НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 925
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
  • София
С пик на НАП може декларацията
А това може ли да се извади електронно или много искам?
Подава се електронно, но се получава лично на избрано място.

# 346
  • гр.София
Днес имам съобщение,че МОН са препратили писмото ми до Зам- ректора по учебната част на СУ, проф.М.Д.  И ето част от искането на МОН .

Допускам и как ще изглежда отговора им- вузът е автономен и може да си прави каквото иска-) .

Пп. Припомням ,че им писах,че публикуваха цените и бройките места ДП паднаха, след като вече бяхме подали заявление.

# 347
Има ли деца тук приети Интелигентни системи и изкуствен интелект на английски в Техническия университет София?

# 348
  • София

Вчера попаднах на това.

# 349
  • у дома
Има ли деца тук приети Интелигентни системи и изкуствен интелект на английски в Техническия университет София?
Моето е прието тази специалност,но на български.

# 350
  • гр.София
Основно медийните изяви и брожения са  за вече заварените студенти в платено.
А аз писах във връзка с правото ни ( де да знам имаме ли такова Smiley) да вземем информирано решение как да редим желания и в кои вузове да подаваме, т.е правилата да са уточнени преди започване на КСК за съответния набор.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 12:08 от blanc

# 351
  • София
Отчитам се със записан младеж в СУ. Не успях да съм нормалната форумна майка на момче, която го записва и му се наложи сам да свърши тази работа Simple Smile
С уверение от факултета си е изкарал и месечна студентска карта за ГТ. До 1.10 ще си я зарежда с уверението на гише, после ще може през системата на ЦГМ.
КСК за него приключи. Аз стискам палци за второ и трето класиране на чакащите деца.

# 352
  • в центъра
Отчитам се със записан младеж в СУ. Не успях да съм нормалната форумна майка на момче, която го записва и му се наложи сам да свърши тази работа Simple Smile
С уверение от факултета си е изкарал и месечна студентска карта за ГТ. До 1.10 ще си я зарежда с уверението на гише, после ще може през системата на ЦГМ.
КСК за него приключи. Аз стискам палци за второ и трето класиране на чакащите деца.

Може ли повече информация за картата за градски транспорт?
Не разбирам какво значи с уверение на гише.
Издали са му уверение, с което на гише ще заплаща цена като за студент ли?

# 353
  • София
Да, точно така. С това уверение до октомври ще ходи на гише и ще си зарежда картата за 15 лв. Цената е същата като ученическата.
Допълвам се - той е отишъл с попълнено уверение във факултета, по съвет на приятелка моя, и те са му го подпечатали и заверили.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 12:59 от мама МОНИ

# 354
А в УАСГ са казали чак наесен уверение. И сега ще зареждам по редовни цени картата.

# 355
  • София
А в УАСГ са казали чак наесен уверение. И сега ще зареждам по редовни цени картата.
Мисля, че имаше някакви младежки по 25лв.

# 356
  • София
Хепи, младежка да вземе. 25 лв. мисля, че е.

# 357
Някой би ли споделил какви са били таксите за общежитие през изминалата година? Ясно ми е, че има разлика между блоковете, дали е двойка или тройка стаята...Но някаква ориентировъчна цена, ако може.

# 358
Някой знаели минималните балове за ТУ от второ класиране? Интересуваме Информатика и софтуеърни науки?

# 359
Днес се записала в центъра за източни езици, имало е девойче, което й помагало и обяснило много неща, фейсбук групи и даже да чака покана за купон около края на септември по специалности и после целия факултет се събирали, да не пропускала било много яко, пиели текила от обяд хахаха. Започва се явно! Студенската книжка ще я върнат на 01 октомври.
След това ходи до НАП на ул. Септември, взела си е ПИК, но за декларация 7 трябва да я подаде след 25 юли.

Общи условия

Активация на акаунт