Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 194 480
  • 6 412
  •   8
Отговори
# 4 635
Даже да оставим настрана всички детайли около случката кой какво колко..
Има разминаване между версията на потърпевшата страна и бърза помощ.
Това е любопитно, ако някъде има инф., дай линк.

# 4 636
Този елементарен случай е идеален показател за това как действа машината у нас, как може само с едно изказване в продажна медия да бъде съсипан всеки един от нас с лъжи,внушения , манипулация.Да те очернят,да те съсипят...

# 4 637
И аз мернах за Кошлуков.Панаири..панаирии.
Не разбирам каква е тази борба за БНТ,най-умрялата телевизия, предполагам защо,но като влияние върху обществото е зеро.

Не само БНТ,масово вече повече влияние имат соц.мрежи/+ютюб/ ,отколкото националните телевизии.

# 4 638
И аз мернах за Кошлуков.Панаири..панаирии.
Не разбирам каква е тази борба за БНТ,най-умрялата телевизия, предполагам защо,но като влияние върху обществото е зеро.

Не само БНТ,масово вече повече влияние имат соц.мрежи/+ютюб/ ,отколкото националните телевизии.
Ами ще имат,като не са обективни..

# 4 639
Даже да оставим настрана всички детайли около случката кой какво колко..
Има разминаване между версията на потърпевшата страна и бърза помощ.
Това е любопитно, ако някъде има инф., дай линк.
Вчера по НОВА се завъртя тази дискусия- какво казва жената на Кожухаров и какво, че се случи от БП, но не помня детайли.

# 4 640
Но пък с лекота оправдавате действията на побойниците... Омръзна ми да обяснявам, защо смятам, че младежите не са шофирали правилно и безопасно, вижда се прекрасно на записа, но явно вие не искате да го видите.
Действията на комисаря изобщо не сме разбрали какви точно са били, че да ги коментираме. Даже на съседа не е много ясно какви са, но пък се вижда, че момчетата налитат като биячи с опит. И този, чиято снимка беше дадена за пример колко е миловиден и безопасен, май е бил най-злобен. Не е ли 15-годишният, който е ударил полицая в бъбрека и след това е избягал?
За да има пътна безопасност трябва всички участници в движението да спазват своите задължения. От километър си личи, че не можеш да шофираш, иначе щеше да си наясно какво е да ти изкачат разхождащи се пешеходци в тъмното с тъмни дрехи на платното.
По повод 15 годишния, той е малолетен. Да го наричаш бияч с опит говори за сериозни дефицити. Един полицейски шеф би трябвало да има достатъчно опитност да се справи с 15 годишен.

# 4 641
Имаше преди години случай: 15 годишен да участва в побой и убийство на 64-годишен бивш полицай, заради забележка:
https://blitz.bg/nakazanie/ubiecat-na-ekschengeto-ot-pravec-izna … _news1095246.html

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 17:52 от kristinia

# 4 642
Но пък с лекота оправдавате действията на побойниците... Омръзна ми да обяснявам, защо смятам, че младежите не са шофирали правилно и безопасно, вижда се прекрасно на записа, но явно вие не искате да го видите.
Действията на комисаря изобщо не сме разбрали какви точно са били, че да ги коментираме. Даже на съседа не е много ясно какви са, но пък се вижда, че момчетата налитат като биячи с опит. И този, чиято снимка беше дадена за пример колко е миловиден и безопасен, май е бил най-злобен. Не е ли 15-годишният, който е ударил полицая в бъбрека и след това е избягал?
За да има пътна безопасност трябва всички участници в движението да спазват своите задължения. От километър си личи, че не можеш да шофираш, иначе щеше да си наясно какво е да ти изкачат разхождащи се пешеходци в тъмното с тъмни дрехи на платното.
По повод 15 годишния, той е малолетен. Да го наричаш бияч с опит говори за сериозни дефицити. Един полицейски шеф би трябвало да има достатъчно опитност да се справи с 15 годишен.
Serene_потушил е конфликта за 40 секунди, като тези секунди се смятат от момента, в който съседа се насочва към колата и шофьора. Значи, прословутото "меле" е към 25 секунди и още 10 за да овладее тълпата и да успокои атмосферата.  Ако полицая не е бил там да ги усмири така бързо, щяха да се млатят поне 20 минути и съседа нямаше да се отърве толкова леко.

mantissa, Явно си го видяла със собствените си очи, за да го твърдиш така уверено. Доказано ли е? Не е.

