НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 722
  • 775
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Честито на приетите, успех на чакащите!
Много се радвам за всеки младеж, приет по първо желание, незабравими студентски години им желая ❤❤

# 166
  • София
Благодаря много момичета. Страхотни сте Hug
Вече и аз мога да се похваля със студент в МУ Пловдив
Поздравления! Много се радвам за момчето ти!
Честито на всички новоприети студенти!

За протокола - Европеистика в СУ. Единственото му истинско желание.

# 167
Ооох, ние чакаме второ класиране за нса. Въпреки добрия бал. Рев и яд.

# 168
А за СУ какъв е бала за момчета Математика и информатика?

# 169
Никъде не намерих информация за минимален бал момичета кинезитерапия. Аз ли не се оправям или е строго секретно.Cry

# 170
  • София
Толкова ли е трудно да публикуват официално минималния бал от СУ,а не всяка година да се изисква .

# 171
А за СУ какъв е бала за момчета Математика и информатика?

13.01 минимален бал, редовно, ДП

# 172
Честито на всички приети младежи и девойки! Много се радвам за всеки!
Успех на второ класиране на всички, които го чакат!

# 173
Толкова ли е трудно да публикуват официално минималния бал от СУ,а не всяка година да се изисква .

Баловете се публикуваха някъде до преди Ковид - имаше справка в сайта, а пред Факултета по химия и фармация се намираше “Стената на плача”.
Там беше изтипосано всичко - три имена, бал, специалност. Отнемаше по 1-2 часа да изчетеш обема информация.
 След това спряха да качват под предтекст GDPR. Той не позволявал да се изнася такава информация, защото съдържала чувствителни лични данни.
Ако им се занимаваше, можеха просто да публикуват класирането по входящ номер - той не е “чувствителна лична данна” Joy

# 174
  • София
Аз не говоря за данни на всеки кандидат и бала му, а общата статистика, такава , каквато всяка година така или иначе става в някакъв момент публично достъпна след изискване по ЗДОИ.
УНСС с класирането под резултата на кандидата прикачиха на всеки кандидат минимални балове след класирането.Не разбирам защо е тая тайна при СУ.Изнервят допълнително кандидатите в и без друго изнервената ситуация тия дни.
Иначе стената на плача си остава като легенда от миналото, която няма как да бъде разбрана в наши дни Simple Smile НХА и УАСГ си сложиха резултатите от класирането с трите имена на кандидата Wink НЕ знам кой закон спазват за GDPR Simple Smile

# 175
  • гр.София
За СУ също са написани минималните балове в табличката с желания. А също и там където си приет,кой поред си.
Clevermari ,стискам ви палци.Видя се ,че добрият бал не е гаранция. Зависи за колко места и колко желана специалност се бориш.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 19:57 от blanc

# 176
СУ заливат навсякъде с това дразнещо съобщение в социалните медии. Ами да започнат да поддържат най-накрая, какво им пречи.
Скрит текст:

# 177
  • Стара Загора
На мен пък ми е интересно как така минималният бал на първо класиране, Право-жени, ДП редовноб- 23.67, на първо класиране, е еднакъв до стотната втора поредна година... СлучаЕност?!? Едва ли!

# 178
  • София
Аз не съм математик, но според мен, ако приемат еднакъв брой деца на първо класиране е логично да е еднакъв.

Да не влизаме в излишни конспирации.

Има и доза късмет при оценяването на матурите, както и личен елемент, колкото и да е шаблонно.
И още фактори за деца, които не са пълни отличници.

И не забравяйте, винаги, някога, някак има компенсация.
Никога не се знае кое, по какъв път води и докъде стига този път.
Може огромното раочарование за някаква силно желана специалност да е пътека към много по-щастливи събития в бъдещето за това дете.
В огромната шахматна дъска на нашия живот, понякога се налага да играем с пешката, вместо с Царицата, но важното е накрая да има шах и мат.

# 179
Ехха Azzy, колко хубаво си го написала!

Общи условия

Активация на акаунт