Отговори
# 705
Здравейте, момичета!😊

Мерт е с Ясир някъде

Хубави очила. Joy
То сигурно вече са и разбрали с кого говори Мерт. JoyJoyJoy

# 706
Още новини около предстоящия проект на Мерт за Дисни плюс. Бирса е писала, че се присъединяват следните актьори:
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1949467808925966421?t=j8d0t … p9y12oGPSJ2A&s=09

# 707
Стори от Афра

# 708
Много харесах Афра тук с белия костюм Simple Smile Добро попадение беше и грима, и прическата

# 709
# 710
  • София
В Х пишат, че е от Истанбул преди два дни, тази снимка.

# 711
Нещо ми се струва, че не е много на кеф Рамо на тая снимка.
Със журналистите се лендзи и хили,а тука с фена намусен.
Няма да се разберем така,не е честно Simple Smile Wink

# 712
Пера, сет!

# 713
  • София
Пишат в Х, че Мерт е бил на детокс, тази снимка е от след като се е прибрал и е в Пендик, Истанбул. Направена е на 25-ти, в този ден е имал репетиция. Тази, която качи снимката пише, че е бил сам.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:05 от MysteryG

# 714
Още малко Афра в бяло Simple Smile

# 715

Нали уж казаха преди няколко дни, че сета в Истанбул е приключил, а сега пак там снимат?🤔

# 716
Леле добре че в очилата на Ясир не се е видяло и някое девойче. Joy Особено ...как беше "момичето без кърпа". Joy
Мерто май нещо е сменил прическата, явно лека промяна във визията за проекта.

Допадат ми новите попълнения в каста на Рамо.

А за "Пера", много потайности много нещо. Приятна изненада е че Афито ще пее. Мисля че с този проект ще удари конкуренцията безкомпромисно.

# 717
Привет дами!
Бейза си дойде от Монако, Ница и френската Ривиера като цяло и отиде да види Афра на снимачната площадка…

# 718
Ох, дано Пера си заслужава цялата тази потайност. Дано наистина е един модерен проект. Не искам да го развалят с турската им драма и пак да си въртят едни и същи неща като в сериалите. Много се надявам да избягат от турското турците Simple Smile Не искам да развалят проекта с някакъв посредствен и масов сценарий.
Дано не заприлича накрая на някой от филмите на Холмарк/ Халмарк.
Там винаги момичето от големият град с голямата професия се прибира в родното си малко градче или селце и преоткрива живота, и се събира отново с детската си любов. И щастлив финал.
Големи очаквания имам за този проект и за Афра. Стискам палци да избухне всичко с него. Пу пу пу,да не са й уроки на Афра Simple Smile

# 719
Добро утро! 🫶

Общи условия

Активация на акаунт