Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 218 734
  • 7 303
  •   9
Отговори
# 7 140
  • Разпиляна във въображението
Няма да им стигнат гласовете - ГЕРБ + ДПСНН

# 7 141
Очаквам следващата фаза.  Нали Пеевски все повтаря, че всичко е за хората. Нека каже и кои са хората. Поименно!

# 7 142
Махат Киселова /голямо важно, не се справи тази жена както очаквах/, оправят домовата книга. БСП ще напуснат коалицията, в едно с ИТН. Не достигат гласове. Няма как да се случат нещата. Трябваше приблизително да обърнат процентите от проучването в мандати и да видим какво би се получило.

# 7 143
Харизанов не слиза от екран. Преди час при Цветанка,  сега по нова...отврат

# 7 144
Мда.... стана ясно за какво е театрото - да се официализира влизанетон ДПС-НН в управлението на държавата в името на държавата, пълна пародия е това. Ако има още някоя останала институция /власт имаща/, неовладяна от дебелото момче, да му се даде възможност за това. А, след това може и на избори, няма да имат проблеми. И не вярвам на днешното социологическо проучване изобщо. При предишно ГЕРБ имаше около 23-24%, а сега над 27. Моля? Но, ако наистина е вярно, както се казваше в един виц - да гасим светлините /на държавата/ и последният да затвори вратата.

Вчера имаше участие на Крум Зарков при Флорънс, много е добро, не видях коментари тук, но може и да съм пропуснала. Все повече и повече той ми харесва. Да имаше повече такива като него, мислещи, компетентни.....

# 7 145
Май целта е да изритат Орлин Алексиев (СТ) от трапезата. Абе който и както да го разкарат, аз съм за. Нищо добро не ни чака с тия обирджии.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 20:23 от AriaNovaKaq

# 7 146
Крум Зарков е новата изгряла звезда на политическия небосклон. БСП ще се прострелят в крака ако го игнорират от номинациите за президент. Може би единственият от БСП, за когото бих гласувала е този човек. И май никой друг политик наскоро не ми е харесвал толкова.

# 7 147
Вай,вай,вай...Докъде я докарахме...ДПС начело на държавата...
https://www.facebook.com/share/p/19sUq3uPR6/

# 7 148
  • София
Пиковете веднага обявиха, че Крум Зарков е новият човек на Прокопиев и услужливо са разказали за битовите скандали с негово участие.

# 7 149
Вай,вай,вай...Докъде я докарахме...ДПС начело на държавата...
https://www.facebook.com/share/p/19sUq3uPR6/
Става все по-хубаво. Какво ли ще е да имаме Премиер санкциониран по Магнитски?

# 7 150
Пиковете веднага обявиха, че Крум Зарков е новият човек на Прокопиев и услужливо са разказали за битовите скандали с негово участие.
това още днес следобяда го пуснаха.

# 7 151
Апетитът идва с яденето.
Явно не могат да чакат повече, а и стана видно, че управлява и нарежда 4-тия, че и се налага да координира твърде много малки парти и да им дава нещо в замяна.
Купуваш МВР, оттам изборите и хоп:

Северна Корея.

# 7 152
Крум Зарков е новата изгряла звезда на политическия небосклон. БСП ще се прострелят в крака ако го игнорират от номинациите за президент. Може би единственият от БСП, за когото бих гласувала е този човек. И май никой друг политик наскоро не ми е харесвал толкова.

Няма как да стане. Зарков е от опозицията вътре и бе до Радев.

# 7 153
А сега си помислете, гласуването на нефелния закон на ИТН не беше ли димка?

# 7 154
Боже, ако тоя стане премиер, жалко, че не сме млади да си бием камшика.

Общи условия

Активация на акаунт