Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 179 068
  • 5 902
  •   2
Отговори
# 4 755
Прокуратурата отказала да образува производство срещу Пламенка, защото АВ нямал касателство по случая. Е нали заради неизвестния депутат преместиха делото в София. Тия ни имат за много прости.
Величков от ИПВ каза,  че мотивите на съдията по делото на Коцев са същите като на този по делото на Барбутов.

# 4 756
  • София
Е, тя прокуратурата на Пламенка й загуби документите за престъпленията, та няма едно производство да спре. Много им е важна Пламенка на прокуратурата.

# 4 757
  • София
Имат ни, защото им позволяваме. Удобномсме се устроили с някакви прилични пари и горе долу не ни пука, а ннещата стават все по-зле.

# 4 758
Турбо зле. Ама ние сме свикнали.

# 4 759
Не всички, Нот. На някои не ни харесва.

Слушам сега за съдията и прокурорите. Тия са оперирани от срам. ...

# 4 760
Подиграват ни се. Бърд са изкарали интересни факти за Анна Захариева.

# 4 761
Аз не съм казал, че ми харесва, напротив.

# 4 762
Тъкмо слушам русата дама, която е в качеството на не знам каква точно, отговаряше на въпроси на журналисти и ме закова с една фраза. Накрая приключи с "делото се разследва" Thinking Грешка на езика?Може би заощото събирали доказателства, интересно как без такива са го задържали...

# 4 763
Пуснали са и 4-те момчета от Русе.

:Съдиите първо взеха решение за по-леката мярка на 18-годишния Жулиен Кязъмов. От първоначалната - задържане под стража, той получи домашен арест. Той беше сочен от прокуратурата като младежа с една от водещите роли в инцидента. Обвинението твърдеше, че протокол от видеотехническа експертиза на видеоклип ясно показвал, че студентът ритал в гърба полицейския шеф. Адвокатът му обаче твърди, че той се е возил отзад в колата и поиска и записи от бодикамерите на полицаите, както и от видеорегистратора на полицейската кола."

"Защитникът на Гочев посочи, че основна вина за избухването на скандала има съседът на ст. комисар Кожухаров, който неправомерно спрял колата, в която пътували четиримата младежи. По думите му, по този начин той е иззел функциите на държавен орган, като е спрял неправомерно колата на младежите, но не е бил задържан за тези си действия."

# 4 764
  • София
Какво е основанието за мярката за неотклонение на Божидар?

# 4 765
Ако не бяха изхвърляциите на Митов,омазването във версиите,ако полицаите на място си бяха свършили работата и отразили всичко,щеше да мине за битов инцидент.
Щеше да има задържани и от двете страни.

Слагам в скрит текст случка от вчера вечерта,на която станах свидетел ,по повод реалните градски локали.
Скрит текст:
П.пЖивеем в широк център.Вчера вечерта се моткам вкъщи и чувам врява,излизам на терасата и виждам две групички малолетни на улицата.Първата групичка само момчета с черни тениски,втората са други деца,има и момичета.За части от секундата гледам едното с черната тениска с такава засилка скача и удря с крак
 друго в корема,друго е повалено и си удря главата в колата,почват да го налагат.В същият момент даже не съм усетила кога мъжа ми е излезнал на терасата  и при виждането на ситуацията се развиква.То кой може да остане изобщо спокоен при такава гледка.Разбягват се,а докато си кажем две-три приказки,идва и полиция,после втора кола.

В звездната тема бях писала за същите тези локали с черни тениски,бяха нападнали щангист с особен външен вид на паркинга на ДМ в Кючука ,посред бял ден.Малко преди това бяха влезнали в самия ДМ,тогава мъжа ми ме подбра,а служителката натискаше паник бутона.Това действие се развива на улица разстояние от РПУ-то.

Знаят ги кои са,явно нищо не се прави по повод тях,щом продължават да си вилнеят.Не им е първата проява ,а ен-та. По магазини,молове, на улицата.. Не Дилов да зове за всеобщо биене от полицията,а реално да си вършат работата.  

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 11:13 от Морана

# 4 766
Не сме ли с бащица?
2-ма при това.
Единият се е изказал за Любен Дилов и русенската сага.

# 4 767
Видях в пост на Лалов,че прокуратурата е приложила копие на dvd на хартия,снимка на dvd изпринтирано на хартия,кажи четнУ.Това ок ли е?Твърди,че записите не са приложени по делото.
Сами се правят за смях.

Видях,че и Коцев не са го пуснали.Ако това е вярно..."От "Правосъдие за всеки" твърдят, че "съдия Ана Захариева е казала, че "ако Коцев подаде оставка - ще го пуснат" от ареста. Това заяви Велислав Величков от инициативата по време на митинга."/Медиапул/,дъно.

# 4 768
Оставам без думи...
https://www.facebook.com/share/p/15LGVrmrAW/
Няма такава държава...Копие на диск😄...Сериозно ли?

# 4 769
Е да, цялата постановка с Коцев е, че е неудобен на мафията като кмет на Варна. Как добре си работеше Портних, ама тия лоши варненци прецакаха работата, избирайки Коцев.
Гледах отговорите на журналистически въпроси от страна на една руса дама, прокурор. Ми тя е задминала Пламенка, толкова нелепи обяснения. Но пък изненадващо за мен, много журналисти се включиха, с въпроси точно на място.

Общи условия

Активация на акаунт