Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 170 742
  • 5 747
  •   7
Отговори
# 4 965
И какво постигнаха ПП с тия сценки? ДП си отиде на работа, макар и ядосан, а човек си замина. Струваше ли си?
Все още в БГ всеки има право да протестира.

# 4 966
  • София
Това включва ли блокиране на градски транспорт?

# 4 967
И какво постигнаха ПП с тия сценки? ДП си отиде на работа, макар и ядосан, а човек си замина. Струваше ли си?
Наистина съжалявам семейството на починалия полицай, но да се прехвърля така вина не съм съгласна.

Между двете няма причинно-следствена връзка.

Причинно-следствена връзка няма, важно е накрая какъв вкус остава.

# 4 968
Докато има още БГ,щото после ще има държава с главно Д  на голямо Д..е
Разбира се

# 4 969
Всъщност това се случва много често.

# 4 970
Наистина съжалявам семейството на починалия полицай, но да се прехвърля така вина не съм съгласна.

Вкусът ти го нагласи.
Аз пък ще ти предложа друга рецепта - можеше голямото момче просто да се появи като простосмъртен без да го охраняват като национално богатство.

# 4 971
  • София
Знам. Затова питам конкретно : Неотменното право на протест включва ли право да се блокира градски транспорт или не?

# 4 972

Вкусът ти го нагласи.
Аз пък ще ти предложа друга рецепта - можеше голямото момче просто да се появи като простосмъртен без да го охраняват като национално богатство.

Ти пък сега, като простосмъртен да се появи! Нали си има цяла държава.

# 4 973
Два булеварда блокирани за да мине ДП,той пък истерясва,показва си натуралната прост@тия.
Данчо Цонев пак ще се плюнчи от трибунката как по доноси и клевети е санкционирано това национално богатство/крада лафа/,което си е сериозен мотив някой да не припарва до властта,но уви.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:51 от Морана

# 4 974
Знам. Затова питам конкретно : Неотменното право на протест включва ли право да се блокира градски транспорт или не?

Ако питаш конкретно за днешният протест, булеварда беше блокиран от полицията. Може би тях трябва да попиташ. Протестиращите бяха блокирали само входовете на НС.

# 4 975
  • София
Ако питаш конкретно за днешният протест, булеварда беше блокиран от полицията. Може би тях трябва да попиташ. Протестиращите бяха блокирали само входовете на НС.
Не питам конкретно за днешния протест, а принципно : Неотменно право на протест включва ли право да се блокира градски транспорт?

# 4 976
Има ли качена тирадата на ДП и свадата с АВ?
видях ги преди да изляза без жестомимичен превод.

ПП съвсем изпростяха. ДП го превръщат наистина в НЕзаобиколим фактор- да заобиколи задния вход.
Колкото до съдиите, сто пъти съм писала, че това е най-егоцентричното съсловие. Това, което е направил АВ на някакъв митинг, е непростимо.
Прогнозирам, че ще направят показнО от САС и ще се отвдат всички. БК ще има да почака в ареста, а и накрая ще го задържат за назидание на протестните изцепки срещу съда.
И от Ина Лулчева не съм очаквала да се подведе по улично говорене.
Голяма глупост сътвориха.

# 4 977
  • Ямбол
Полицаите мистериозно са получили сигнал за бомба, затова са отцепили района =)).

https://www.facebook.com/share/r/1JzPjuHpfS/?mibextid=wwXIfr

Линейката от видеото по-горе е на болница Лозенец и е тази, която дежури по време на заседанията на Народното събрание.

Линейката, която е извикана за полицая не е била възпрепятствана... (моите съболезнования за човека...)

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:16 от Майола Бени

# 4 978
Колко пък да са изпростяли ПП на фона на тирадата на ДП? Даже вече не се възмущавам,нито от ДП,ни от ту-туу,смятам,че си ги заслужаваме.Искам държава с главно "Дъ",да цъфне и вържем..да ми цъфнат налъмите,де.

Септември си заминава,още няма държавен магазин за хоората в Плд.Септември казаха.

# 4 979
Полицаите мистериозно са получили сигнал за бомба, затова са отцепили района =)). Линейката от видеото по-горе е на болница Лозенец и е тази, която дежури по време на заседанията на Народното събрание.

Линейката, която е извикана за полицая не е била възпрепятствана...
Точно и по този начин са се опитали да махнат блокадата.

ПП изпростяли, ми добре. Ето ви ДП, той явно не е.

Общи условия

Активация на акаунт