такива, но не намерих почти нищо което да ми стои добре от лятната им колекция. https://www.stradivarius.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D … 0%B8-n3839?page=2

# 21
Нещо модата напоследък не ми харесва. Или просто спрях да си купувам и да робувам на грозни и неудобни дрехи. Харесвам широки кройки, които носят лекота и комфорт, приятни материи, изчистени модели, нищо крещящо и дразнещо очите.

# 22
Харесва ми ,че този сезон се носят естествени материи, естествени цветове и широки ,удобни кройки.

# 23
  • Пловдив
Този сезон съм фен на сетовете панталон с риза.
Обожавам естествени материи, свободни кройки.
Харесвам и показаните чанти.
Плетени неща нося основно на плажа.

# 24
Не робувам на мода. Харесва ми да обикалям вторите употреби и да си намирам от там находки ,но пък заради евтената цена на .дрехите там гардеробът ми ще се "пръсне"

# 25
Никога не съм робувала на моди. Всяко чудо за три дни. Харесвам се в определени цветове и модели, лятото наблягам повече на аксесоарите.

# 26
В началото се заглеждах в old money клипчета и reels, бяха свеж полъх на стил след ужасната мода на роклите като манти на чистачки. Но и old money прекалиха, едно и също се повтаря от много време и все едно ако не носим такива дрехи, сме парцалани и полекани.
Аз пък си нося удобното. Модата е преходна, а в момента е микс, за всеки има по нещо.

# 27
Винаги избирам дрехи в които се чувствам удобно и комфортно и най-важното да ми стоят добре.Не робувам на модата,предпочитам по-леки и ефирни материи,които не запарват и не привличат основно през лятото горещите слънчеви лъчи.

# 28
  • Somewhere far away
Old money  е определено по- близко до моят стил - не обичам шарении .

# 29
Не робувам на модните тенденции, купувам когато нещо ми хареса и ми стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт