Ноемврийски бебета 2024 - тема 4

• 7 401
  • 240
  •   1
Отговори
# 15
Трудно е да се каже за хващането за ушето, но всеки лекар ще може да види дали има инфекция или не

# 16
Vrabchenze, пожелавам ви колкото може по- спокойна нощ и бързо възстановяване на бебчето след прегледа утре!

# 17
Върнах се точно от педиатър.
Настинал е Филип на климатика на връщане от морето. Беше 42 градуса навън, ние пътувахме в най-голямата жега и така… възпалено гърло и кашлица като екстра към температурата.

# 18
Врабченце, бързо оздравяване на Филип Hug

Това с климатиците е нож с две остриета, ние за сега гледаме да ги избягваме, но то в един момент просто няма как да не го пуснеш Heart

# 19
Врабченце, бързо възстановяване! 🤗

Аз вкъщи пускам климатик в съседна, преходна стая, на тази в която спи и си играе детето и така я охлаждам, защото стаята е западна и още от сутринта термометърът избухва на 28-29 градуса. Иначе в колата предимно на климатик се возим, то няма как. Но малкото е радиатор, кръвта ѝ кипи, малко само да ѝ стане горещо и се изприщва цялата. И мъжа ми е така, всъщност. Наистина са си нож с две остриета климатиците, ама няма как без тях понякога.

# 20
Бързо да се оправя Филип Hug

Ние пускаме охладителното тяло, докато детето спи до него. То е като климатик, но работи на термопомпа, на пода е и духа нагоре. Има едно перде, което спира директното духане върху детето. Засега не е настивало, но и настройвам на най-слаба степен, когато малката е там, иначе не се живее. Обличам дрешка с къс ръкав, а не потник, че да не настинат раменцата.
И в колата сме на климатик, разбира се.

# 21
  • София
Бързо да оздравява Филип! 🍀

Ние взехме вентилатор за стаята на бебето, няма климатик там, обръща въздуха преди да го сложим за сън и е окей, но и жегите предните дни бяха 🤢

Днес подухва, но го облякох добре и вече два пъти сме били навън 😀

# 22
Свали температурата, но я вдига периодично.
Спа цял ден върху мен 😫 явно му е много зле. Изкара два жълти сопола след инхалацията.
Док ми предписа Изопринозин и Тантумвефде. Успокои се за сега. В пъти по-спокоен е от нощес и вчера.
Ще ви послушам за вентилатора.
А може и да не е от климатика, а да е бил духнат на някое течение … то това не е по-малко опасно.

# 23
Ние вкъщи сме на климатици. Вечер като заспива, понеже блек аут пердето е дебело и спира въздуха от прозореца, пускаме климатик в стаята, в която спи, но слагам предпазител (дефлектор), доволна съм. После като отидем при него пускаме климатика от другата стая да охлажда и спираме този.

# 24
Ние сме от Пловдив, жегата при нас е ужасна. Без климатик няма да издържим. Също сме сложили дефлектор в детската стая, и кошарата не се намира директно под климатика. А в колата спираме климатика малко преди да пристигнем до края на дестинацията, и леко открепваме единия прозорец, за да се аклиматизира малкият. Рязък преход от топло към студено е много вреден за бебчетата.
Стискам палци всичко бързо да минава и скоро да се похвалиш със здраво бебче!!

# 25
Бързо възстановяване на Филип.
На мен също настиването от климатик ми е голям страх, но без него няма как просто. Малкият човек изобщо не търпи топлото. Поти се доста на раменцата, ако му е топло и зачервява бузите същият като баща си.

# 26
Здравейте, давате ли вече хляб на бебчетата, домашен ли приготвяте или купувате ?

# 27
Здравейте, давате ли вече хляб на бебчетата, домашен ли приготвяте или купувате ?
Давам купешки. Противно на всичко друго, което ѝ давам Joy Сутрин като ям сандвич и тя ме гледа и ми вика, ѝ давам коричка. И попара веднъж направих, пак с купешки хляб.

# 28
Аз също давам понякога. Купешки

# 29
И аз давам купешки, поръчвам от пекарна от ебаг бял хляб с квас, махам му коричките.

Общи условия

Активация на акаунт