Любители на котки - Тема 207

• 24 393
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • До хладилника, който обичам
Минка е невероятна актриса. И е много гръмогласна, започва да извива глас и да крещи. Например като разбере, че има шанс за храна, или ако наближава време за храна, или ако мине човек покрай купичките, или ако яде, излезе за малка разходка и се върне, вече забравила, че е яла преди 10 минути...
И както е супер приятелски настроена към всички хора, лесно ги предразполага, като ги погледне настойчиво и замяука. Прави се, все едно никога не е яла, а вече не може да седне с предни лапи плътно до тялото, пречи шкембето (тя и като малка така си седеше, де, но шкембето наистина взе да е много голямо).

# 16
Запис от нас!

# 17

Благодаря и аз за новата тема, Танче❤!

# 18
*Кашонъ! Най-великото място, няма какво друго да го замести! Grinning

Моите ще се свикнат да делят мирно и кротко територията на тераската Wink

Този поглед като го видя LaughingLaughingLaughing особено с тази бемчица.

# 19
  • София

Тунел от Синсей за 3 лв. Харесва и да се крие там.

# 20
Какво става с Мила? Стейси не пише.

# 21
  • София
Мъчно ми е и на мен за милата котчица Cry Стиснати палци, дано се оправи душичката Flowers Four Leaf Clover

Стара снимка на Томи. Другата седмица ще го снимам на село:

Едит - прясна снимка от село (майка ми току що ми я прати):

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 18:04 от miamim

# 22
  • Варна
Поздрави от Тео и Гришо Simple Smile
Затворих им тази тераска на вилата с мрежа и сега е - Хей живот здравей, здравей!
Знам, че е аматьорско и грозничко, ама хем бързах, хем с подръчни материали, само мрежата купих ... Ще им сложа и по стената нещо, имам едни чекмеджета ама не ми допадат, ще намеря дървени щайги да им закова.

# 23
Изобщо не е грозно. Супер е. И младежите са съгласни с мен, като ги гледам Joy

# 24
Ето ги и моите в "лятната" им къща

И втори етаж и тераса си имат Joy

По цял ден и по цяла нощ са на балкона.

# 25
Благодаря за новата тема.
Пожелавам всички да са живи и здрави. Най-големите тегоби да са от сорта "топличко ми е".

Преди малко Наско спеше в мивката, но нямах с какво да го снимам.
Оникс спи във ваната Joy

# 26
  • Между гори и планини
Чери направи вечерната проверка на зеленчуковата градина и може да отиде да вечеря 😊
Чери- пазителят на пипера е днес 😂

# 27
Flash, как ще е грозно - рай, рай и каква яка драскалка си имат!
Днес кака се прибра от почивка и някак си очаквах Линош да се лепне за нея, уви... изобщо не я отрази, чак кака се обиди. Обаче като се прибрах от репетиция, ме посрещна на вратата и взе да прави търкул - търкул. Голям продажник излезе това Линче 😂, направо фурнаджийска лопата, 😂обикновено е обратно - има ли я кака никой друг не съществува та не мога да си обясня, сърди ли ѝ се...?
Като разопаковахме куфара ни гледаше от високо, ама така и не дойде при кака.

# 28
Flash, не знам на Тео ли са или на Гришо, но какви разкошни камбанки!!! Simple Smile
Много е нежна мрежичката даже. А с домашния уют на тъканите черги е станало много даже чаровно. Напомни ми за чергите от баба. Благодаря. Ще си извадя някоя да си ползвам.

# 29
  • Варна
Хахаха, Гришо е. Навърши годинка той, ама края на август му е време за ваксината и тогава ще го кастрират.
lusia, болят ме пръстите от тази драскалка, вчера им я правих, изрових една стара пвц тръба, малко късее та отдолу трупчета и ковах Simple Smile)) ама навиването на въжето ми разказа играта на пръстите.
Важното е котараците да са доволни! Слава Богу съжителстват мирно като ги събираме, занимават се един с друг и все едно ни няма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт