Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 178 148
  • 5 887
  •   2
Отговори
# 4 770
Видях в пост на Лалов,че прокуратурата е приложила копие на dvd на хартия,снимка на dvd изпринтирано на хартия,кажи четнУ.Това ок ли е?Твърди,че записите не са приложени по делото.
Сами се правят за смях.

Видях,че и Коцев не са го пуснали.Ако това е вярно..."От "Правосъдие за всеки" твърдят, че "съдия Ана Захариева е казала, че "ако Коцев подаде оставка - ще го пуснат" от ареста. Това заяви Велислав Величков от инициативата по време на митинга."/Медиапул/,дъно.

Чета, чета...и не мога да повярвам, пак чета и пак не мога да повярвам...
На такива хора плащаме заплата...

# 4 771
  • Другата България
Във ФБ се върти някаква публикация, че Митов бил харесал пост /неясно на кого/, че трябва пак полицаите да могат да бият официално.
Има ли истина в това нещо, или е партенка?

# 4 772
Има, Мери. Постът е на Любен Дилов.

# 4 773
  • Другата България
Намерих го, благодаря.
https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Provokativniyat-post- … o-Borisov-2704354
Цитат
Бързам да кажа, че това обръщение е към онези, които сега се упражняват в плюене по полицията. Към онези, които преди три години опъваха прашки срещу нея, към онези които ѝ хвърляха запалена слама, а днес я замеряха с тоалетна хартия. Знаете ли, вие не сте много (и Слава Богу). Просто сте много кресливи. И понеже не сте много, а както чудесно я карате, няма никакъв изглед да станете повече, скоро ще ви погнат по улицата.

Няма да съм аз, нито пък някой от моя политически кръг. Сещате се кой ще ви погне. Крайно антилибералните, които копнеят да ви срещнат по някъде по тъмно. А вече и на светло искат да ви срещат... И сега идва най-забавното: когато ви погнат, на кого ще разчитате да ви опази? Ха - на същата тази полиция! Тя няма да е преизпълнена със състрадание към вас. Както не са преизпълнени със състрадание, примерно рибарите от Ченгене скеле, уреждането на чийто въпрос гръмко провалихте, не правейки разлика между сараите на Доган и техните лодки и бараки.

Имате невероятна, гениална способност, да си създавате неприятели... И аз, миролюбив човек като цяло, вече си мечтая за връщане на правото на полицията да бие. Ама така, здраво да бие. Както бие в Германия, в Белгия и във Франция. И го правя не от някаква носталгия по народната милиция, която често ме е побивала на младини или пък от кръвожадност. Правя го от загриженост за вас. Даже се оглеждам за подходяща законодателна инициатива. Мечтая за един пердах като в Гърция, например. Няма значение кого - дори мен да ме набият, пак ще ми стане весело и леко на душата. Ще си кажа: я, щом полицията започна да налага, май някаква държава започна да се възвръща.
Обаче прочетох и че ББ е бил силно разгневен от въпросния пост.
Който пък е харесан от Даниел Митов.
И малко започнах да се обърквам....

# 4 774
Оставам без думи...
https://www.facebook.com/share/p/15LGVrmrAW/
Няма такава държава...Копие на диск😄...Сериозно ли?
И най добрият коментар отдолу
“Затова предлагам, следващия месец да снимаме заплатата на прокурорите и да им я дадем на снимка”
Обаче прочетох и че ББ е бил силно разгневен от въпросния пост.
Който пък е харесан от Даниел Митов.
И малко започнах да се обърквам....
Борисов заслужава Оскар. Скара се и на МВР Русе и в същото изречение добави, че Митов бил "дипломатичен".

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 12:37 от SANDS

# 4 775
Това с DVDто не го разбрах Thinking

# 4 776
Това с DVDто не го разбрах Thinking
Сниман е диска.Не е пускан запис от него. Да не говорим, че училището, от което е снимани диск...е на друга улица, не знам каква е връзката с мястото на боя...

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 12:47 от Barsa

# 4 777
Съдът и защитата са поискали записите от камерите в полицейските патрулки от въпросната нощ. Прокуратурата им е изпратила снимка на диск, принтирана на А4.

# 4 778
Хитро.
Има ли някъде какво е поискано от съд и защита?

# 4 779
  • София
Принтирали са диск на хартия? Еха, че работа са свършили. Аз предлагам с едно 70% да им вдигнат заплатите.

# 4 780
Копирали са диска на копирна машина.
Това е заслужаваща внимание иновация

# 4 781
Хитро.
Има ли някъде какво е поискано от съд и защита?
Дали снимка на диска ли  ?

# 4 782
  • София
Но Дани Митов го няма сред харесалите идиотския пост на фъфлещия. Или е слух, или си е махнал палчето.

# 4 783
  • Ямбол
Но Дани Митов го няма сред харесалите идиотския пост на фъфлещия. Или е слух, или си е махнал палчето.

То па остава и да го остави под поста 😆. Иначе и в Клуб Z има статия и снимки. Вчера в парламента са го питали, не бил подготвен да отговаря.

https://clubz.bg/165674

# 4 784
Защитата бяха поискали да има в залата екран,устройство и всички записи,които да бъдат изгледани.Получиха снимка на диск.Сега не знам, може пък в нашия съд да няма устройства, както в болницата ни няма лапароскоп примерно.Режат със скалпела от 19ти век....

Общи условия

Активация на акаунт