Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 655 130
  • 22 689
  •   4
Отговори
# 18 600
Скрит текст:
Назарян не иска да е служебен МП, но е готова да стане президент, ако Радев и Йотова подадат оставка. 😂😂😂 Каква жертва от нейна страна.
Крайно време е да се премахне възможността за отказ от задълженията, вменени от съответния пост. И омбудсмана не искала. А постовете и облагите искат. https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/nazaryan-e-gotova-za-prezident
Да премахнат тази глупост - "домова книга". Това, че човек е добър банкер, добър защитник на гражданите, добър одитор .... не го прави подходящ за МП, а и насила не става.
Тази схема беше измислена и приета с цел да се ограничи властта на РР, дори не толкова на президента, а на РР.

# 18 601
Скрит текст:
Назарян не иска да е служебен МП, но е готова да стане президент, ако Радев и Йотова подадат оставка. 😂😂😂 Каква жертва от нейна страна.
Крайно време е да се премахне възможността за отказ от задълженията, вменени от съответния пост. И омбудсмана не искала. А постовете и облагите искат. https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/nazaryan-e-gotova-za-prezident
Да премахнат тази глупост - "домова книга". Това, че човек е добър банкер, добър защитник на гражданите, добър одитор .... не го прави подходящ за МП, а и насила не става.
Тази схема беше измислена и приета с цел да се ограничи властта на РР, дори не толкова на президента, а на РР.
'
Аз пък я харесвам в известен смисъл.
За банкерите съм съгласна, че не им е там мястото.
И отказ бих приела на тези, които в заварено положение.
Но да се закачиш за постчето със знанието, че попадаш там и да се ослушваш... е няма как да го приема.

# 18 602
Схемата с домовата книга е резултатът от развалянето на ала балата с Радев. Нещо като наказание или бухалка както му казват напоследък

# 18 603
Схемата с домовата книга е резултатът от развалянето на ала балата с Радев. Нещо като наказание или бухалка както му казват напоследък
предложение на герб.

# 18 604
Скрит текст:
предложение на герб.
И така да е, защо ППДБ го подкрепиха и беше прието?

Скрит текст:
Скрит текст:
'
Аз пък я харесвам в известен смисъл.
За банкерите съм съгласна, че не им е там мястото.
И отказ бих приела на тези, които в заварено положение.
Но да се закачиш за постчето със знанието, че попадаш там и да се ослушваш... е няма как да го приема.
Няма връзка с "постчето" и СМП. Обосновката е, че служебният кабинет не трябва да бъде партийно обвързан. И кой от посочените за СМП не е партийно обвързан.

# 18 605
Отстъпки му се казва на това. Добри, лоши е друг въпрос.

# 18 606
Отстъпки му се казва на това. Добри, лоши е друг въпрос.
Или в случая, отмъщението на "шарлатаните". Как ще отстъпиш за нещо, което очевидно би създало куп проблеми и неудобства, ми те много ларж тези ППДБ.

# 18 607
На второто четене на измененията ме беше ли видната конституционалистка Надежда Йорданова тази която предложи идеята? Или беше списъка...

# 18 608
  • София
Абсолютно отмъщение на ППДБ-тата беше домовата книга. Борисов и Пеевски просто харесаха идеята.
Сега ако имат техен президент (не дай боже) ще се чудят как да върнат служебните кабинети при него.
Късогледи, отмъстителни и некомпетентни, това е.

# 18 609
Абсолютно отмъщение на ППДБ-тата беше домовата книга. Борисов и Пеевски просто харесаха идеята.
Сега ако имат техен президент (не дай боже) ще се чудят как да върнат служебните кабинети при него.
Късогледи, отмъстителни и некомпетентни, това е.
Бойко е компетентен, споко.

# 18 610
  • София
Попитайте служебните кабинети на Радев за 500-те хиляди евро, които загубихме днес и които ще загубим утре преди да роните сълзи по домовата книга.

# 18 611
  • софия
Идеята на ппдб беше друга, ама дай да пробваме да видим дали една лъжа, като я повторим сто пъти, ще стане истина.

# 18 612
Идеята на ппдб беше друга, ама дай да пробваме да видим дали една лъжа, като я повторим сто пъти, ще стане истина.
Това не се отрича, напротив, остава неясно, когато имаш цялостна концепция за промяна на Конституцията, как с лекота приемаш предложения, които са в разрез с нея, а това, че ХИ не помни кой го е предложил, не знам как трябва да се приема, може би като деликатност.
Цялата кампания на ДБ беше съдебна реформа, а за ПП начало на промените и най-вече промяна на модела на управление на ГЕРБ.

# 18 613
На мен от Ппдб ми писна. Виновни са за всичко, добре. После?
Това не се отрича, напротив, остава неясно, когато имаш цялостна концепция за промяна на Конституцията, как с лекота приемаш предложения, които са в разрез с нея, а това, че ХИ не помни кой го е предложил, не знам как трябва да се приема, може би като деликатност.
Цялата кампания на ДБ беше съдебна реформа, а за ПП начало на промените и най-вече промяна на модела на управление на ГЕРБ.

# 18 614
На мен от Ппдб ми писна. Виновни са за всичко, добре. После?

Скрит текст:
Не говоря за вина, а за поведение. Или лъжат, че знаят какво и как да променят или просто не могат да си защитават позициите.

Общи условия

Активация на акаунт