Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 188 460
  • 6 196
  •   3
Отговори
# 5 190
И ведрина ще има, не само химн.

# 5 191
Преди 15-17 години като студентка ходих на наблюдение и практика в пловдивски училища, още тогава в едното всеки учебен ден започваше с химна - бие втори звънец за първи час, пускат химна и занятията започват. В соца не знам имало ли го е, но не виждам нещо смущаващо или смешно. А "химнът на ЕС" се пуска на всякакви официални събития след българския, така е и това не е някаква новост или странност.

# 5 192
  • Другата България
С всеки изминал ден става все по ужасяващо да следиш новините в ДЪржавата
За да няма трафик на разни сайтове-става дума за убийство на семейство
https://novini.bg/article/2025091915045825014?fbclid=IwdGRjcAM6U … g_O7yPl8sD7h_XsvQ
Защо лъжеш?
Семейството се е самоубило, заради неизлечима болест на сина им, който също е бил в автомобила.
https://bntnews.bg/news/razsledvat-smartta-na-semeistvo-krai-sli … -1356574news.html
Защо е нужно да се спекулира с човешката трагедия и какво общо има тя с темата?

# 5 193
С всеки изминал ден става все по ужасяващо да следиш новините в ДЪржавата
За да няма трафик на разни сайтове-става дума за убийство на семейство
https://novini.bg/article/2025091915045825014?fbclid=IwdGRjcAM6U … g_O7yPl8sD7h_XsvQ
Защо лъжеш?
Семейството се е самоубило, заради неизлечима болест на сина им, който също е бил в автомобила.
https://bntnews.bg/news/razsledvat-smartta-na-semeistvo-krai-sli … -1356574news.html
Защо е нужно да се спекулира с човешката трагедия и какво общо има тя с темата?
в 21 век до къде сме стигнали? Да се самоубием заради болести. Покъртително е. Отвратително е. Неприемливо е. Трабва да има грижа и помощ.  Темата ми е изключително близка. В утрешния ден моето дете остава само в Борисово Пеевската държава, т.е. на кучетата.  Та тая съдба не ми е никак далечна.

Светъл път! Дано са намерили покой.

# 5 194
  • Другата България
Сирос, напълно съм съгласна, но не коментирам това.
Знам, че разбираш какво имам предвид.
Против дезинформацията съм, спекулацията с точно такива новини не е моето.
Малко ми идва като изказването на Калин Стоянов, който обвини ПП за смъртта на полицая, който се оказа, че имал сърдечни проблеми и е починал от инфаркт.

Иначе, знаеш, че понякога медицината е безсилна. За съжаление.

# 5 195
Разбрах те, Мери. Съгласна.
Дадох и друг поглед. Трябва. Защото на герб за тия хора не им пука. Никога не им е пукало.

# 5 196
Човешкият живот тук е нищожен...Синове убиват родителите си,родители убиват синовете си..До там ли стигнахме? Анархия,наркотици,побоища,убийства,самоубийства,страх от другия до теб,срещу теб,страх да домът, за бизнеса,за близките, за живота....Това ли даваме на децата си?Няма образование,няма здравеопазване,няма сигурност , няма законност....

# 5 197
  • София
Като чета Барса, все едно чета Марвин от Галактическия стопаджия.

# 5 198
Оскотяли сме, истина е, и озверели. Има много прости, чалгазирани, и те отглеждат следващите такива. Образователната система изобщо не може да се коригира, то и от кого?! Все още чета интервюта с Янка Такева. Изобщо, хубаво е.

# 5 199
Има много прости, чалгазирани
На всичко отгоре гласуват и се размножават

# 5 200
Престъпност и трагедии за съжаление има във всички държави Sad

# 5 201
  • София
Бай Шиле обаче не си получи паричките за "магистралите ми" и бутна кабинета. Сега явно получава парички, за да държи фронта, пък после измисленият ни министър-председател да си повтаря опорките за корупция. Bowtie

# 5 202
  • София
Гледах Свободна Европа. Това с усещането за корупция го повтарят от години. Като някакво цинично фрийк меме е. Отвратителни са.

# 5 203
  • София
Самият факт, че има такова усещане, говори много.
А това, че се скъсват да говорят за него, още повече.

# 5 204
То освен корупция, нищо друго няма, ама нейсе.

Общи условия

Активация на акаунт