Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 13

• 35 350
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, интересувам се за следните паралелки, втория ДЗИ дали може да е Английски или е от профилиращите?
127 СУ Природни науки - АЕ интензивно, ИЕ и 18 СУ Математически - АЕ интензивно, НЕ; М и Инф
В 18 су профилите са 4 и предлагат много предмети, така че почти сигурно е, че ще може да избере профил английски и да държи втора ДЗИ по него.

# 31
  • София
Ще напиша за трите училища в Младост лични впечатления:
- 10то има база, организира олимпиадата по астрономия, районът е спокоен, на метри от метрото
- 144то - ни база, ни учене, малкото старателни деца трудно се забелязват, по рисуване преподавателите са ОК, районът е ОК
- 81во - зле е, поне в прогимназията, ни учители, ни база, ни дисциплина, районът е ОК

# 32
  • София
И моето е в Младост, 131во до вкъщи 😀 Абсолютно без изненади. В Младост - нормални деца и учители, което и да е- добре е

# 33
За 81-во знам за прогимназията. За мен беше важно на ДЗИ как се справят - 4.50 среден успех си е ок. Съпоставим с училища с много по-висок приемен бал в седми клас. В Първо, 127 са с по 4.80 среден успех на ДЗИ.
А и близост съм гледала.

# 34
  • София
За 81-во знам за прогимназията. За мен беше важно на ДЗИ как се справят - 4.50 среден успех си е ок. Съпоставим с училища с много по-висок бал. В Първо, 127 са с по 4.80.

Резултатите на ДЗИ са плод на наученото в училище точно толкова, колкото и тези на НВО 7ми клас. Имам познато дете, което изживя кошнарни 3 години в 81во, а аз съм го завършила, за мен е сринато отвсякъде, защото знам какво беше...

# 35

- 81во - зле е, поне в прогимназията, ни учители, ни база, ни дисциплина, районът е ОК
           81-во завърши племеницата ми и сега е гл.асистент, доктор на математическите науки  във ФМИ СУ! Така, че училището не прави отличните ученици, даже и от учителите не зависи чак толкова много.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 17:04 от Didia

# 36
Здравейте! Има ли някой в 32-ро с природни науки?

# 37
  • Куциндрел
Иха... едно не толкова долюбвано училище за едната си специалност е стигнало бал колкото по-желаното.
Ломоносов и той дърпа, Кузман Шапкарев и той. Явно хората се преориентират вече към нещо, което дава професия

# 38
Здравейте, може ли актуални мнения за 12 СУ, немската паралелка? Благодаря!

# 39
Иха... едно не толкова долюбвано училище за едната си специалност е стигнало бал колкото по-желаното.
Ломоносов и той дърпа, Кузман Шапкарев и той. Явно хората се преориентират вече към нещо, което дава професия

Ломоносов си беше с висок бал още преди 3 години....директорката там е амбициозна гербаджийка, която прави много за училището. В момента е дори зам. министър на образованието, но задкулисно пак тя ръководи училището. Simple Smile

# 40
  • София
Има ли мнения за 39-то СУ?

# 41
Здравейте, някой има ли актуална информация за хуманитарен профил с интензивен испански език в 1во СОУ?

# 42
Да, 425.50 - момчета и 425.75 - момичета.
Здравейте, някой има ли актуална информация за хуманитарен профил с интензивен испански език в 1во СОУ?

# 43
Може ли мнение за 33 ЕГ "Св. София" и 30 СУ. Сигурно ще чакаме второ класиране.

# 44
Сега гледам минималните балове - ами то не останаха неелитни училища. Тези, които се обсъждат тук, направо си влизат в елита. 127-мо хуманитарна паралелка с ИЕ - 423 бал. За 5 години бала е скочил сериозно. 1 и 12-то също са с над 410 бал.

Общи условия

Активация на акаунт