Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 217 613
  • 7 281
  •   16
Отговори
# 7 170
Не ми се вярва това за краха на Борисов, според мен блъфира, за да започнат да му се молят и увещават да не избързва. БСП засега мълчат, те ще са губещи от краха на това правителство докопали са се до власт и мълчат.
И това е възможно. Чак пък от един Пазарджик да е толкова бесен....

# 7 171
За крах баш е рано, но е началото, определено. И не мисля, че иска някой да му се моли. Каза ДП да влиза в управлението, а ДП каза добре. Дреме му за БСП или ИТН.

# 7 172
Не вярвам ИТН и БСП да се оттеглят от кабинета. Освен ако някой не ги принуди.

# 7 173
На него не му дреме за никого, но на БСП им дреме да са в управлението.

# 7 174
  • София
Има защо да е бесен от един Пазарджик. Ако наближат избори Пеевски му поглъща електората и няма да бъде само в Пазарджик, а из цялата страна. Както видяхме това ДПС-НН не е като старото да вирее само в региони с преобладаващо мюсюлманско мнозинство. Навсякъде може да вирее и да си купи цяла област.

# 7 175
  • Другата България
Пазарджик няма нищо общо с днешното фиаско.
Но пък е удобен параван.

# 7 176
То не им пречи да останат. Шиши влиза официално в коалицията. Нито БСП, нито ИТН ще се погнусят от това.

# 7 177
В Пазарджик беше направено показно- хората не могат да спрат купуването на гласове, МВР се прави, че нищо не е станало, опозицията всички са с повдигнати обвинения или се водят разследвания. Пълно безсилие от всички страни.

Под опозицията имам предвид ПП/ДБ. Хр. Иванов избяга, Лена и Кирил- ясно, Асен и той, сал един Мирчев остана. Бедни, бедни Македонски! Защо не умря при Гредетин?, както е казал авторът. По "Немили- недраги".

# 7 178
Явно вечерта почна:

"Моментът е преломен - готови сме да поемем своята отговорност за управлението на България! Така лидерът на ДПС Делян Пеевски отговори на Бойко Борисов, който обяви, че ГЕРБ вече няма място в това управление."

Но от друга страна дали не искат да бутнат влизането в еврозоната?

Целта оправдава средствата.

# 7 179
Нищо общо няма Пазарджик. Отлично са знаели какви ще бъдат резултатите там.
Съмнявам се и целта да е да извадят Радев от президентството.
Честно, не знам вече какво да мисля.

Ина Лулчева:
Скрит текст:
Целият този водевил в т.нар. държава е отвратителен.

# 7 180
КОЙ знае ДП с какво държи ББ вече, та гледаме целия този театър, за да се формализира феноменовото участие във властта.

Иначе този сеир, в различни пермутации, сме го наблюдавали редовно - ББ каже нещо, събуди се на следващия ден и се извърти на 180 градуса. Същото ще е и сега. Има и удобна кърпа за ръце - “Дани Митов” и Киселова. Първият ще последва Цветанов, Караянчева, Фидосова, Цачева и всички останали прелъстени и изоставени в името на Бащицата…пардон, народа.

# 7 181
На него не му дреме за никого, но на БСП им дреме да са в управлението.
О, на всичките в сегашното управление им дреме за управлението. Най-вече на ДП и ББ, те ако не са на власт, има доста за какво на се страхуват.

# 7 182
Четох, че адвокат Лулчева е в инициативния комитет, подкрепящ РР. Дали е вярно?

# 7 183
Къдравата Сю ще последва Калин Стоянов. Мога да се обзаложа, че той дори не вдига телефона на ББ. Преливането от ГЕРБ в НН вече започна.

# 7 184
Няма никакъв шанс да извадят Радев от президенството. Ако не друго, него сме го видяли, че е доста стабилен и праволинеен, и не би се поддал на провокации, особено пък 1 година преди да му изтече мандата. Нито е толкова глупав, нито е толкова лесен за манипулиране. Ще си стои на поста до края.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 23:37 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт