НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 708
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Малко статистика за минимален бал СУ, първо класиране, ДП, момИчета:
Медицина 38.17
Молекулярна биология 21.90
Биотехнологии 21.24
Новогръцка филология 20.43
Биология 19.50
Хебраистика 15.76
Теология 14.63
Религии в Европа 13.12

# 181
  • София
Вече отдавна не публикуват минималните балове. Миналата година ги изисках и ми ги предоставиха в законния срок. Но бяха минали всички класирания. Има ги в темата Минимални балове СУ 2024.https://bg-mam.ma/t/1672925

# 182
  • София
А за СУ какъв е бала за момчета Математика и информатика?
13.01

# 183
Здравейте. Прави ми впечатление, че почти никъде не се коментира за УНСС. Уж кандидатите са 8000, което не е малко, като погледнем СУ 10000, където основно се коментира. На какво се дължи това?

# 184
  • София
В момента няма какво да се коментира на УНСС. Направиха отлична КСК, сайта им е изключително лесен за ползване, всичко е обяснено максимално ясно и след първо класиране директно показаха колко са минималните балове. Тези, които са приети и са искали да се запишат са се записали, а другите чакаме второ класиране, което е обявено, че ще излезе във вторник. Ако е, като миналия път, може да ни изненадат още в понеделник. Та за момента няма какво да се пише за УНСС, затова и не се коментира. Другата седмица, като излезе класирането, пак ще се коментира Simple Smile
СУ се коментира, защото направиха куп издънки Simple Smile А и тяхното първо класиране излезе в четвъртък - след това на ТУ и УНСС

# 185
Стойте, още ще се говори за СУ, има много незаписани😉
Как се преборихте с ISIC картата за, какво писахте? Чета, че някакви нули пишат хората.

# 186
Нз за какви нули се пише. На предната страница на 2 пъти писах за тая карта. Не е имало никакви проблеми. Издава се тази, която съответства на формата на обучение на студента.

# 187
Нали при записване се отивало с попълнена бланка, а в бланката имало място за Фак.N, който го нямат все още.

# 188
Просто го оставят празно.

# 189
Оставя се празен реда за факултетен номер. Нищо не се пише на него.

# 190
  • София
Права е Lady Cassiopeia Duval, няма какво да се коментира УНСС..Всичко мина перфектно в КСК, записахме студентите, имат си достъп до платформа с цялата необходима информация към момента.Чакаме да се генерира личен имейл, избрахме избираеми дисциплини в платформата, следва избор на език и спорт.И остава да чакаме началото на учебната година- 16.09. Ваканцията си тече с пълна сила.Лятото е в разгара си.Даже малко ми е скучно че няма за какво да се вълнувам...

# 191
  • София
Права е Lady Cassiopeia Duval, няма какво да се коментира УНСС..Всичко мина перфектно в КСК, записахме студентите, имат си достъп до платформа с цялата необходима информация към момента.Чакаме да се генерира личен имейл, избрахме избираеми дисциплини в платформата, следва избор на език и спорт.И остава да чакаме началото на учебната година- 16.09. Ваканцията си тече с пълна сила.Лятото е в разгара си.Даже малко ми е скучно че няма за какво да се вълнувам...

Точно това обяснявах вчера на една позната - от април постоянно чаках нещо - резултати от кандидатстудентски изпити, завършване, матури, бал, резултати от матури, КСК, класирания..... И, като мина записването - край, нищо. Още не мога да се отпусна и да проумея, че вече нищо не чакам. Сега се лепнах за девер ми да чакам класиранията на седмокласничката му, че иначе - скука Joy

# 192
Е то при положение, че всички сте се записали, няма какво да се коментира. Аз и преди първо класиране имах много въпроси, на които не си отговорих, заради слабия интерес, не конкретно само тук. Честито на печелившите и приятно лято.

# 193
  • у дома...
Е то при положение, че всички сте се записали, няма какво да се коментира. Аз и преди първо класиране имах много въпроси, на които не си отговорих, заради слабия интерес, не конкретно само тук. Честито на печелившите и приятно лято.
Съпортът и колцентъра на УНСС работят много добре. И сайтът им е много добре структуриран

# 194
А този любезен кол център дали би ни дал информация колко са незаетите места, колко са резервите и с какъв бал, за да си направим сметка дали да чакаме 3 -то класиране, ако утре си останем на същото място?

Общи условия

Активация на акаунт