Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 180 082
  • 5 965
  •   4
Отговори
# 4 785
Дали снимка на диска ли  ?
Не.

# 4 786
И аз не разбрах нищо с този диск? Записа е изваден кадър по кадър на хартия ли?

# 4 787
Ето това са получили

Просто щракната снимка на диск.🤪

# 4 788
  • София
Но Дани Митов го няма сред харесалите идиотския пост на фъфлещия. Или е слух, или си е махнал палчето.

То па остава и да го остави под поста 😆. Иначе и в Клуб Z има статия и снимки. Вчера в парламента са го питали, не бил подготвен да отговаря.

https://clubz.bg/165674
Боже, колко е тъп. 😒

# 4 789
  • Другата България
Това с диска сериозно ли е?
Не мога да повярвам.

# 4 790
  • София
После се чудят що има заря при ареста на един политик и цялата държава се кефи на осмокласниците Joy

# 4 791
Това с диска сериозно ли е?
Не мога да повярвам.
да.

# 4 792
Тези момчета не са обвинени въз основа на диск с доказателства. За да се приложат по делото, се прави техническа експертиза. И МЛ прекрасно го знае. Какво ще гледат, не знам. В Постановлението за привличане си пише на база на какво са обвинени.
Нали ги пуснаха, какви дискове и циркове по мярка. На мен вече много ми е смешно, че сега с такива глупости се занимават хората. Освен това, делото е в досъдебна фаза преди предявяване на материалите. Тогава чак защитата се запознава с всичко. Сега по мерките се запознана единствено с доказателства, събрани до момента. И съдът решава въз основа на тях. Остава да гледат непроверено кино.
За мен този диск говори единствено за това, че на този етап е иззет като веществено доказателство и тепърва ще се прави техническа експертиза.
Кой съд има време да прожектира филми, мале- мале.

# 4 793
Всички са се концентрирали в първата част на изказването - "връщане на правото на полицията да бие", но никой не коментира втората -  "Както бие в Германия, в Белгия и във Франция."
Предполагам доста хора са виждали какво се случва от страна на полицаите и то в западни държави, на протести, а какво остава при ексцесии и там полицаите са уважавани и се отнасят с респект към тях.

# 4 794
В коя Германия уважават полицаите?
В тази, в която мигрантите си правят всичко включително застрелва полицаи. И почти всеки ден намушкват или блъскат някой. Голям страх ще да е това.

# 4 795
  • Другата България
Няма какво да коментирам какво се прави в другите държави, мен ме интересува какво се случва тук, да не говорим и че там не е точно така, както Любен Дилов казва.
Що се отнася именно до протестите, на нашите също бият, полицията “бие“, снимките са общодостъпни, от оня протест при колоните на МС, а и не само.

# 4 796
Стремим се да бъдем като другите, нали трябва да се интегрираме, що се подхожда избирателно.

# 4 797
  • Другата България
Не знам кои сте вие.
Аз в управляващите такъв стремеж не забелязвам.
Тях коментирам.

# 4 798
А за бодикамерите на полицаите, че са задължително включени в другите държави нещо да се коментира?Нашите отхвърлиха това.Що ли?Но пари за такива се дадоха..

# 4 799
За човек с претенции като на Дилов, трябва да е напълно наясно какво ще се възприеме като напише "бие" и какво ако "има права  като" примерно..
И по този повод имаше много добро сравнение на американски полицай в униформа и Кожухаров облечен като батка на разходка в Слънчака....

Общи условия

Активация на акаунт