Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 423
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Вече не сме ли приятели 🥹

Во веки веков, има си хас. HugSunglasses

Август ще те поканя на едно нещо, но има време, да го подредя първо. WinkCocktail
Стига да си в София и да не си забегнала пак из чужбините.

# 31
Таня, 30+ сме.
Барби, не съм пробвала тактики, споделеното време е било приятно и за двамата и в по-голямата част от случаите срещите са били по негово предложение.
Не знам защо някои от вас остават с впечатление, че едва ли не съм се държала отчаяно и съм се предлагала.
А относно епитетите, обясних кой с какво значение го ползвам и защо.

# 32
А относно епитетите, обясних кой с какво значение го ползвам и защо.
Значи ако ти е само за епитета - за какво ни беше тази сърцераздирателна история как човекът не иска да спи с теб? Ако те вълнува само защо има хора, които имат приятелчета за секс - така си и оформи темата - значи бгмами, имам един познат, дето прави секс и си пише с разни жени, що тъй прави сега?
А ти почваш - ами то такова, той спи с всички, освен мен, възмутително поведение!!! 🙄

# 33
Какъв е този женкар, който не прави секс с всяка жена? Вярно много се извратиха понятията. Този е някакъв импотентен. Прекарва много време с жена и само си говорят 😀

# 34
Не опират нещата до секса, хора. За мен не е това, на което се изграждат отношенията и връзките. И това е изговорено с него.
Защо ангажираш някой емоционално и времево толкова упорито като нямаш никакви други намерения. Защо имаш нужда от толкова жени и разделяш това, което искаш и получаваш от тях.
И за епитета не ми е, възмущавайте му се. За мен това е женкар. Имащ нужда от женско внимание, от много жени.

# 35
А ти, какво точно искаш от него? Да си приказвате по 24 часа само двамата ли? На 30+ без секс не става. На 70+ е възможно.

# 36
Вие просто сте приятели. Много близки приятели.
Явно сте разочарована, че няма повече.
Той е малко женски мъж, че толкова има нужда от приятелка.

Има едно такова разминаване - на някой хора за да започнат връзка им е нужно първо да станат близки, доста да се опознаят и тогава да скочат в леглото /вероятно вие/, а други в този период на опознаване и ставане на много близки губят сексуалния интерес /вероятно той/

Не сте измамена. Разминали сте се.

# 37
Не опират нещата до секса, хора. За мен не е това, на което се изграждат отношенията и връзките. И това е изговорено с него.
Защо ангажираш някой емоционално и времево толкова упорито като нямаш никакви други намерения. Защо имаш нужда от толкова жени и разделяш това, което искаш и получаваш от тях.
И за епитета не ми е, възмущавайте му се. За мен това е женкар. Имащ нужда от женско внимание, от много жени.

Ама жените не получават ли неговото внимание? Според теб получават, и то всяка според спецификата си. Тогава излиза, че човека си е съвсем наред, даже много свестен. Не разправя, че всички жени са еднакви и не подхожда към тях по един и същ начин. Умее да открие особеното, различното у всяка. И вероятно да ѝ го даде? Като нищо ще се окаже, че има правилния подход, диференциран. Ми браво на него. Ако на това му казват женкар, означава, че женкар си е комплимент.

# 38
Не беше ли - За една жена курвар е тоя дето спи със всички, само не с нея. Ако спи и с нея, тогава става женкар.

# 39
  • София
Приеми, че ти е само приятел, не трупай повече разочарования, дистанцирай се.
Докато се занимаваш с него и си фантазираш близост, ти си емоционално заключена за други възможности.
Пускай го да пасе, с времето ще ти опротивее.

# 40
Не те желае. Точка.
Мъж, който плямпа само с теб, но няма никакъв сексуален интерес към теб, означава, че не го привличаш сексуално.
Какво значение има дали ще си говорите за ядрена физика или кога ходи до тоалетна и разхожда кучето си.
Това го устройва, така прави.
Това не означава, че е женкар, а че ти си явно жадна за внимание и му обръщаш такова.

# 41
  • Out of the Mix
Какво излиза - малката вълчица е искала големият вълчо да я обладае по някое време, а той не искАл? Rolling Eyes

# 42
Излиза, че вълчицата изобщо не е вълчица, а овца. 😆😆

# 43
Според мен донякъде сте прави, че най-вероятно не го привлича достатъчно. Но според мен й е говорил тия неща емоционални, за да я държи около него - засега емоционално го котка, обаче ако му се прище нещо - еми ето я. Тя е хлътнала и без това. И когато е тръгнала да се отдръпва и той я дърпа обратно..

# 44
На бас, че тоз мъж е или зодия Дева или е Близнак?

Общи условия

Активация на акаунт