# 4 643
За в момента случаят в Русе мисля, че се използва за отвличане на вниманието от нещо друго. Не мисля, че е най важното нещо в държавата полицая и няколко младежа...

# 4 644
Необяснимо е за мен точно Митов да се гневи на тролските сайтове.Едните на еди си КОЙ,другите са сайтове гъби на един бивш спортен министър,като основната реторика е за ППДБ.
Сега пак,ама не от тролски сайтове,а от проводниците на дадена партия,се прокламира тезата ,че задържаните били деца на хора от ППДБ.
А на единият от задържаните даже му издирват роднините :/

П.п.От записа се вижда,че линейка идва на място,не отваря вратите ,а престоят е около минута и си тръгва.После разбираме,че шефът и спътника му явно са били в болницата,щом Димитров е получил три шева на устната,не вярвам през прозореца на линейката и за 60 сек. ,лекарят да е направил един тегел на Димитров.И второто посещение на Кожухаров е в ранна утрин.

Сега,да излезнат от СПО и да кажат,защото се хвърлят съмнения върху професионализма им относно първичният преглед.
Разни твърдения излизат в нета,относно този първи преглед,но и не излиза никой от Русенската болница да разясни.Коментира се само в какво състояние е посетил втория път болницата и какво са извършили лекарите.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 13:58 от Морана

# 4 645
Как няма Митов да се гневи, като толкова много се оплетоха всичи от МВР и никой не можа да обясни простичко и разбираемо какво точно се е случило, без да намесват политика.
А от болницата вероятно мълчат, за да не стане така, че да кажат нещо, което не бива да става достояние на аудиторията. Нищо чудно и да са им наредили да мълчат, дори това да хвърля съмнения в професионализма на лекарите.
Нелепа работа.

# 4 646
  • Западен парк
И на мен ми е необяснимо мълчанието на лекарите. Министърът, и особено неговия заместник, ги обвиняват косвено, че не са видели счупено ребро, спукан бъбрек и литър кръв в коремната кухина. Дори алкохола да има анестезиращ ефект, жената на полицая каза, че го е видяла да се държи за кръста и е помислила да не е намушкан с нож. Значи все пак е усещал някаква болка и би трябвало да е забелязана при прегледа. Не вярвам след информация за уличен бой тези лекари да не са проверили за "обичайните увреждания" при такива случаи. Много трудно прокуратурата ще докаже връзка между "битовия инцидент" и сутрешното състояние на комисаря - полицаите не задържат участниците за сбиване, лекарите не откриват медицински проблем ( с изключение на зашитата устна на комшията). Как точно ще докажат, че който и да е от момчетата е пребил полицая?
При толкова много несъответствия в официалните изявления, споровете кой е започнал пръв, са прах в очите.

# 4 647
По-добре да мълчат лекарите, след цялата помия, която се изля. Каквото има да казват, ще го казват в съда. Малко по-умни са от полицаите
Или очаквате да ви се построят всички лекари и да дават отчет, да ги разкарват като мечки напред-на зад и да им викат ууу, ти лъжеш,  и да им се дръвчат неграмотни журналисти с безумни въпроси.
То бива, бива, ама леко се пресоли, нека има хляб и зрелища за чалгарията, но все пак и някакъв здрав разум

# 4 648
Задължението на лекарите е да уведомяват само роднините за състоянието на пострадалия/болния. Нищо необяснимо няма.

# 4 649
Жената на Кожухаров каза ,че е закаран веднага в БП с патрулка .
Явно е прегледан в спешното , може да са констатирали ,че има проблем но той да се чувствал добре и да е отказал да бъде приет.
Скрит текст:
/поне на мен така ми казаха /
Комшията просто си е търсил пред кого да се прави на бабаит , абсолютно никакво право няма да спира колата да удря , да обижда и да иска каквото и да е обяснение .Ако някой е трябвало да бъде в ареста за хулиганство това е той .
Кирил  е полусирак, майка му е починала от рак , достатъчно е едно псуване на майка .... от пияното лайно да е имало .

Общи условия

Активация на акаунт