Отговори
# 45
Нека някой, който е по-информиран ме поправи, ако не съм права.
Кристина е самозванка, тя се правеше, че се има с Емрулах или уж си пише с него, но като цяло почти нищо от инфото, което даваше не беше вярно.
Иначе за мен е влюбена в Мерт до краен предел и не е голям фен на Афра (да го кажа така)…

# 46
Нека някой, който е по-информиран ме поправи, ако не съм права.
Кристина е самозванка, тя се правеше, че се има с Емрулах или уж си пише с него, но като цяло почти нищо от инфото, което даваше не беше вярно.
Иначе за мен е влюбена в Мерт до краен предел и не е голям фен на Афра (да го кажа така)…

Точно така

# 47
Сега проверих, че Мистери е споделила, че Кристина е човек на OGM. То вече не може да им хване човек спатиите кой на кого е човек. 😃

# 48
Вие как разбрахте думите на Мелиса,че има нейни снимки,но не била тя?

# 49
Че в някаква статия са сложили нейни снимки. Някоя от всички клюкарки…

# 50
Нагито от сета на Пера! 😜

# 51
В едно списание пише че новата е внучката на Гюла, Зейнеп. В другите не се споменава Мелиса. Нещо не се връзват приказките й мои снимки, но не съм аз.

# 52
В едно списание пише че новата е внучката на Гюла, Зейнеп. В другите не се споменава Мелиса. Нещо не се връзват приказките й мои снимки, но не съм аз.

Оф, успокой се вече, моля . Момичето, с което се показа Мерт онзи ден казват, че е чужденка. Не е внучката на Гюлсерен Зейнеп, нито е Мелиса, която е тенисистка. Днес Мелиса написа опровержение, че са използвани нейни снимки от  жълтурите в статиите им без тя да  има нещо общо и без нейно разрешение, както и че ако продължават да свързват името й с този случай ще си търси правата / ще ги съди/.

# 53
Никой не знае коя е тя и най-вероятно няма да разберем!
Наистина по-спокойно!
Жълтурите казаха, че е чужденка. В крайна сметка така е много по-лесно за всички 😜

# 54
Продължавам аз със сцените на Сейфер Simple Smile

# 55
Мистери🏝️💓🏝️, благодаря за новата тема! Никога не съм гледала личният живот на актьорите, важното е да играят добре, а тези магнетични погледи обещават невероятни кариери и на двамата. Няма лоша реклама, както писах Мерт е почти навсякъде, лош-добър.. .в момента няма такъв интерес към друг актьор. Нямам търпение да гледам "Пера", за мен Афра е уникален талант, може да се превъплъти във всяка роля, това го могат много малко. Не ми се изброяват имена, но наистина много малко могат да се отърсят от един успешен образ и да изиграят различен такъв. Мили момичета, пожелавам ви весело, релаксиращо (за по-възрастните...като мен), лудо и изпълнено с много положителни емоции лято!

# 56
Добър вечер,момичета! Kissing Heart
Днес няма нищо ново освен сладката Наги,която са я прихванали на сета на "Пера"  Simple Smile .Ех да можеше и Афито да видим ,но нея  много сериозно се грижат да не я видим ,че да се държи интригата около сериала колкото се може по-дълго време. Simple Smile
След като няма нищо ново ,нещо старо ,нооооо пак много красиво от Афра.  Heart

https://x.com/multisology/status/1944040490057576571

и сладките СейФер  Heart   Heart   Heart

https://x.com/rumeysadursun5/status/1943299179125657841

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 21:38 от Eny87

# 57
Стори от Мерт. И понеже и то е на спортна тема, не мога да не споделя, че днес имаме шампион на Уимбълдън при юношите в лицето на Иван Иванов, а преди малко момичетата до 19г. станаха световни шампиони във волейбола.
👏❤️🇧🇬

# 58
В една статия пише, че първата приятелка на Мерт е Серра Арътюрк, актриса и певица, но аз не намирам техни общи снимки, освен само две статии. Вярно ли е това? Защото когато търся информация с кого е имал връзка Мерт, не ми излиза нищо, освен Афи.

# 59
Няма снимки с тази девойка.
Само е писано и се е говорило, че имат връзка. Не е потвърдено нищо…

Общи условия

Активация на акаунт