Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 437
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Значи е нещо сексуално, залагам 5 лева!

# 91
Много често имам нужда от смееща се емотикона за реакция на постовете.. 😆
Не с цел подигравка..
Не знам, Рокстар, аз определено в общуването ни съм показала какъв човек съм. Приемам хората с плюсовете и минусите им, безгрешни и идеални няма. Той не е лош и не го демонизирам, не ме разбирайте погрешно, не съм го нагрубила в изблик на разочарование. Учудващо за мен даже бях доста обрана в последния разговор. Може да съм афектирана, но лошо не ми е сторил до тук. Приех обаче множеството различни отношения като неуважение и незачитане на мнение и чувства, което за мен е решаващо дали да продължа контакт с даден човек.
Дори в момента, след всички мнения, може би се чувствам ядосана на себе си, а не на него. Просто е трябвало да прекратя нещата в началото. За съжаление обаче търся добро навсякъде и във всеки, въпреки някои очевидни знаци.

# 92
Одобрявам блокирането. Не че нещо е бил длъжен младежът, но ей така, цената за загубеното време Wink
Извод по принцип - никога не си култивирай идеи, само въз основа на "красиви" думи.

# 93
Терен има и възможност имаше няколко пъти. А стара връзка има приключила преди две, три години, не съм ровила там. Сам сподели някои неща за нея.
По едно време ми минаваше през главата, че е срамежлив, после, че го е страх от нещо. Това нали следствие на нещата, които сме обсъждали и развитието на отношенията.
Значи както го описваш се припокрива с това, което е било при мен няколко пъти, после се научих да прекратявам още след една две срещи. Причината - не преживяна несподелена любов. Опитваш се да продължиш напред, да ходиш на срещи,усещаш как от другата страна се появяват чувства, на които не можеш да отговориш. И след няколко опита за връзка и интимности, усещах как всичко това ме натоварва много, в крайна сметка се получаваше каквото описваш.
При твоя човек не се наемам да гадая дали точно това е причината, не преживяна бивша,  някоя, която не може да има или просто си е темерут, който се опитва да завърже някаква връзка. Казваш, че ходил и при други жени, а теб да не те мине не е много типично за женкар. Няма нужда да дълбаеш каква точно е причината,едва ли е твоя грешка или нещо при теб да не се получи.

# 94
Продължи напред сама. И не рови повече.

# 95
Не го превръщате в чудовище. Истината е, че сте се вкопчили в човек, който никога не е бил на вашата вълна. Той не носи вина за това, че сте разчели погрешно някои жестове и сте си създали илюзии. Вашата отговорност е да се съвземете и да продължите напред, без да се вторачвате в някого, за когото вие просто не сте от значение.

# 96
От обкръжението и контактите са породени вярванията. Освен за мъжете, важи и за всичко останало това.
Рокстар, би ли споделила подозренията си?
Е, какви да са ѝ подозренията? Ясно като бял ден. Всички знаят кои мъже са добри приятели на жените.
В което няма нищо лошо, естествено.

# 97
Значи е нещо сексуално, залагам 5 лева!

И аз залагам. Познавах такъв. Беше внимателен, настоятелен, дори стигаше до целувки, които бяха на места, където не може да се случи секс. И да, имаше сексуални проблеми.

# 98
Като вземете да ги анализирате тези мъже, все едно ще защитавате докторат.
Хем нищо не иска, хем досаден. Блякс.
Дори не сте приятели. Приятелството се доказва с годините. 
Племенницата ми в детската градина знае, че когато двама души се харесват има "цуни/цуни" . Joy Как големи хора не го разбират, за мен е загадка.  
Това са нормални природни закони. Двама души се привличат е = на секс.

# 99
Той ѝ дал бил емоционална заявка. Тихо сега.
Каква? Че някой ден ще ѝ обърне хастара. Ама някой ден.
Много наивни жени има.

# 100
Базила, принципно харесвам мненията ти из темите. Това обаче ми идва вулгарно, грозно.
Не на всички жени фикс идея ни е някой да ни "обърне хастара". Някои хора държим на качествената комуникация и на това как се чувстваме в присъствието на даден човек. Наивна да съм, пак ще търся отношение, а не задоволяване на нагон. Не че нямам нужда, като нормално човешко съшество. Достатъчно съм изтърпяла и преживяла в някои връзки, че да е такова желанието и мисленето ми.
В случая си стигнах и до някои изводи за моите действия и бездействия, направени с помощта на пишещите в темата. Било от по-рязки мнения или от по-меки, което всъщност няма значение, защото казах, че търпя критика.

# 101
Така е. Права си.
Понеже държим на качествената такава, ти давам обратна връзка кое не е такава.
Грубо, не грубо, тАва е положението.
Ако искаш респект, държиш цедка.

# 102
Различните хора влизат по различен начин във връзки. Не всички започват със секс, някои с приятелство. Обаче независимо как, ако няма развитие до месец два, най-много... няма да стане никога, и няма никакъв смисъл да се влагат емоции. И понеже е трудно, най-добре е да се спре комуникация плюс виждане, ако е на работа би било доста трудно!
Това важи и за онлайн запознанствата, ако няма виждане до 2 седмици макс, и пак зависи колко е интензивна комуникацията, и дали човекът е в същия град/държава, може и след 2 дни, може и до месец.. но да има развитие, да не се точи месеци наред, и човек да си ляга и става с емоции, но напрактика едно голямо нищо, а на 30+ това е една огромна загуба на време.
Отделно съм забелязала, че ако някоя жена започне да анализира мъж с приятелки, да анализира ама какво казал, ама какво значело това, ама тази точно буква, запетая, изречение... някакво си действие, примерно той така ми се усмихна като каза добро утро......... просто го пиши бегал! Когато животът се случва човек няма време да анализира, просто защото той знае какво другият е казал/направил, нещо му се случва. Много ме е яд, че отново чета подобна история, мисля че професиите на новото време ще са разни гурура по взаимноотношенния, и по себеизрастване, комуникацията и отношенията стават все по-трудни.

# 103
Таня, в интерес на истината отдавна не се впечатлявам от мнението на хората и не лежа на това някой друг да решава проблемите ми. Не случайно и казах в първия пост, че съм взела решение как да постъпя. Обаче като попадна в някаква странна за мен ситуация като тази, предпочитам да чуя различни гледни точки, мнения от странични хора. И то да изясня нещата за мен. Приятелят ми, за който споменах по-горе, от деца е бил страшно директен с мен. И все пак има склонност да омекотява някои неща, в случая показа частица мъжка солидарност. Беше първия, с които изговорих нещата. Жена му директно тегли майните на въпросния, още в началото на разговора.  😆

Базила, съгласявам се, благодаря.

# 104
Аз те разбирам, че когато имаш емоция искаш да го анализираш, не просто да махнеш с ръка. Отстрани е лесно, но човек има нужда да сподели и да анализира.
И според мен такава ситуация няма как да се случи на някоя кучка, винаги се случва на по-мили и доверчиви момичета.

Общи условия

Активация на акаунт