Общежития Велико Търново

• 488
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте
Интересуваме какви са условията в общежитията на университета.
По колко са в стая?В стаята има ли санитарен възел баня и тоалетна?
Стола ползват ли го студентите и доволни ли са?
Ще се радвам на всички споделили мнение.

# 1
.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 17:40 от наивница на средна възраст

# 2
Общежитията към ВТУ са ремонтирани и то скоро  преди 1-2 години. Има различни стаи включително единична стая. Добри условия. Топла вода има постоянно. Студентски стол има до ректората, което е много далече за някои факултети, но работи и е на народни цени.

# 3
ремонтирани са, да. имат бойлери и проблем с водата е ако се развали или се пукне тръба. в 1 блок най-често бяха 2 стаи в апартамент с обща баня и тоалетна - 3 легла в стая. в единия край на сградата имаха обща баня на етажа, може да се е промило. 2ри блок - имаш апартаменти с 3-4 стаи в коридор. всеки коридор си има отделна баня и тоалетна. но - има различни апартаменти. семейните ги слагат отделно. + във 2ри блок настаняваха и преподаватели. столът - рядко съм ходила като студентка. до Ректоратът не ми хареса, на 3ти блок беше най-ок, но той е малък и бая се чакаше. Имаше и на центъра, но там беше трудно да се вреди човек, понеже ядаха и нестуденти.
Първокурсниците не знам дали могат да избират стаи (самостоятелни, напр), но аз като бях ако знаеш някой от Студентски съвет или домакинът - може  и да направят изключение. Бая подкупи съм видяла за самостоятелни стаи Grinning.

# 4
На страницата на ВТУ са качили видео от там...страхотни са!

# 5
На съседите момчето от първата година е в самостоятелна стая в тези общежития, без да има връзки и без да са давали подкупи или нещо на някого. Даже му е криво, че е сам в стая. Но условията са добри, като в хотел, всичко е ново. При записването ако има 2-3, които искат да са заедно, трябва да отидат да се запишат заедно с поредни номера.

# 6
На съседите момчето от първата година е в самостоятелна стая в тези общежития, без да има връзки и без да са давали подкупи или нещо на някого. Даже му е криво, че е сам в стая. Но условията са добри, като в хотел, всичко е ново. При записването ако има 2-3, които искат да са заедно, трябва да отидат да се запишат заедно с поредни номера.

супер, значи са се променили нещата. по мое време си избирахме стаи само с връзки, иначе както ни разпределят. Simple Smile

# 7
Здравейте
Интересуваме какви са условията в общежитията на университета.
По колко са в стая?В стаята има ли санитарен възел баня и тоалетна?
Стола ползват ли го студентите и доволни ли са?
Ще се радвам на всички споделили мнение.
https://www.sso-vt.com/blocks
тук можеш да разгледаш стаите и да прочетеш в кой блок какви стаи има.
Моята дъщеря тази година ще е 2 курс. Миналата година беше в блок 1 в стая тройка- много са тясни. Тази година каза че пак в него иска да е, само че в стая двойка.
Точно в блок 1 има хранителен магазин и стол. Харесва и храната и ползва стола.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 10:12 от adjenda

Общи условия

Активация на акаунт