Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 441
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Това, че ти не знаеш какво е женкар и използваш неправилно думата,  не го прави такъв. Ако беше женкар, щеше да те е праснал досега и да ти е забравил името. Женкарите въртят очи след всичко, което носи пола и трупат скалпове. Този мъж очевидно не е такъв. Гледа на теб като на приятел, сексуален интерес към теб няма. Ти към него имаш. Разминавате се в намеренията си и ти си тази, която недоволства от това, съответно ти трябва да спреш контактите. Той не те е вързал за крака на масата и да те държи насила 24/7 в тези отношения.

# 46
Излиза, че вълчицата изобщо не е вълчица, а овца. 😆😆

Това ти е най-малкия кахър. При цял овчи народ, когото доят, стрижат и какво ли не друго го правят, да си овца е съвсем нормално поведение. От вълци няма какво толкова да се боиш, а и изглежда изчезнали са напълно. Имало само по Карпатите малко бройки, разправят.
Само внимавай с овчарите. Че както още Езоп е казал: - Цял живот плашат овцата с вълците, а накрая чевермето го изяжда овчаря.

На бас, че тоз мъж е или зодия Дева или е Близнак?

Е-е-е, анджък, да си дойдем на зодията, пардон, на темата.
Въпрос към авторката - ти пита ли го това приятелче коя зодия е? Щото всички мъже знаят, че ако не те пита жена на първа среща коя зодия си, нямаш никакъв шанс да легнеш с нея. Та може човека да е изтълкувал превратно твоя интерес.

# 47
  • Банско
Имах един познат, който си имаше жени за всичко. Жена вкъщи за чистене и готвене, той и казваше "сигурната", жени за секс, жена за да си говори с нея, аз му бях просто пък братле от женски род и споделяше с мен, и то много открито кофти неща спрямо жените. Явно ме е усетил, че няма да съдя и ми ги разправяше едни.... Не търси логика или обяснение на държанието на някой, само той си знае какви са истинските му причини, и подбуди да се държи така.
Може найстина да иска да има няколко жени за различни неща, може да не му се обвързва и да знае, че при теб това следва ако спи с теб. Може да не му харесваш. Може да го е страх че ако спи с теб, вече няма да разговаряте по този начин и ще се държиш по друг начин.
Варианти много. То не се знае даже дали той пред себе си в неговата глава, знае какво прави или е просто объркан и не знае на къде да хване.
За мен лично грозната истина е, че мъжете спят с красивите жени а другите ги ползват за съпруги да им чистят и готвят или да им бъдат приятелки - емоционални кошчета.
От темата ти лъха голямо желание да го имаш този! Явно много ти е харесал, но понякога става така. На твое място ще продължа контакт с него, е така от любопитство да видя как ще протече живота му, пък и може накрая да ти пусне 🙂.

# 48
Не зная защо повечето хора не вярват в приятелство между мъж и жена. А има много силни такива приятелства. В случая мъжът е приел жената просто за приятел.
Нали знаете, особено в по-млада възраст как нямаме търпение да споделим с приятелки всичко, което ни вълнува, да поискаме съвет или дори просто да се похилим на нещо. Нещо такова се е получило в случая.

# 49
Не ми звучи като женкар (защото, ако беше - вече щеше да е правил секс с теб на 100%), а по-скоро някой който те е приел само за приятел - и ти го е казал. Може да не ти е приятно, но вероятно не го привличаш по начина по-който би искала, за това най-добре е според мен да се отдръпнеш от него, а не да продължаваш комуникацията надявайки се, че нещо ще се промени с времето. Само ще се мъчиш по този начин.

# 50
Разковничето е в зодията, не я обсъдихме, питах за рожденния ден с друга мисъл. 😆
Иначе аз в тези приятелства вярвам, най-добрия ми приятел е мъж. Женен е човека и комуникацията и отношенията никога не са се променяли в годините. Масово общувам и с мъже, такива са 90% от клиентите ни. За това и правя разлика и за това е и темата.
Ниа, казах вече, че не е зора да ми пусне и че нещата не се свеждат само до това, за секс вариант имам, но никога не съм била от този тип да си задоволявам само нагона. Нужна ми е емоционална връзка, която много рядко допускам по ред причини.
Съгласявам се с мненията до тук, че сме се разминали някъде и че не съм негов тип физически.

