Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 665
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
....не съм на 13, че гаджелъка ми да са кафенце и мохабет в някое чат приложение.. Тук си говорим за споделени дни, планове за почивка, събития.. Как да възприема нещата в един момент.
Не мога да го разбера това.
Какви планове, какви почивки, какви събития след като даже не сте спали заедно?
Иначе и аз съм бил в подобно положение - имах една съученичка, Калинка, висях у тях като се върнехме от училище, гонехме се по канапетата и фотьойлите (100% е грешна тази дума), търкаляхме се по пода... и нищо. Ама бяхме трети клас и тя беше два пъти по тежка от мен. Дано не си е мислила, че искам да се оженим.

# 181
Когато споделените дни, плановете за почивка и съвместни събития не водят нито до задълбочаване на връзката, нито дори до леглото му,значи е повече от очевидно. Как да го възприемете? Като зряла жена, която осъзнава, че човекът отсреща не отговаря на очакванията, нито на обещанията. И тогава просто си тръгвате по своя път, без напразни надежди, и без да анализирате защо "господинът"постъпва така,ами защото така му е угодно.

# 182
Три месеца може да са много за едни и малко за други, но е важно да се движим. Някои хора за 3 месеца се женят или заживяват заедно. Не е нужно всички да са така, но да няма никакво развитие 3 месеца, говаря в самите отношения, не секс, но не и все същите шляения.

Този рожден ден е грешка. Много е несериозно да се ходи.

# 183
  • Далечният изток
И според мен не трябва да ходи, но тя ще отиде, защото я гризе любопитството какво ще се случи.

# 184
Айде сега, защо щели да ходят по събития, като още не се таковали - ми що да не идат, те на входът на театъра не питат двойките - ами вие секс вече правите ли, или още се сваляте?
Аз пък авторката я разбирам идеално - не всеки иска на втора среща да му го вкара непознат.
Тя е дала време на младежа, видяла е, че нещо не вървят нещата нормално и просто е повдигната темата.
За мен това е най-нормалната реакция на света.
Малко се е увлякла, ще й мине.
Дайте да я линчуваме сега.
Авъорке, на мен ми е помагало следното при несподелено увлечение - представям си, че е супер зле в леглото, едноминутко и това го правя всеки път щом се сетя за него.
Най-добре би било, ако въобще не се сещаш за него, ама ако не става пробвай така.

# 185
И мен малко това ме потриса, че се очаква нищо да не са изживели, ама секс да правели. Сякаш с това започват отношенията и това гарантира нещо. Такива пък после като пуснат теми и ги питат защо нищо друго не са имали освен това.

# 186
Няма отношение дали веднага на първа среща ще правят секс или на седмата, за да се получи една връзка.
Това си зависи изцяло от хората – характерите, емоционалността.
Но обикновено жените са тези дето изчакват, протакат, искат доказателства, време, па днес имала задачи, утре ще чисти, вдругиден ще гледа децата на брат си и ецетера доводи.
Мъжете са по-простичко устроени – задейства ли се тестостерона, карат направо.
Тук обаче не се задейства тестостерона. Или поне не с нашата авторка.

# 187
Поканата за рожденния ден мога да я откажа, не е жизненоважна. Приех я с мисълта, че не ми се иска заради някой да избягвам други хора.

# 188
Поканата за рожденния ден мога да я откажа, не е жизненоважна. Приех я с мисълта, че не ми се иска заради някой да избягвам други хора.

Можеш да се обадиш, да се извиниш и са обясниш причината за отсъствието си. Или да измислиш приемлива. Не е добра идея да присъстваш на този рожден ден.

# 189
Защо да не е добра идея.
Просто ще го игнорира.
Той да не ходи на рождения ден, защо тя да не присъства, ако е на приятелка.

# 190
В младежките си години имах подобен приятел. Не беше нито гей, нито имаше проблеми със секса, просто обичаше да се върти около мен, да излизаме заедно, дори в работата ми киснеше, но нищо повече. Беше много харесван и красив, забавен и лошото момче на компанията.
След години ми налетя да ме целува една вечер, въпреки че беше приятел с тогавашното ми сериозно гадже. Не му отвърнах и си останахме в добри отношения, но останах изненадана от случката, понеже бях приела отдавна, че сме само приятели.
Та в приятелството между мъже и жени е така. Все има намесени и други влечения в единия или другия по някое време или в дадена ситуация, поне според мен.

# 191
Защо да не е добра идея.
Просто ще го игнорира.
Той да не ходи на рождения ден, защо тя да не присъства, ако е на приятелка.

Защото тя няма да се чувства добре, очевидно е от всичко написано дотук, дори и да не го осъзнава напълно.

# 192

Абсолютно права си. Не си направила нищо лошо, че да се криеш и да не се срещаш с други хора. За разлика от останалите, аз ще ти кажа да отидеш, но да се държиш с този мъж "служебно", с безразличие и даже лека досада. Нека му стане ясно, че ти не желаеш да поддържаш предишните отношения и щом си е намерил гадже - да търси от нея валидация, а не от теб. Просто сложи границата. Насили се да общуваш с другите хора и да не се занимаваш с него.
Уверявам те, че в момента в който го свалиш от пиедестала - ще му видиш жалката душичка и не просто повече няма да имаш чувства към този мъж, ами и ще съжаляваш жената, с която е той в момента. Само си помисли - той си хваща гадже и не ти го казва, ами чака да чуеш от други хора. Дори и да сте само приятели - така ли се прави? Новата връзка е събитие и да държиш настрани уж близките ти приятели от това събитие, означава, че ти не ги смяташ за близки приятели, те са ти били някакъв пълнеж, колкото да има с кого да си прекарваш времето.  От тази му постъпка можеш да си направиш извода колко е "мъж" този човек и колко е държал на теб, щом се е отнесъл с тебе по този начин.
И последно - запомни, че този мъж дори и да имате връзка, той няма да се стреми да те направи щастлива. Той е егоист (затова е и че*иджия), в неговата глава я няма изобщо мисълта, че трябва да полага грижи за човека до себе си, той ще изисква от теб, ще взема безогледно енергията ти, вниманието ти, отношението ти и когато поискаш и ти да получиш полагаемата ти се част от връзката - ще станеш лошата и той ще е жертва.

# 193
Е, чак подобни анализи на неговата личност са пресилени.
Не е нужно да го заклеймява или анализира толкова. Не и нейна работа.
В нейните ръце е да контролира собственото си поведение и отношение. Той какъв е, що е няма значение. Какъвто иска да бъде. Важно е как тя ще реагира и ще отиграе ситуацията.

# 194
Е, чак подобни анализи на неговата личност са пресилени.
Не е нужно да го заклеймява или анализира толкова. Не и нейна работа.
В нейните ръце е да контролира собственото си поведение и отношение. Той какъв е, що е няма значение. Какъвто иска да бъде. Важно е как тя ще реагира и ще отиграе ситуацията.
След такава случка човек остава толкова объркан, че е необходимо да се анализра кой какво и що и това не изключва работата по собствените реакции.

Общи условия

Активация на акаунт