Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 430
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Стига сте приемали личното си мнение за върховна истина. Мъжете не спят с всяка, както и не всяка жена е "само за секс". Ако не я иска, нито за леглото, нито за живота си - какво повече има да се изяснява? Всички обичаме някой да ни гали егото, особено когато знаем, че има хора, които ни харесват повече, отколкото заслужаваме. Гадно е, но е истина. А онези, които се хващат за трохите, които им подхвърлят ,това са чисти мазохисти. Хранят се с илюзии, че"някой ден нещата ще потръгнат", докато всъщност са просто опция в резерв.

# 61
Казвам какво съм видяла аз, на вас не знам какво се е случвало. И не случайно питах на каква възраст са, очаквах точно тази.
Ако нещо не се е развило веднага, до 1-2 месеца макс е пълна загуба на време. Това са 6 месеца ... някои хора са толкова вече заживяват заедно. Голямо приятелство, мислих че става дума за познати от училище, университета. Тук никога не е имало никакво приятелство.

# 62
  • Далечният изток
Още повече, че всичко се случва в чата...
И на това му казват връзка... Авторката му казва де.

# 63
Е, ползва я за кош за емоционален отпадък. Има много такива мъже. Така се валидират и поддържат някаква увереност в собствената си незначителност.

# 64
Вярваш или не, Базила, при мен физическото се появява след някакво време. Имам точно един случай за тези 30+, в който се е проявило животинското в мен и привличането ми е било сексуално. Пробвах, не е моето определено.
Емоционална връзка градя с някой, който показва, че се интересува от това какъв човек съм, който ми помага и прави жестове, които знае, че ще ме усмихнат. Интересува се как е минал денят ми, иска да ме види за малко и освобождава време за това, в дните, в които работи и знам, че е зает.
Аида, чатовете са в моментите, в които няма как да прекараме физически време заедно, докато дойде, след като си тръгне. Не случайно обсъдихме 24/7 нагоре. Било докато той е на работа или аз, или някаква друга пречка. 80% от контакта е на живо..

# 65
Може пък да имал мераци в началото, обаче и ако пред него толкова си романтизирала секса, като нещо след 2-3 месеца обяснения в любов, бързо си му убила желанието.

# 66
Сави, аз изобщо не съм подходила към него за каквото и да било в началото. Остава и да романтизирам.. В момента, в който реших, че при мен нещата се задълбочават откъм чувства, реших да го изговоря с него. Последващото няколко пъти го обясних.

# 67
Може пък да имал мераци в началото, обаче и ако пред него толкова си романтизирала секса, като нещо след 2-3 месеца обяснения в любов, бързо си му убила желанието.
Няма нужда да се променя заради него, като не я харесва next. Не трябва жените си свалят критериите, само и само да не изпуснат някакъв мъж...ако е vanila романтичка, аз съм такава... казва си още в началото, да е ясно, показва си го, а не да се преструва, за да не го изпусне.
Авторке, приеми че човекът няма чувства и не си губи времето с него. Разкарай го.

# 68
Е как да го приеме , когато тя има чуства към него и той го знае. Този човек след като тя изговаря с него чуствата си и иска да спират всичко защото не.е това , което иска тя-той моли да не спират нали така беше написала авторката?Авторке , спирай да се самозалъгваш къв бил той и кво му се върти в главата! Този човек много добре знае какво прави с теб и в края ти ще си наранена! Опция си за него не приятел! Разкарай го и си намери друг човек !

# 69
Кое е женкар?
Контактите и общуването му с другите жени са закачки, флирт,поканите на една от тях за излизане, които отклонява, но въпреки това продължава закачката.
Контакта му за секс. И емоционалния му контакт - аз. Почти всеки ден, почти по цял ден. Вие по колко такива мъже приятели имате?
Трябвало е да го разкараш.
Не защото е женкар, а защото тези отношения не са полезни за теб.

# 70
Това не ти  е никакъв приятел. Ползва те да си валидира незначителното самочувствие и Его, така както и другите жени. Женкар е, да.
Емационален вампир, който черпи от енергията ти.
Щом ти носи дискомфорт и те наранява, не ти е никакъв приятел.
Разкарай го.

# 71
  • София
Аз лично, съм много подозрителна към мъже, които искат да поддържаме контакт, но не искат секс . Получава се едно такова висящо положение, в което аз се чувствам като идиот. По-добре е даже да се знае, че сме само за секс, отколкото такова никакво положение.

# 72
Аз лично, съм много подозрителна към мъже, които искат да поддържаме контакт, но не искат секс . Получава се едно такова висящо положение, в което аз се чувствам като идиот. По-добре е даже да се знае, че сме само за секс, отколкото такова никакво положение.

Е защо, аз имам приятелка (вече 16 години), с която се запознахме в университета и да, запознах се с нея, защото ми хареса физически, обаче след първия разговор разбрах, че с тази жена е много готино да си говорим за жени, коли, живота и т.н. и ми се изтриха всякакви физически помисли. При нея от самото начало ги нямаше (предполагам де) и се срещахме често след лекции, ходихме по кафета, на плаж, дискотеки и т.н. В същото време всеки си имаше личния живот (ама беше ясно и на двамата де) с връзките, секса. Обсъждали сме даже доста подробности. После я запознах с бъдещата ми жена, много си допаднаха и двете и даже ни е кума Simple Smile

# 73
Разбирам авторката много добре. Не желае да скача на всеки новопоявил се в леглото. Ако е и хубавка,  те не са и малко. Иска първо да опознае човека, да го почувства, да изгради някакво доверие първо и тогава секса.
Което е напълно нормално. Но, на днешно време и мъжете се изопачиха, та ето ти нов модел- емоционален вампир, черпещ и валидиращ се на твой гръб. Така знаеш ли колко жени може да върти, а в леглото да е пълна нула?
Ама ето, изгражда ти образи и фантазии в главата. Успява да те върти на шиш. Това естествено, докато не изтрезнееш и не видиш картинката отстрани. Жалка е...

# 74
Картинката е жалка, жалка се почувствах и аз. За това умувам, търся грешката и в мен. И за това ми е интересно как и защо разсъждават такива хора. Моето мислене е коренно различно явно от неговото. Сблъсък с подобен тип човек съм имала, но там нещата бяха малко по-различни и не съм се задълбочавала толкова.

Общи условия

Активация на акаунт