# 51
  • Далечният изток
Не си губи времето да разсъждаваш защо някой е такъв, какво мисли, какво се случва в главата му, защо това ми каза и защо ми каза точно така и подобни!
Всеки си е такъв, какъвто е, както казват башка луд.
На 30+ нямаш толкова време да нищиш и да разсъждаваш. Давай следващия и толкова.

# 52
Няма приятелство между мъж и жена. Има много добро прекарване на времето, споделяне на общи интереси или вършене на услуги.
От там нататък винаги единият започва да се надява на повече, а другият да се чуди как да запази статуквото.
Болшинството от тези "приятелства" се случват между необвързани мъже и жени, но веднъж щом единият от дуото се обвърже, "приятелството" умира по естествен път.

Съветът ми към авторката: не се занимавай с този повече. Ще получиш само още месеци, не дай си боже, години от същото. Даже и да си легнете, то това ще е изолиран случай и тогава те чакат още повече душевни тегоби и въпроси "защо".
Продължи напред към една истински пълноценна връзка - там хората хем си споделят и помагат, хем и секс правят. Не им е разделено Simple Smile

# 53
Какъв е този женкар, който не прави секс с всяка жена? Вярно много се извратиха понятията. Този е някакъв импотентен. Прекарва много време с жена и само си говорят 😀

Може да е всъщност. Да си има ухажорки да му вдигат самочувствието и на всяка да обяснява как не ще да прави секс с нея, понеже вече прави секс с друга. Ама и наистина да прави секс с друга, за авторката няма много надежда, че ще започне да прави с нея. Тази тема ми е някак позната, имало е и предишни, в които се изкарва женкар мъж, който не иска да прави секс с главната героиня.

# 54
Какво значи не си негов тип физически, мъжете биха спали с всяка жена. Просто е разбрал, че имаш чувства и това би усложнило нещата.
Аз разбрах, че авторката не търси просто това, а връзка, а очевидно той връзка няма, значи и не търси. Мен пък това ме отблъсква и винаги ме е отблъсквало у хората (и ето 30+), че нямат качества за връзка, не търсят такава и са незрели на тази възраст, ама имали нагон и търсили някоя да им го задоволи. И да, явно мъжът е женствен, не женкар, щом търси толкова жени само за разговор.
Някой писал, че мъжете правили секс с красивите жени, а грозните ги вземали за съпруги. Това ли е успокоението на някои, че нямат семейство и ги търсят само за секс? Виждала съм е жена с мустаци, която има различни за секс, дебели и всякакви жени, които нямат да минат за красиви, но мъжете правят секс с тях и то нормални трениращи мъже (физически нормални).
За мен лично тук последното, което е и женкар. Незрял, неставащ, емоционално нестабилен може би, но не е женкар. Но и авторката също има проблем щом се занимава с такъв човек на тази възраст. Разбирам, че донякъде е подведена, с оглед на прекараното време, но ако реши да го разкара ще го забрави бързо.

# 55
А всъщност то това действие колко време се случва? От познанството, през 24/7 до настоящия пост.
Ма как ще спят мъжете с всяка, някой път говорите някакви неща дето се чуди човек какви мъже сте срещали в живота си.

# 56
Запознаване февруари/март, последваща силна инициатива за общуване от негова страна, включваща доста жестове. При положение, че нямах и не показвах интерес. Постара се и успя.
24/7 започна началото на май.

# 57
Ами погледнете ги, после се чудите защо някой на тази възраст пуснал определена тема и звучал като 15 годишен.
Не съм срещала мъж, който да откаже на жена, която го иска. Затова за мен тук казусът не е секс, а чувства и връзка.
Авторке, реджект. Този е емоционално незрял, не е готов за връзка, ако търсиш това.

# 58
Ама какво приятелство, бе, хора🤣🤣🤣 той й се обяснявал, тя му се обяснявала в емоции, това не е приятелство.
Не знам какви разбирания имате за думата приятелство. 😐

# 59
Грешка – мъжете не спят с всяка. Иначе нямаше да има толкова кисели жени.
Емоционалната връзка се гради с човек, който първо на първично ниво - инстинктивно/физически те иска, желае, привличаш го.
Лаладжиите обикновено си остават такива – лаладжии.
Няколко "съкровени" разговора в чата или на живо не са емоционална връзка или изобщо някаква връзка. Щом не те е придърпал и натиснал все още (или поне не е показал желание), зарежи тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт