Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 186 973
  • 6 132
  •   9
Отговори
# 4 710
Става още по-интересен случая в Русе.Митов е казал, че има един диск със запис, но се оказва , че са три.Адвоката на младежите пожелал да бъдат изгледани, но...дисковете мистериозно са изчезнали.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 09:44 от Barsa

# 4 711
Мириел,ако питаш мен не НСО,а по едно колело максимум за господата депутати,за някои подсилено.

За Плд нямаше отразено,на за Варна има-"Президентът Румен Радев се появи с впечатляващ кортеж по време на посещението си във Варна. В него влизат поне седем черни коли и джипове, придружавани от една полицейска кола и трима полицаи с мотори."-Сега /11.08.25г./

Дилов има публикация във фб-изваждам само това,а целият пост ще сложа в скрит:
"И аз, миролюбив човек като цяло,  вече си мечтая  за връщане на правото на полицията да бие. Ама така, здраво да бие. Както бие в Германия, в Белгия и във Франция. И го правя не от някаква носталгия  по народната милиция, която често ме е побивала на младини или  пък от кръвожадност. Правя го от загриженост за вас. Даже се оглеждам за подходяща законодателна инициатива. Мечтая за един пердах като в Гърция, например. Няма значение кого - дори мен да ме набият, пак ще ми стане весело и леко на душата. Ще си кажа: я, щом полицията започна да налага, май някаква  държава започна да се възвръща"

Скрит текст:
  Бързам да кажа, че това обръщение е към онези, които сега се упражняват в плюене по полицията. Към онези, които преди три години опъваха прашки срещу нея, към онези които ѝ хвърляха запалена слама, а днес я замеряха с тоалетна хартия. Знаете ли, вие не сте много (и Слава Богу). Просто сте много кресливи. И понеже не сте много, а както чудесно я карате, няма никакъв изглед да станете повече, скоро ще ви погнат по улицата. Няма да съм аз, нито пък някой от моя политически кръг. Сещате се кой ще ви погне. Крайно антилибералните, които копнеят да ви срещнат по  някъде по тъмно.  А вече и на светло искат да ви срещат... И сега идва най-забавното: когато ви погнат, на кого ще разчитате да ви опази? Ха - на същата тази полиция! Тя няма да е преизпълнена със състрадание към вас. Както не са преизпълнени със състрадание, примерно рибарите от Ченгене скеле, уреждането на чийто въпрос гръмко провалихте, неправейки разлика между сараите на Доган и техните лодки и бараки. Имате невероятна, гениална способност, да си създавате неприятели... И аз, миролюбив човек като цяло,  вече си мечтая  за връщане на правото на полицията да бие. Ама така, здраво да бие. Както бие в Германия, в Белгия и във Франция. И го правя не от някаква носталгия  по народната милиция, която често ме е побивала на младини или  пък от кръвожадност. Правя го от загриженост за вас. Даже се оглеждам за подходяща законодателна инициатива. Мечтая за един пердах като в Гърция, например. Няма значение кого - дори мен да ме набият, пак ще ми стане весело и леко на душата. Ще си кажа: я, щом полицията започна да налага, май някаква  държава започна да се възвръща. Ще ви издам една голяма тайна: ДАНС например отдавна не търсят поддръжници на Ислямска държава в България. Те търсят поддръжници на каквато и да е държава. И това положение става неприятно в един момент, защото се дължи основно на вас - мнозинството от българите вече също търсят държава. Каквато и да е, може и недемократична. Търсят държава, в която полицията бие хулиганите, а не обратното. Може и несправедливо да е набит  някой, но като цяло това да е тенденцията. Опасявам се, че не го разбирате. Всичко, което правите и изговаряте, показва че не го разбирате. Или както казва една стара поговорка: докато Бог не го зашлеви, селянинът няма да се прекръсти.
снимката е илюстративна, нарочно не показвам днешните "протестни герои"   

# 4 712
  • Буркина Фасо
днес би трябвало да има някаква яснота за Русе.

# 4 713
  • Разпиляна във въображението
Мириел,ако питаш мен не НСО,а по едно колело максимум за господата депутати,за някои подсилено.

