ТЕС терапия или?

• 958
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
    ПП. Защо ходите на фитнес, извинявам се за въпроса, но  ми говори за липса на самочувствие, а това не е добре. Поне помага ли ви ?

Той страда от социална тревожност и социална изолираност - а вие се изненадвате, че можело да няма самочувствие! Всички младежи ходят на фитнес - правят мускулести тела. кое точно ви изненадва, че е там?
    Питам, защото зададохте въпроса така, сякаш ходенето на фитнес е някаква отчаяна стъпка в опит да се самохаресаш. Много, много, много странно мислене! Фитнесите са пълни с хора с голямо самочувствие!

Грешка, фитнесите са пълни с комплексирани и суетни младежи,
    които  нямат достатъчно самочувствие да се приемат такива, каквито са.
     Същото е  положението с девойките, които си слагат хиалурон в устните, силикон в гърдите , екстейшъни в косите и т.н. Направо ми е жал за тях.
    Когато човек има  истински здраво и добро самочувствие  не му пука, какво мислят и как го приемат околните.

Никога не ме е интересувал външният вид на един мъж,  дали е слаб,  или дебел, има ли плочки на корема или няма. Не тези неща го правят мъж.  Ако човекът е умен, остроумен, интересен и отговорен и  възпитан,   е достатъчно да ме впечатли и привлече. Това са най-важните качества за мен.
     Искам Ivanov23  да знае, че само  за празноглавите жени  са важни мускулите и плочките на корема.

И да, може би му трябва психолог, за да го увери и повярва в нещата, които твърдя.

И също така, много добър ендокринолог, който да му назначи щателни изследвания , включително и такива за  антитела. Едно заболяване на щитовидната жлеза, може дълго време да е латентно състояние и едни непълноценни изследвания да не го хванат.
    При положение, че има родител с такова заболяване  това е  важно.

# 16
    Този линк сам ми излезе и ми се струва, че би ви било полезно

https://-spam132-/free/?utm_medium=paid&utm_source=fb&utm_id=238 … RDrTEknsMX7H0AyZw

Вижте няма магически начин - правиш това, потупваш тук и там и ставаш магнит за жените и накачулен с приятели. Трябва да приемете, че сте си такъв и да осъзнаете, че нищо ви няма реално. Форма на интроверстност, като в младежките години ви се иска да сте харесван, популярен, с приятели и гаджета. Вероятно все още сте нямали връзка. Да, много хора са така! Хубавата част е че търсите решение.

Първа стъпка, е да опознаете и направо да се самозапознаете със себе си и да се приемете. После ще се работи и да се харесате. Помощ ще получите от психолог.

Втора стъпка е да постигнете духовна хармония и баланс - това е духовна работа и се получава добре като имате учителИ и четете много литература, пробвайки различни неща, докато намерите своя път.

Трета стъпка е да се свържете по правилен и здравословен начин с други хора - приятели, любими, близки, колеги. И живот и здраве да създадете семейство и деца, които да възпитате и да им помогнете да постигнат същото.

Ако смятате, че ще стане нещо и всичките ви тревоги и страхове и неувереност и нехаресване ще изчезнат - имам лоши новини - няма да изчезнат. Но ще приемете, че са част от вас. Шарена и ранима, прекрасна част и няма толкова да ги приемате за слабост. Хората не са железни машини и ако нямат тяхната слаба човешка същност то е само, защото не я покзват на всеки.

НИКОГА не се самосъжалявайте. Всичко вкл. това, което ви измъчва е някакво предизвикателство. Вие имате силата и способността да се справите.

Помагайте! Помагайте на по-слабите, по-малките, по-старите, на тези които като вас са дисбалансирани. Не прото да им кажете, че и вие сте така, а им помагайте. Това е важно!
    Линка не сработва нещо?
    Иначе напълно разбирам, че няма нищо магически да се промени изведнъж, но искам да се променя, искам да живея спокойно без тези тревоги, а и искам да бъда по отворен и спокоен социално.
      ПП. Защо ходите на фитнес, извинявам се за въпроса, но  ми говори за липса на самочувствие, а това не е добре. Поне помага ли ви ?

Той страда от социална тревожност и социална изолираност - а вие се изненадвате, че можело да няма самочувствие! Всички младежи ходят на фитнес - правят мускулести тела. кое точно ви изненадва, че е там?
      Питам, защото зададохте въпроса така, сякаш ходенето на фитнес е някаква отчаяна стъпка в опит да се самохаресаш. Много, много, много странно мислене! Фитнесите са пълни с хора с голямо самочувствие!

Грешка, фитнесите са пълни с комплексирани и суетни младежи,
      които  нямат достатъчно самочувствие да се приемат такива, каквито са.
       Същото е  положението с девойките, които си слагат хиалурон в устните, силикон в гърдите , екстейшъни в косите и т.н. Направо ми е жал за тях.
      Когато човек има  истински здраво и добро самочувствие  не му пука, какво мислят и как го приемат околните.

Никога не ме е интересувал външният вид на един мъж,  дали е слаб,  или дебел, има ли плочки на корема или няма. Не тези неща го правят мъж.  Ако човекът е умен, остроумен, интересен и отговорен и  възпитан,   е достатъчно да ме впечатли и привлече. Това са най-важните качества за мен.
       Искам Ivanov23  да знае, че само  за празноглавите жени  са важни мускулите и плочките на корема.

И да, може би му трябва психолог, за да го увери и повярва в нещата, които твърдя.

