Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 216 958
  • 7 262
  •   24
Отговори
# 7 155
  • София
Хм, Зарков може да е обединяваща президентска кандидатура. Хем срещу руския интерес на Радев, хем срещу олигархията на Борисов и Пеевски.

# 7 156
Пиковете веднага обявиха, че Крум Зарков е новият човек на Прокопиев и услужливо са разказали за битовите скандали с негово участие.
това още днес следобяда го пуснаха.
Прокопиев и Зарков БСП - нимой да бъде😃 . Пик пуска поръчкови партенки.

# 7 157
Сериозно ли се дават някакви надежди на партията на Радев? Нищо няма да пренареди в картинката Радев. Картинката я реди момчето.

# 7 158
Хм, Зарков може да е обединяваща президентска кандидатура. Хем срещу руския интерес на Радев, хем срещу олигархията на Борисов и Пеевски.
Ама това от бесепето не го разбират. Те си харесват Насето Зафиров дето ходи по интересни сборища в Китай. И няма да събере гласове за нищо. Крум Зарков може да го издигне Инициативен комитет и няма да сбърка ако го направи. Но май той не е навит, поне по спомен се дърпаше нещо.

# 7 159
  • Разпиляна във въображението
Фигурата на Президента се изпразва от смисъл. Как ли пък не ще се забие Зарков там. Търканията му с Радев бяха само по отношение на Референдума.  

Дайте го този руски интерес на Радев де.

# 7 160
Фигурата на Президента се изпразва от смисъл. Как ли пък не ще се забие Зарков там. Търканията му с Радев бяха само по отношение на Референдума.  

Дайте го този руски интерес на Радев де.
" Украйна настоява да води тази война!"

# 7 161
Не мисля, че Киселова не се справя като председател на НС, напротив. Костя и другите, подкрепящи Радев, с удоволствие ще са с две ръце за нейното сваляне. Като добавим и ГЕРБ - готово, става работата. И пак Рая Назарян ли?

Зарков бил "звезда", той стъпи първо на Нинова, после на Радев - кой е наред като следващо стъпало или вече стигна? Не вярвам от БСП да издигнат кандидатурата му за президент. Иначе е перфектен в приспособяването навсякъде.

Не рабирам тази превъзбуда от думите на ББ, сякаш не го познавате, утре ще пусне нова плоча - някъде около обяд.
Да се разпусне това НС, но след като приемат бюджета за 2026.

# 7 162
  • София
Ех, къде е Радев, къде е Тагарев.
Но както не сме дорасли за политик като Христо Иванов, 10 пъти повече не сме дорасли за Тагарев президент.

По-скоро сме ги надраснали като общество. Такива стават за някоя държава, живееща в Средновековието или предходните му периоди.

# 7 163
Очертава се интересна нощ и утре плочата може да се завърти в друга посока.
От нас ни т@ков@ха до той е феномен!

# 7 164
ББ- то ми е много забавен....Не ми пука, обаче 20 минути хейт и подскачане! Тоя е супер неуравновесен и много себичен! И накрая се самоутешава, че какво толкова - общински избори в Пазарджик. Сега явно иска да оправдае че ще счупи пак сглобката и ще се коалира с Д-то. Ето ви стабилност от "Шестата партия".

# 7 165
  • Разпиляна във въображението
Да, не е ок позицията. Предполагам, че при всеки удобен случай е давал вето на европейските срещи. Войната ще продължава още и още. Как пък не се получиха нещата като с Израел - Палестина. Но той позицията на България няма да я промени, каквото и да си мислите. Позицията е проевропейска и пронатовска. Той може да настоява за мир, но ще си остане на думи. От нас нищо не зависи, затова ще продължим да печелим от износ на оръжие и да спроим фабрики за барут. Модернизираме армията, макар че ф-ките не летят, а договорът не е сключен както трябва да поддръжка.

Кой и защо продължава да позволява руски газ да влиза в страната и да подбива цените на Булгаргаз? Защо не се следи произход? Някой пълни джобове и това повече ни засяга.

# 7 166
Крахът на Борисов ще е много по зрелищен, жалък и тъжен от този на Доган.
PS: Хич не ме радва това.

# 7 167
Крахът на Борисов ще е много по зрелищен, жалък и тъжен от този на Доган.
PS: Хич не ме радва това.
Абсолютно. Тази реч от днес е началото на края. Всички му виновни, обаче ДП не го споменава, някак не му е удобно. А точно той го би в Пазарджик.

# 7 168
  • София
Дали двамата корпулентни не са намислили театро да накарат РР да се размърда и да напусне президентството?

# 7 169
Не ми се вярва това за краха на Борисов, според мен блъфира, за да започнат да му се молят и увещават да не избързва. БСП засега мълчат, те ще са губещи от краха на това правителство, докопали са се до власт и мълчат.

Общи условия

Активация на акаунт