Отговори
# 75
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Цитат на: Lilia*
link=topic=1794206.msg49965035#msg49965035 date=1752477059
Диче, снимката с Афра е стара.

Слагам нещо, което ме разсмя.😁

# 76
Lilia, благодаря ❤️. Аз не си я спомням снимката с Афи, но нека стои, няма да трия. 🤗

Относно хейта да кажа нещо. Аз тези дни не съм влизала да чета умишлено. Днес поразгледах малко и установих, че наистина има голям хейт срещу Мерт, но и Афра я плюят доволно 👿🤦‍♀️...Това с писането на коментари под постовете на роднини и приятели обаче е много отвратително. Достатъчно места има да си изливат отровата, щом са решили.

# 77
Lilia, благодаря ❤️. Аз не си я спомням снимката с Афи, но нека стои, няма да трия. 🤗

Относно хейта да кажа нещо. Аз тези дни не съм влизала да чета умишлено. Днес поразгледах малко и установих, че наистина има голям хейт срещу Мерт, но и Афра я плюят доволно 👿🤦‍♀️...Това с писането на коментари под постовете на роднини и приятели обаче е много отвратително. Достатъчно места има да си изливат отровата, щом са решили.

Да и Афра също доста хейт отнася, защото феновете на Мерт отвръщат на феновете на Афрам и Афра с някакви неща от миналото, а това с проклинането под постовете на семейството на Мерт е ниво на шизофрения

# 78

За съжаление Афра я чака същото в момента в който тези кукута решат, че не прави това, което те очакват от нея. Тя яде вече веднъж линч заради Принтера, ама дано да е било за последно, но се съмнявам, защото ексцесиите започват като се появят с други половинки. 😵‍💫

# 79

За съжаление Афра я чака същото в момента в който тези кукута решат, че не прави това, което те очакват от нея. Тя яде вече веднъж линч заради Принтера, ама дано да е било за последно, но се съмнявам, защото ексцесиите започват като се появят с други половинки. 😵‍💫

Те някои си мислят че ако Афра беше първата, която излезе с гадже няма да я хейтят, не са познали. Щеше да отнесе същото линчуване, просто Мерт я изпревари и сега той е мишената

# 80
Анабел, те не просто щяха да я хейтят, а направо щяха да я разкъсат.

# 81
Например под постовете на Амджата (бащата на Мерт), имаше много коментари, че трябва да я отследват Афра, че тя не била подходяща за Мерт и семейството 🤦‍♀️🤦‍♀️, добре  че имал ново гадже и т.н. Не ми се мисли какво ще стане, ако я снимат с някой мъж например....
Аз най-много ги мисля симействата им, как преминават през всичко това в момента 🤕🫶.

# 82
Например под постовете на Амджата (бащата на Мерт), имаше много коментари, че трябва да я отследват Афра, че тя не била подходяща за Мерт и семейството 🤦‍♀️🤦‍♀️, добре  че имал ново гадже и т.н. Не ми се мисли какво ще стане, ако я снимат с някой мъж например....
Аз най-много ги мисля симействата им, как преминават през всичко това в момента 🤕🫶.

На мен ми е тъжно, че накрая Афра го отнася заради нейните фенове, защото не млъкват и говорят лошо за Мерт, и неговите фенове отвръщат и става по-лошо

# 83
Както каза някога един профил: излезте навън и откривайте света!
Отнася за всички в Х…

# 84
На амджата сигурно му е дошло като гръм от ясно небе, защото той допреди 15 дни лайкваше Афрамски коментари. На мен той ми изглежда много свестен човек и не мисля, че щеше да лайква, ако е бил наясно с новото положение, което пък ме навежда на мисълта, че това което видяхме беше театър. Другото интересно е, че журналистите не пишат коя е жената, а съм далеч от мисълта, че ако поискат да разберат няма да могат. 🤪

# 85
Ето един коментар, който ме издразни и затова казвам че феновете на Афра трябва да престанат. Афра излиза виновна, че нейните фенове пишат лошо за Мерт. И защо тя трябва да казва нещо на феновете си, доколкото помня и Мерт миналата година нищо не направи когато неговите фенове говореха лошо за Афра, в случая и двамата не правят нищо срещу феновете си

# 86
Ето един коментар, който ме издразни и затова казвам че феновете на Афра трябва да престанат. Афра излиза виновна, че нейните фенове пишат лошо за Мерт. И защо тя трябва да казва нещо на феновете си, доколкото помня и Мерт миналата година нищо не направи когато неговите фенове говореха лошо за Афра, в случая и двамата не правят нищо срещу феновете си

Анабел, Мерт направи нещо, подлуди хейтърите. 😁

# 87
Жената е чужденка, това се каза от самите журналисти. Так и ще си остане, никой не го интересува коя е, целта беше да се покаже, че Мерт е с ново севгили и това се показа. Не мисля, че ще разберем коя е…
А иначе аз да попитам кога някой от двамата се е връзвал на тези изисквания на феновете? Като че ли тези фенове им плащат заплатите и ги хранят. Хайде си*тир!

# 88
Лилия, съгласна съм напълно с изводите ти, че това е театър, защото никой не иска да открие кое е момичето, а и отношението на Мерт е хладно и безчувствено към нея, като изключим една целувка и усмивка за пред камерите (първо поглеждат, че ги снимат). И вече ги няма, два дни, снимки и в къщи (вчеращното стори). Целта постигната. В Х има взаимодействие, сметката плащат актьорите, роднините им и сериозните фенове, другите се кефят като Онур.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 12:11 от ani.zaiche

# 89
  • София
Аз доста ограничих Х, но определено нещата не са добре

Оригиналът в скрит текст

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт