Любители на котки - Тема 207

• 24 402
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, включвам се в темата с надежда за информация. Имам две любимчета- котараче  на 3 г и котка на 6 г. Преди година се оказа, че котката ми има възпаление на венеца и се наложи да се извадят 3 зъба. Според лекарката от Добро хрумване е автоимунно заболяване.  Сега отново препоръката й е да извадим зъб, който започва да се разрушава.   Аз обаче искам да чуя и второ мнение. Чета в интернет, но не успявам да намеря информация- трябва ми препоръчан ветеринар в София, който да е специалист и по зъбите. Благодаря на всички, които ще пишат Simple Smile

# 31
  • София
Здравейте, включвам се в темата с надежда за информация. Имам две любимчета- котараче  на 3 г и котка на 6 г. Преди година се оказа, че котката ми има възпаление на венеца и се наложи да се извадят 3 зъба. Според лекарката от Добро хрумване е автоимунно заболяване.  Сега отново препоръката й е да извадим зъб, който започва да се разрушава.   Аз обаче искам да чуя и второ мнение. Чета в интернет, но не успявам да намеря информация- трябва ми препоръчан ветеринар в София, който да е специалист и по зъбите. Благодаря на всички, които ще пишат Simple Smile
В първи пост има телефон на стоматолог. Работи в близост до Сточна гара. Преди години пломбира зъб на моя Киро. Пломбата издържа около 4 години и падна, но си беше казал, че ще издържи около 5 години. Услугите му не бяха евтини.

# 32
ама навиването на въжето ми разказа играта на пръстите
Ти доста метри си намотала.
С по-дебело въже е малко по-лесно и бързо. Аз мотах тръбите (краката) на катерушките у дома. Лепих и със силикон, за сега не мърдат.

# 33
Едва ли ще чуете друго. Борим същия проблем при моето коте. Ако не се извадят зъбите, се поддържа бактериална инфекция, която уврежда общото състояние, в частност - бъбреци и сърце. Ако не се лекува гингивитът причинява  изравняване на гърлото, а в следваща фаза се отварят рани и по тялото.

# 34
ММ ме води в италиански ресторант в центъра на София.
Имат интересна колекция чинии по стените. Снимах само едната стена.

# 35
  • Варна
Днес Мила стана звездичка. Cry
Тичай на воля, скъпа моя, незаменима и незабравима!
(2012-2025)
Скрит текст:

# 36
  • София
Ох, Стейси, така се надявах да я закрепят. Много съжалявам Cry

# 37
  • Варна
Стейси, съболезнования.

# 38
Миличка Мила. Ох, Стейси, така съжалявам.

# 39
  • София
Много съжалявам, Стейси!

# 40
Милата Мила! 💔 Много се надявах да се закрепи!
Безкрайно съжалявам, Стейси, знам какво е😪
Прегръдка от мен.

# 41
  • Враца
Много съжалявам, Стейси. Знам, че ти е тежко, но за нея това е най-доброто, вместо да се мъчи. Остават хубавите спомени и топлината, която е оставила в сърцата ви.

# 42
Много съжалявам, Стейси. Дано Милчето е на по-добро място, без болка.

# 43
Миличката Мила! Прегръдки, Стейси!

# 44
  • Варна
Ох, Стейси, душицо ❤😢 Много, много съжалявам! Миличката Мила… Отиде до моста на дъгата и тича волно там ❤Продължавам да съм на линия, ако имаш нужда. Ще пием по една бира на фратели и ще приказваме на воля. Гушкам те. Вчера мислех да ти пиша, но имахме проблеми със сина ми, завършихме в спешното, за щастие днес е добре.

Общи условия

Активация на акаунт