Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 192 794
  • 6 325
  •   15
Отговори
# 4 650
  • Буркина Фасо
Задължението на лекарите е да уведомяват само роднините за състоянието на пострадалия/болния. Нищо необяснимо няма.
... и на потребителките на бг-мамма  Simple Smile

# 4 651
  • София
Как няма Митов да се гневи, като толкова много се оплетоха всичи от МВР и никой не можа да обясни простичко и разбираемо какво точно се е случило, без да намесват политика.
А от болницата вероятно мълчат, за да не стане така, че да кажат нещо, което не бива да става достояние на аудиторията. Нищо чудно и да са им наредили да мълчат, дори това да хвърля съмнения в професионализма на лекарите.
Нелепа работа.
Ама той пръв забърка водевила 🤣. Бацко беше най-адекватен като каза, че е битова свада.

# 4 652
Задължението на лекарите е да уведомяват само роднините за състоянието на пострадалия/болния. Нищо необяснимо няма.
Когато се е случил инцидент, предизвикал интерес сред широката общественост и има пострадал в болнично заведение, винаги излиза представител и дава информация пред медиите.
Може да не е задължително, но мълчанието в случая създава усещане за скриване на нещо, компрометиращо някой.

Скрит текст:
Как няма Митов да се гневи, като толкова много се оплетоха всичи от МВР и никой не можа да обясни простичко и разбираемо какво точно се е случило, без да намесват политика.
А от болницата вероятно мълчат, за да не стане така, че да кажат нещо, което не бива да става достояние на аудиторията. Нищо чудно и да са им наредили да мълчат, дори това да хвърля съмнения в професионализма на лекарите.
Нелепа работа.
Ама той пръв забърка водевила 🤣. Бацко беше най-адекватен като каза, че е битова свада.
Това могъл, това направил, не е първия, няма да е последния, който се дъни, но защо няма доблестта да си го признае, да се извини и да обясни човешки. Продължавайки с глупостите /сам се забърка/ наистина е по - добре да си подаде оставката и без това не е за тази позиция.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 14:15 от Mama_Nana

# 4 653
Ще се оправи Кожухаров .

# 4 654
На мен вече ми втръсна от този случай.
Няма ли нещо по-смислено да се коментира?
Възраждане докога няма да ходят на работа?

# 4 655
Докато е необходимо на управляващите. Пуснах пост за това, но не знам дали стои.

# 4 656
Не,че лъжат,а още в поста на Колтуклиева преди дни се твърди за "повърхностен" преглед.
Имат си протокол в СПО,всичко е уредено в наредби,медицински стандарти и т.н.
Не ми е ок да се измиват ръцете с лекарите,ако мълчат,на себе си го трупат.Ако той се е разписал и си е тръгнал дома на самоход,да кажат.Ако не са си свършили работата,това вече е друга тема.

# 4 657
Докато е необходимо на управляващите. Пуснах пост за това, но не знам дали стои.
Защо, те /управляващите/ вършан нещо много важно, та  Възраждане да е пречка с присъствие.

# 4 658
Завръщането на Нинова. Grinning
https://fakti.bg/bulgaria/999537-ninova-upravlavashtite-pravat-p … -gavra-s-istinata
"...
Само че ние не сме менте народ. И е време да го покажем. Цялата тази шайка престъпници трябва да се измете, да сложим ред и правила и да живеем спокойно и сигурно.”

# 4 659
# 4 660
Жената на Кожухаров каза ,че е закаран веднага в БП с патрулка .
Явно е прегледан в спешното , може да са констатирали ,че има проблем но той да се чувствал добре и да е отказал да бъде приет.
Скрит текст:
/поне на мен така ми казаха /
Комшията просто си е търсил пред кого да се прави на бабаит , абсолютно никакво право няма да спира колата да удря , да обижда и да иска каквото и да е обяснение .Ако някой е трябвало да бъде в ареста за хулиганство това е той .
Кирил  е полусирак, майка му е починала от рак , достатъчно е едно псуване на майка .... от пияното лайно да е имало .

Защо с патрулка? При условие че има линейка?
От тук да ги заподпукат тия дерибеи, ама нямаме журналисти , имаме само кудкудякащи

# 4 661
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Жената на Кожухаров каза ,че е закаран веднага в БП с патрулка .
Явно е прегледан в спешното , може да са констатирали ,че има проблем но той да се чувствал добре и да е отказал да бъде приет.
Скрит текст:
/поне на мен така ми казаха /
Комшията просто си е търсил пред кого да се прави на бабаит , абсолютно никакво право няма да спира колата да удря , да обижда и да иска каквото и да е обяснение .Ако някой е трябвало да бъде в ареста за хулиганство това е той .
Кирил  е полусирак, майка му е починала от рак , достатъчно е едно псуване на майка .... от пияното лайно да е имало .

Защо с патрулка? При условие че има линейка?
От тук да ги заподпукат тия дерибеи, ама нямаме журналисти , имаме само кудкудякащи
има много случаи когато при първоначален преглед се чувстваш сравнително добре, лекарите го установяват, но след известно време да се почувстваш доста зле и отново да потърсиш лекарска помощ.

# 4 662
Ясно е, че процедурата е нарушена да ги карат с патрулка, ама Шефа, сепак . А може и по закона за мвр да има правила, щом е колега и да могат да го возят служебно.Ако са обикновени граждани, ще ги пратят в районното да пускат сигнал. Линейката в този момент е била излишна. Няма хора за реанимация.
Всичко идва от привилегията да си шефът на районното. Айде, колеги, откарали ги. Ако шефът е казал, че го боли, ще видят по- рано травмата. Оставам си на мнението, че се е направил на мъж. И хич не е прегледан първоначално. В болница са били заради раната на съседа. От вашите писания черпя анализи, не чета друго.
Чак днес разбрах, че е шит.

# 4 663
Ако не беше Дани Митов с тия тежки клетви и закани, досега да сме го забравили тоя случай.

Моето мнение е, че основното желание е било този случай да се потули. Но след като пристига в болницата в толкова тежко състояние почва скалъпването на историята - най-вероятно от жена му. Няма да злепостави половинката си я. Изтича информация и..подчинените се включват да развиват разказа. Затова има толкова неточности.

# 4 664
А може и да са решили някой лев

Общи условия

Активация на акаунт