За Плд нямаше отразено,на за Варна има-"Президентът Румен Радев се появи с впечатляващ кортеж по време на посещението си във Варна. В него влизат поне седем черни коли и джипове, придружавани от една полицейска кола и трима полицаи с мотори."-Сега /11.08.25г./

Ами отново манипулация, очаквано. В самата статия си пише следното - Това, което Калин Стоянов не е отбелязъл в поста си, че във въпросния кортеж вероятно са били и военният министър Атанас Запрянов и началникът на отбраната Емил Ефтимов, които също бяха на церемонията по завършването на курсантите от военноморското училище. По принцип обаче те се движат с по една кола на НСО.

И така колите сти стават съвсем както трябва. Според мен с повече от три-четири коли надали се движи. Една пилотна, колите на президента и хайде неговите хора и още една, която ги следва. Напълно нормален кортеж за президент.

# 4 714
Хайде Любен Дилов да си спести фалшивата загриженост за нас. Ако много го беше грижа, нямаше да е притурка на мафиот от сума ти години в парламента.

# 4 715
Аз да манипулирам?Не,просто не дочетох статията.Да разбирам,че в Плд тези 7-8 коли включват и на РЖ ,Киселова и т.н?
Ок,ще се съглася,че са били 5 във Варна,без тази на Запрянов и Ефтимов.

# 4 716
  • Deutschland/HE
Е това е наглост! Пощите дължат над 120 млн. лв. на енерго друже … омунални компании

Цитат
По думите на министър Гроздан Караджов, проблемът е от години, тъй като парите за издръжка на пощите за заплати, отопление, осветление и др. не достигат. Затова, посочва министърът – „като не стигат парите, всяко едно регионално управление (на „Български пощи“ – бел.р.) бъркат в чекмеджето и ги вземат от там – вземат ги от "Енерго-Про", от ЕВН, от А1...“ и частните фирми доставчици на услуги ги търпят.

# 4 717
  • Разпиляна във въображението
Аз да манипулирам?Не,просто не дочетох статията.Да разбирам,че в Плд тези 7-8 коли включват и на РЖ ,Киселова и т.н?
Ок,ще се съглася,че са били 5 във Варна,без тази на Запрянов и Ефтимов.

Не ти, Калин Стоянов и покрай неговите глупости ще променят закон. Не знам дали се движат само с по една кола, или имат придружаваща - това за министъра и т.н.. И не се разбра със седем коли, или с осем.

Президентът в Плевен се е движил само с три коли - неговата и две придружаващи.

# 4 718
  • Буркина Фасо
със сигурност ги придружават и цивилни коли, със сигурност има вътрешни хора из мнозинството, възможно е и линейка да ги придружава, със сигурност не знаем много подробности около охраната им.

# 4 719
Откриха топлата вода експертите.
Скрит текст:

# 4 720
Хайде да оставим махленската свада между алкохолизирани милиционери и вчерашни келеши. 
Я какво минава и ние спим

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/deputati-na-itn-vne … oyavane-na-sofiya
Помните ли Христинка?  Радостин Василев я помни. Тя е един от вносителите на това. И другите двама са интересни. Излезе ли за свободно гледане видеото, от което гледам, ще го постна.
Къде се загубиха ИТН? Балабанов, Тошето.
И още нещо ми се загуби, левчето,  което щеше да ми върне Делян Фактурата. Ма няма го. Сто пъти заредих откакто ГЕРБ пак управлява, левче йок.
Не знам кога е казвал, че това левче ще се върне, а и не знам как изобщо може левче на литър гориво да се върне при зареждане. Но е факт, че цената на горивото падна с 1 + лв. Дали е съвпадение - не знам

# 4 721
Има ли информация от вчера от протестите за исканата оставка на Д. Митов?

# 4 722
Днес в ефира на "Журито" съобщаваха новини в движение за делото на Коцев.

И сега внимание!!!
Искът ( или какъвто точно е правния термин) на Асен Василев за клевета по отношение думите на Пламенка бил отхвърлен, защото той НЯМАЛ касателство към случая..

Остава въпросът, КОЕ Е ЛИЦЕТО С ИМУНИТЕТ, ако НЕ Е Василев, за да се гледа това дело в София ??

Жълтините, че разследвали колко пари давала общината за тоалетна хартия няма да ги споменавам.

# 4 723
Той Асен Василев сам се разпозна. Аз не съм чула някой точно неговото име да е назовал.
В исковата молба се посочва кога, къде и как е реализирана клеветата

# 4 724
Той Асен Василев сам се разпозна. Аз не съм чула някой точно неговото име да е назовал.
В исковата молба се посочва кога, къде и как е реализирана клеветата
Още в първото интервю тръгна с неговото име.

Общи условия

Активация на акаунт