Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 434
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Запознаване февруари/март, последваща силна инициатива за общуване от негова страна, включваща доста жестове. При положение, че нямах и не показвах интерес. Постара се и успя.
24/7 започна началото на май.
Ми тя фактическата обстановка се променя с всяко допълнително написано от теб нещо. Първоначално написания пост започва да звучи по съвсем друг начин. При условие, че се запознавате февруари/март, той общува активно с теб по собствена инициатива, а ти нямаш интерес (приемаме на доверие, че е така) и само след два и нещо месеца започвате да се виждате непрекъснато и 80% от времето физически сте заедно, то изобщо не говорим за приятелство. Това си е жива свалка със сериозни намерения за развитие. Няма приятелство за толкова кратко време. Жестове, помагане, “как ти мина деня?”, писане преди среща, писане сред среща, опознавания и накрая “ми ти си ми приятелка и си ми много ценна, ама аз си имам секс-приятелка” ем сори…
На този момент от историята наистина виждам, че е нормално да си си мислила, че има нещо повече и да си разочарована. Защо търсиш обяснения не разбирам и не е моя работа. За всеки е ясно, че човек с който се познаваш от 4-5 месеца няма как да сте приятели, а ви свързват или общи интереси или интерес един към друг. Или пък не за всеки?
Търси решения за себе си. Обясненията не знам с какво ще помогнат. След няколко страници ще видим до къде ще се развият нещата.

# 76
Не те е харесвал достатъчно, страхувал се е от усложнения след като си легнете да му се залепиш или просто е бил влюбен в друга, чакал нещо по- добро. Това ми идва на първо време защо мъж може да държи жена близо до себе си без да си легнет. Галене на его и повдигане на самочувствие вече са повече женски изпълнения и са по малко вероятни. Глупости от рода да не си развалите приятелството са точно глупости и обикновено са оправдания, няма начин особено мъж да иска една жена, да усеща как тя също го желае и да се спре щото нали приятелството.
Не съм чел повече подробности, за сега толкова

# 77
Слънце, да, така написано подробностите са от значение, приемам забележката.
Ровя се и търся, защото вярвам, че разминавания и проблеми се създават и от двете страни, не е едностранен процес това. Такъв човек съм, че ми е важно защо, как и кога, за да мога да си изясня нещата и да приключа чисто със себе си, предпазвайки се от последваща грешка. От него отговори не успях да получа. За това търся странични мнения, поне малко да си изчистя цялостната картина и да получа гледни точки за моето и неговото държание.

# 78
Не търси обяснение от него. Хората гледат първо себе си. Беше дала примера ако Гошо ми каже, че има чувства какво ще направя - ще се отдалеча, но не за неговото благо, а защото няма да ми е окей да знам за тези чувства. В неговия случай му е изгодно да продължи комуникацията, допада му, затова не се отдалечава. Ти трябва да вземеш решение за себе си, той няма да го направи вместо теб.

# 79
  • Fairbanks, Alaska
Какво значи не си негов тип физически, мъжете биха спали с всяка жена. Просто е разбрал, че имаш чувства и това би усложнило нещата.
Аз разбрах, че авторката не търси просто това, а връзка, а очевидно той връзка няма, значи и не търси. Мен пък това ме отблъсква и винаги ме е отблъсквало у хората (и ето 30+), че нямат качества за връзка, не търсят такава и са незрели на тази възраст, ама имали нагон и търсили някоя да им го задоволи. И да, явно мъжът е женствен, не женкар, щом търси толкова жени само за разговор.
Ще ти дам пример със себе си. Най-важното ми изискване към една жена е да е с нормално телосложение. Дебелите жени нямат шанс. Просто не мога да ги погледна като сексуален обект. Опитвал съм се, но не се получава. Явно мъжете, които познаваш, не са толкова претенциозни.

# 80
  • София
Съвсем нормално е да почувстваш жалка. Абе да си го кажем направо - поведението му сякаш казва "грозна си, не искам да спя с теб".

# 81
Какво значи не си негов тип физически, мъжете биха спали с всяка жена. Просто е разбрал, че имаш чувства и това би усложнило нещата.
Аз разбрах, че авторката не търси просто това, а връзка, а очевидно той връзка няма, значи и не търси. Мен пък това ме отблъсква и винаги ме е отблъсквало у хората (и ето 30+), че нямат качества за връзка, не търсят такава и са незрели на тази възраст, ама имали нагон и търсили някоя да им го задоволи. И да, явно мъжът е женствен, не женкар, щом търси толкова жени само за разговор.
Ще ти дам пример със себе си. Най-важното ми изискване към една жена е да е с нормално телосложение. Дебелите жени нямат шанс. Просто не мога да ги погледна като сексуален обект. Опитвал съм се, но не се получава. Явно мъжете, които познаваш, не са толкова претенциозни.

То хубаво е да си имаш естетически идеали и изисквания, ама на теб колко от околните жени са ти дали шанс?

# 82
Както се вижда и по този коментар, никакви изисквания- да не е дебела. Тоест всяка жена... това не са критерий, а просто да не е дебела. Осъзнаваш ли? Само дето съм сигурна, че 95 % от жените не биха ти пуснали, защото имат много повече изисквания.

# 83
Това просто не е вярно,че мъжете биха натаковали всяка, която им пусне. Не знам защо толкова упорито се поддържа тази теза при жените и настава голяма драма в случаи като при авторката. Има си критерии,има си необходимост от достатъчно привличане и други фактори, сега че има и такива дето не подбират на принципа куцо, кьораво,сакато , п...та е злато, ама не е масово. Колегата каза нещо за дебелите, при мене освен това е необходимо и поне някаква красота, чар, поведение и т.н. Имал съм приятелка, която ми беше много навита, мен обаче просто не ме привличаше изобщо, определено си е много натоварващо. Както и по никакъв начин не я провокирах,дори внимавах много това да не се случи случайно. В този период ме търсеше основно тя, аз даже я избягвах по едно време.

# 84
И аз не разбирам откъде е тръгнало това, че мъжете биха спали с всяка жена. Трябва да са доста закъсали, че да спат с всяка жена.

# 85
  • София
Авторката не е "всяка". Господинът я е накарал да се почувства достатъчно специална и после се е оттеглил.
Имам силни подозрения за някакви скрити причини...

# 86
От обкръжението и контактите са породени вярванията. Освен за мъжете, важи и за всичко останало това.
Рокстар, би ли споделила подозренията си?

# 87
  • София
Въпреки, че е казал, че е спал с друга - някакви сексуални проблеми от типа на бързо свършване, страх да не се изложи първия път...
Или - има друга, ама някаква стара връзка,  нещо такова...
Липса на терен?

# 88
Според мен се е уплашил, че тя е хлътнала доста и ясно иска връзка. Избягал е от усложнения и я държи в дълбока резерва.
Мацко, бягай от него, проветри си мозъка и давай напред.

# 89
Терен има и възможност имаше няколко пъти. А стара връзка има приключила преди две, три години, не съм ровила там. Сам сподели някои неща за нея.
По едно време ми минаваше през главата, че е срамежлив, после, че го е страх от нещо. Това нали следствие на нещата, които сме обсъждали и развитието на отношенията.

Общи условия

Активация на акаунт