Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 651 836
  • 22 595
  •   15
Отговори
# 20 085
Успех на Радев!

Според мен Йотова ще се кандидатира и за следващ мандат. И ако никой не извади читава конкуренция, може и да бъде избрана. А избираема кандидатура може да извади само ББ (и то ако иска, че помним какво стана с Цецка Цачева). При всички случаи ще бъдат интересни и президентските избори.
Моля, дай пример за избираема кандидатура, издигната от ББ досега!
Хората покрай него сега ги задрасквам.

# 20 086
Скрит текст:
Успех на Радев!

Според мен Йотова ще се кандидатира и за следващ мандат.
Скрит текст:
И ако никой не извади читава конкуренция, може и да бъде избрана. А избираема кандидатура може да извади само ББ (и то ако иска, че помним какво стана с Цецка Цачева). При всички случаи ще бъдат интересни и президентските избори.
И аз ще гласувам за нея.
Какво ще предложи ББ!? Кой ще е този, който хем да бъде президент на място, хем да слуша ББ.

Как кой? Самият ББ. Той отдавна си го е записал това в плана. Даже сега си мисля дали сделката на генералите не е именно тази. Разменят си местата, като в матушката. Пфу
Не ми се вярва, той си иска да е МП, да има на кого да се кара, да навиква, а като президент си е сам, ще му е адски скучно.

# 20 087
Скрит текст:
Успех на Радев!

Според мен Йотова ще се кандидатира и за следващ мандат.
Скрит текст:
И ако никой не извади читава конкуренция, може и да бъде избрана. А избираема кандидатура може да извади само ББ (и то ако иска, че помним какво стана с Цецка Цачева). При всички случаи ще бъдат интересни и президентските избори.
И аз ще гласувам за нея.
Какво ще предложи ББ!? Кой ще е този, който хем да бъде президент на място, хем да слуша ББ.

Как кой? Самият ББ. Той отдавна си го е записал това в плана. Даже сега си мисля дали сделката на генералите не е именно тази. Разменят си местата, като в матушката. Пфу
Не ми се вярва, той си иска да е МП, да има на кого да се кара, да навиква, а като президент си е сам, ще му е адски скучно.
Като президент ще ги навиква всички наред - и свои, и чужди Simple Smile
Представям си новогодишна реч на ББ.

# 20 088
Аз съм ляв либерал. Най- близо до Спаси София, после ПП. Никога не съм проявявала интерес към Спаси София. Thinking

# 20 089
Аз съм ляв либерал. Най- близо до Спаси София, после ПП. Никога не съм проявявала интерес към Спаси София. Thinking
И на мен ми излезе същото. Дори не съм запозната особено с политическата им програма, но вероятно ще го направя...

# 20 090
И на мен Спаси София ми се появиха на второ място, трети РР. А аз изобщо не живея в София и ги няма в моя град.

# 20 091
  • 🌊
За мен това е още един пропуск в анкетата. Какъв е смисъла да питаш за област анкетирания и след това да му набутваш градска партия на другия край на страната?

Иначе за Йотова много чуждестранни познати ми писаха как се чувствам от това, че ще имаме жена президент и честно казано... Не ме интересува? Вероятно тук има много високо ниво на еманципация, но не усещам някакъв Гранде фурор, нито за Йотова, нито за Цачева (когато беше на избори).

# 20 092
То не е въпросът дали живееш в София, а каква е формацията като възгледи. Те наистина са доста леви и либерални.

# 20 093
  • До хладилника, който обичам
Иначе за Йотова много чуждестранни познати ми писаха как се чувствам от това, че ще имаме жена президент и честно казано... Не ме интересува? Вероятно тук има много високо ниво на еманципация, но не усещам някакъв Гранде фурор, нито за Йотова, нито за Цачева (когато беше на избори).
Тя не е спечелила избори, все пак, просто става от вице на редовен, както си е редно.

# 20 094
  • София
Жена президент ще имаме, когато изберем жена за президент, но на запад това им се струва връх. Все пак тук жените първо, имат образование, откакто има масово образование наравно с мъжете и изобщо не сме в ситуацията на нито една западна патриархална страна в това отношение.

Тестчето за политически ориентир е много тъповато и манипулативно, и наистина или ПП, или фашист. То не че у нас има наистина партии и с идеи. Поне вярно мери, аз съм рядка птица десен либерал, хваща го.

# 20 095
То не е въпросът дали живееш в София, а каква е формацията като възгледи. Те наистина са доста леви и либерални.
Не ги знам Спаси София леви или десни са, при нас ги няма, мен ме изкара десен либерал. А аз си мислех, че съм консерватор.

# 20 096
  • София
Защо няма протести? Къде са прословутите джензита и прочее. Пълна тишина.

# 20 097
Лявото идва от социалната ориентация, а не от социалистическите партии от типа на БСП, например, или на БКП, на които партии не съм фен. От ляво до ляво има разлика. Ако някой смята, че Бг има слаба социална политика, по върховете прекалено много се краде, което ощетява определени слоеве от обществото, това прави ли човека ляв?! Ако друг одобрява експлоатацията, кражбата на труд, корупцията и т.н., това десен ли го прави?!Реторични питания. Досещам се кои въпроси и отговори са наклонили везните към "ляв либерал".

Допълвам- този тест все като либерали ли определя хората? Ляв, десен, все либерал.

# 20 098
  • Буркина Фасо
Абе, всички сте ППДБ, ще си признаете Joy Шегичка. Не съм правила теста, не съм гледала въпросите.

И аз мисля, че Йотова има шанс да спечели.
Според мен Томислав е нужен на Герб заради опита и експертизата си, няма да го засилят за президент.
аааа не са всички. мен ме изпрати към друга партия. Grinning

# 20 099
Аз и без анкета мога да кажа, че се колебая между ляв либерал и ляв. Като в последно време всъщност съвсем клоня към лявото. Ама то в България такова няма,  та по неволя търся автобус в някоя от важните ми посоки.

Общи условия

Активация на акаунт