И също така, много добър ендокринолог, който да му назначи щателни изследвания , включително и такива за  антитела. Едно заболяване на щитовидната жлеза, може дълго време да е латентно състояние и едни непълноценни изследвания да не го хванат.
      При положение, че има родител с такова заболяване  това е  важно.
      Аз реално тръгнах на фитнес точно защото не се харесвах особено, бях дебел и искам по хубаво тяло, но ми се струва нормално, да искаш да изглеждаш по добре.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 11:28 от Ivanov23

# 17
      Всъщност многото приятели нищо не означават.
      С годините ще разбереш, че трябва да разчиташ на себе си само.

# 18
      Физическа активност се препоръчва при много терапии - и за физическото, и за психическото тяло. Няма нужда да припомняме фразта - Здрав дух, в здраво тяло, за да знаем, че човек, който се движи има много ползи.

Избирайки спорт, авторът вече е направил крачка напред. Съчетаването му с психолог, също е добре. Просто резултатите не идват на момента, търпение и постоянство са ключът.

# 19
      • София
      Аз реално тръгнах на фитнес точно защото не се харесвах особено, бях дебел и искам по хубаво тяло, но ми се струва нормално, да искаш да изглеждаш по добре.
      [/quote]

Извинявам се за следващият въпрос, но колко точно бяхте "дебел". Твърде много, средно или в рамките на нормалното. И още един уточняващ въпрос, откога напълняхте, или сте така по рождение?

Да, на вашата възраст е нормално да искаш да изглеждаш физически привлекателен, напълно ви разбирам и аз съм била тийнейджър. Знам, че ви е важно да ви харесват момичетата, това е възрастта, в която сексът е сред приоритетите.  Последното може да обсъдим  на лични съобщения, ако  не се притеснявате.
      Но  навремето нямаше фитнес салони и такава мания за трупане на мускули. Всеки имаше такова тяло , каквото му е определила природата.
      Компенсираха с  внимание и кавалерство, чувство  за хумор, и умение да водят интересен разговор.
      И знаете ли,  оказва се, че хубавците,  ако започнеш отношения с тях и ги опознаеш ,  са  скучни, безинтересни  и  банални личности.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 09:38 от мързеливка

# 20
      Ей това последното -
      Компенсирали с кавалерство....

# 21

Извинявам се за следващият въпрос, но колко точно бяхте "дебел". Твърде много, средно или в рамките на нормалното. И още един уточняващ въпрос, откога напълняхте, или сте така по рождение?

Да, на вашата възраст е нормално да искаш да изглеждаш физически привлекателен, напълно ви разбирам и аз съм била тийнейджър. Знам, че ви е важно да ви харесват момичетата, това е възрастта, в която сексът е сред приоритетите.  Последното може да обсъдим  на лични съобщения, ако  не се притеснявате.
      Но  навремето нямаше фитнес салони и такава мания за трупане на мускули. Всеки имаше такова тяло , каквото му е определила природата.
      Компенсираха с  внимание и кавалерство, чувство  за хумор, и умение да водят интересен разговор.
      И знаете ли,  оказва се, че хубавците,  ако започнеш отношения с тях и ги опознаеш ,  са  скучни, безинтересни  и  банални личности.
      [/quote]
      Ами от малък съм по-пълен, а по едно време направо вървях към дебел, преяждах от бягство от страховете и другите неща и сега реших да вляза в форма, иначе и на мен ми е трудно да водя интересни разговори.

# 22
      Здравейте, млад мъж съм и страдам от различни страхове, негативни мисли, социална фобия и сравнение, това ми пречи вече много и ме измъчва, стигам дори до паник атаки, пробвах КПТ и различни методи но нямаха голям ефект, сега ходя на психолог но пак не виждам голям напредък за това се обърнах към алтернативните методи, четох за енергийни психолози, ТЕС метод, пренареждане на матрицата и т.н, дори ходих на гледачка, вече не знам какво да правя?

Няма по-ефикасен, задълбочен и бърз метод за справяне с подобни проблеми от Пренареждане на Матрицата с ТЕС.  Simple Smile  Нито стандартната психотерапия, нито психоанализа могат да се сравнят по бързина и ефективност. Hands Ok Hand Важното е дали човекът наистина има желание да се отърве от проблемите си или има някаква вторична полза от тях и дали е подходящ за метода. Фобиите обикновено изчезват с една до две сесии, при паник атаките въпросът е не само какво ги е предизвикало, но и дали не са свързани по някакъв начин с нещо отдавна преживяно, още в детството и оставило съответен отпечатък, който е с връзка към настоящия проблем. И какво детство е имал по принцип, защото това определя как възприема себе си.

# 23
      Здравейте, млад мъж съм и страдам от различни страхове, негативни мисли, социална фобия и сравнение, това ми пречи вече много и ме измъчва, стигам дори до паник атаки, пробвах КПТ и различни методи но нямаха голям ефект, сега ходя на психолог но пак не виждам голям напредък за това се обърнах към алтернативните методи, четох за енергийни психолози, ТЕС метод, пренареждане на матрицата и т.н, дори ходих на гледачка, вече не знам какво да правя?

Няма по-ефикасен, задълбочен и бърз метод за справяне с подобни проблеми от Пренареждане на Матрицата с ТЕС.  Simple Smile  Нито стандартната психотерапия, нито психоанализа могат да се сравнят по бързина и ефективност. Hands Ok Hand Важното е дали човекът наистина има желание да се отърве от проблемите си или има някаква вторична полза от тях и дали е подходящ за метода. Фобиите обикновено изчезват с една до две сесии, при паник атаките въпросът е не само какво ги е предизвикало, но и дали не са свързани по някакъв начин с нещо отдавна преживяно, още в детството и оставило съответен отпечатък, който е с връзка към настоящия проблем. И какво детство е имал по принцип, защото това определя как възприема себе си.
      Можете ли да ме насочите към специалист?

Общи условия

Активация на акаунт