Работа, CV-та, HR-и, съвети - 100

• 25 284
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Добре, значи ти също не стоиш и не мърдаш от бюрото - лека разходка, кафе, разговор, но пушачите ти се набиват в очите? Двоен стандарт ми изглежда.
Има две по 15 мин, регламентиани. Така ги ползвам.

# 496
Soul е права - млад си.
И аз съм се дразнила навремето - аз също имах 2 почивки по 15 мин регламентирани, и пушех само в тях. Непушачите колеги можеха да се шматкат 60 % от времето между бюрата и да си говорят с другите без някой копче да им каже, а аз си ползвах само моите 15 мин, че ако изляза извън тях съм лошия пушач.
Ми никой не ми даде медал.
Върши си работата, гледай ти да си в мир с разбиранията си, и ако не зависиш от друг да е направил нещо, за да не те блокира, не се занимавай какво прави или не прави. Ще ти е много по-спокойно.

# 497
  • София
Супер натоварващо е да имаш някой подобен в екипа. Микромениджмънта убива всяка инициатива и рядко повишава производствеността. Оправдано е може би само при обучение.

# 498
Ами то за това пред всяко магазинче в България продавачката е с цигара и телефон пред вратата и те гледа сърдито, че влизаш....После се оплакваме от обслужването тук и започваме как било в чужбина...........
В Швеция и Дания знам, че е забравено изобщо на територията на фирмата да се пуши..ако искаш излизаш някъде извън нея...
Да не говорим какви свинщини са правили колеги по терасата с цигари, чашки с фасове, смрад....Ужасно е! Надавам се скоро на закон за забрана на пушене на публични места.

# 499
Май още дълго ще има да си патиш от тая глава...

# 500
Това е някакъв трол.

# 501
  • София
Да, и не само в тази тема троли.

# 502
Ако забранят пушенето на работа, няма да има кой да им работи. Ние си пушим в канцеларията( офиса).

# 503
Не се ли измори трета година да ми го пишеш? Аз щях. Laughing
Това не е ли много ретро вече... няма ли нови лафове..

Пушим си в офиса, пред офиса, щракаме по телефона и после цъкаме с уста как било в тази и онази държава....

# 504
Нас ни устройва, доволни сме и от раб. време, и от пари, и от условия.

# 505
Трета година не можеш да си намериш свястна работа и продължаваш с малоумията за народипсихологията. И то напоително многословно. Не знам защо се очаква аз да се изморя, дето гледам да съм лаконична.

# 506
Нас ни устройва, доволни сме и от раб. време, и от пари, и от условия.
Не се и съмнявам...само като казахте "канцелария" си представих цялото работно място  и обстановка. Simple Smile Но не се учудвам, че ви харесва. Simple Smile

Нарцùса, имам и работа и доходи, не се притеснявай за мен. Аз не съм темата тук. Спри да избиваш комплексите си. Не си ми интересна, колкото и да полагаш усилия да те заговоря. Simple Smile

# 507
Канцеларията ни е лукс.

# 508
Не съм активна в форума като цяло и не познавам Nonamemusic, но ме кефят мненията му. Ей такива ми трябват в екипа. Тук винаги се е действало общонападателно към някой член на форума, за да го накарат да се разкара. Явно всички се припознават в това, което той описва като народопсихология, черта на българина и очевидно не им харесва и се почва с отбранителната атака. И пак казвам, проблемите идват от мениджмънта, а не от колегите. Като има кой да ги оставя да си правят каквото, както си решат и ето се създава вътрешно напрежение. Все пак всички сме различни и трябва да има правила, за да е ок всичко.

# 509
Не бъркайте работно място с казарма или затвор.

Общи условия

Активация на акаунт