Сто и шеста плетаческа тема

• 24 289
  • 765
  •   2
Отговори
# 75
Да  много е неприятно. Още като взе да ми бяга реглана трябваше да ми светне ламБата. Обаче така се бях засилила...🤣
При новия модел се виждат много чисти регланни линии и добра структура. Подходящ е за макси модели /какъвто ще е и моя/, одеяла, възглавници, аксесоари и всичко, което трябва да държи форма. Полето за импровизация е безкрайно 😃

# 76
Само заради плетката ли е жасмин-> Мос, или и кройката си променила?

# 77
  • в сърцето на един мъж...
А, да вижда се Sad Много е красив цвета!
Аз тая жасмин плетка отдавна съм я харесала, обаче не знам дали ще стои на блуза добре.

# 78
  • Свети Влас
Интересно, защото Трендиол е турски сайт и са директен внос от Турция....

# 79
Само заради плетката ли е жасмин-> Мос, или и кройката си променила?
Само плетката. Дори броя на бримките е същия. На новия модел не съм стигнала до ръкавната извивка и затова ти изглежда така. При жасмин се вижда как увърта- единия ръкав е раздут, а другия вдлъбнат. Предниците също - едната надстърча при врата, а другата изяжда отдолу, което на снимката не се вижда много, защото плетивото е статично и подредено за снимка. В един момент реших, че съм събирала без да се усетя и започна едно лудо броене на жасминчета на всеки ред. Тогава се усетих.
На одеяло също ще суче, за мен единствен вариант е да се вкарва като мотив на късо или между други редове, които да стабилизират.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 19:11 от •mimoza•

# 80
Коя плетка наричате жасмин?

# 81
  • в сърцето на един мъж...
Коя плетка наричате жасмин?

Предполагам това има предвид Мимоза

# 82
Да, много подобна и затова писах, че е тип жасмин. Мила, първата снимка от колажа.

# 83
Мимоза преждата ти да не е на Джинс ?
Ох божее цял ден търся из Фейсбук и др. Джинс  Сплаш номер 961 . Искам 1 пакет , но в плета . бг има ограничени бройки и не ме устройва .

Стаята ми е в маслиново зелен цвят и искам да си изплета от квадрати уилол стич покривало за леглото .. Помагайте ..

# 84
Помагам!
Да, Джинс сплаш е.
Обади им се по телефона и питай. Често не си обновяват таличностите, а имат количество. Аз току що поръчах така и не ми е за първи път.
[Име] Pleta bg
[Мобилен] +359 88 859 5152
Обаче с 1 пакет /10бр=0.500кг/ си за никъде.

# 85
Помагам!
Да, Джинс сплаш е.
Обади им се по телефона и питай. Често не си обновяват таличностите, а имат количество. Аз току що поръчах така и не ми е за първи път.
[Име] Pleta bg
[Мобилен] +359 88 859 5152
Обаче с 1 пакет /10бр=0.500кг/ си за никъде.

Знам , но като за начало . Писах им , провериха , но казаха, че го нямат , а само те го подържат . Зареждане ще има средата на август ... Евентуално ако ми попадне нещо из Фейсбук .

# 86
А стаята като е в зелено, защото търсиш зелено за леглото?! Заложи на контраст. Бежово, лилаво, коралово, меко оранжево, сиво...нещо неутрално или не ангажиращо, така, че ако смениш цветовата схема на стаята да можеш да си ползваш покривалото. Търси допълващ цвят, а не същия. Така ще стане и по- балансирано.
Ако държиш на сплаш гледай тази с по- едрите шарки, че другата ще ти се изгуби.
Ако не държиш си взимаш няколко цвята едноцветен Джинс и си го правиш както ти душа иска.
Аз съм на лилава вълнá и поръчах такова 😁😍 Ако се добави и светло бежово за светлина става бонбон! Това само като идея.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 14:31 от •mimoza•

# 87
А стаята като е в зелено, защото търсиш зелено за леглото?! Заложи на контраст. Бежово, лилаво, сиво...нещо неутрално или не ангажиращо, така, че ако смениш цветовата схема на стаята да можеш да си ползваш покривалото. Търси допълващ цвят, а не същия. Така ще стане и по- балансирано.
Ако държиш на сплаш гледай тази с по- едрите шарки, че другата ще ти се изгуби.
Ако не държиш си взимаш няколко цвята едноцветен Джинс и си го правиш както ти душа иска.
Аз съм на лилава вълнá и поръчах такова 😁😍 Ако се добави и светло бежово за светлина става бонбон! Това саво като идея.

Точно тоя цвят съм си го набелязала отдавна и няма да се откажа . Права си , благодаря за съвета . Heart

# 88
Ако решиш да комбинираш с това лилаво и зелено /трудно ще уцелиш същото зелено, в н.82 има много жълто, по- скоро сравни с 92/задължително сложи и светъл цвят, напр. 05. Достатъчно светъл е, но не е бял. Чист цвят е.

# 89
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мятам се без да ви дочета. Ще наваксвам по-късно.
Попаднах на това крайче за одеало и много ми хареса. Остава да разбера каква да е средата у как се свързва.
https://www.passionforum.ru/posts/153961-nuzhna-shema.html

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт