Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 169 593
  • 5 702
  •   1
Отговори
# 4 980
Ако питаш конкретно за днешният протест, булеварда беше блокиран от полицията. Може би тях трябва да попиташ. Протестиращите бяха блокирали само входовете на НС.
Не питам конкретно за днешния протест, а принципно : Неотменно право на протест включва ли право да се блокира градски транспорт?
Да, включва. Уведомява се общината за това.

# 4 981
  • Пловдив
.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 09:28 от marzeliva

# 4 982
Само да уточня - това, че не харесваме ПП, не значи че харесваме ДП.

# 4 983
Друга картина е жалка, нищо, че веднага ме трият.
Плъзнали са и тролове по социалните мрежи да хейтят по ПП и да възхваляват Пеевски. Явно зорът е голям, момчето трябва да ходи пеша. Ето това е жалка картинка.
Момчето е издигнато в култ от цялата опозиция в НС, медиите, всякакви анализатори - социолози, политолози, ПР-експерти и т.н., защо да не се възползва от славата, с която буквално го даряват.

# 4 984
ПП изпростяли?! Всичко си заслужаваме, Дебеландия, държава с главно д(упе).

# 4 985
Блокираният център днес, само защото момчето трябва да мине 50 метра пеша, сред хората.
Скрит текст:

# 4 986
От платената слава,да,зян ли да му отидат парите?
Трол бюлетина не пуска.
ПП приключва,когато избирателите "кажат",пък като гледам голям тричане падаше над година,не са приключили още.Не са се разделили с ДБ също.

# 4 987
Друга картина е жалка, нищо, че веднага ме трият.
Плъзнали са и тролове по социалните мрежи да хейтят по ПП и да възхваляват Пеевски. Явно зорът е голям, момчето трябва да ходи пеша. Ето това е жалка картинка.
Момчето е издигнато в култ от цялата опозиция в НС, медиите, всякакви анализатори - социолози, политолози, ПР-експерти и т.н., защо да не се възползва от славата, с която буквално го даряват.

Кой го издига в култ ? Просто назовават нещата с истинските им имена.
Ей, тука момето Мария ФИлипова - дялан камък за всяка председател на всяка комисия .
Някак "шефството" й по комисии съвпада с КТБ, Божков, сега с нелепите закони за КЗП.

# 4 988
ПП ще приключат, когато се намери друга партия с по-силни лидери и по-добра комуникационна политика, но със същите виждания. Нулева толерантност към корупцията, европейска, правова държава, здраво и богато общество. Мафиотите професионалисти да са аут.

# 4 989
Скрит текст:
Не го харесвам ДП, но си им го каза директно, че са наркомани и пе****си, Киро си е доказан пица-парти, а Асенчо с пеньоара.. добре казано.
Би било чудесно и тия и бойко и делянчо да се хванат ръце за ръце и да се разкарат от БГ политиката.
Не само чудесно, но и най-доброто и полезно, което могат да направят, но уви, не пускат кокала, окопават се всячески.

Кой го издига в култ ? Просто назовават нещата с истинските им имена.
Скрит текст:
Ей, тука момето Мария ФИлипова - дялан камък за всяка председател на всяка комисия .
Някак "шефството" й по комисии съвпада с КТБ, Божков, сега с нелепите закони за КЗП.
Посочила съм кои, изкарва им хляба, от ранна утрин до мрак всичко се върти около ДП.

ПП ще приключат, когато се намери друга партия с по-силни лидери и по-добра комуникационна политика, но със същите виждания. Нулева толерантност към корупцията, европейска, правова държава, здраво и богато общество. Мафиотите професионалисти да са аут.
Къде са тези силни лидери, които с идеи и умения да върнат доверието на хората? Дотук виждаме само хора, които искат да изместят "мафиотите професионалисти" и да заемат местата им.

# 4 990
Пристигането на собственика на “държавата”
https://www.facebook.com/share/v/165GKixQL3/?mibextid=wwXIfr

# 4 991
Делото за това дали КП е н@ркоман /по думи на ДП/ си върви,не знам кой го е доказал,сигурно на ДП думата се приема за чиста монета или на ПИК .

# 4 992
Делото за това дали КП е н@ркоман /по думи на ДП/ си върви,не знам кой го е доказал,сигурно на ДП думата се приема за чиста монета или на ПИК .

О, аз съм била жертва на подобен сценарий.

Малко оффтопик, но ми напомня на лична история.

Скрит текст:
Като тийн гледах котка, която естествено замина на село. Обаче й бяха останали едни хапчета витамини и аз съм ги бутнала в някакъв шкаф. Майка ми ги намерила й се хванала за главата да не вземам наркотици. ДАже мислила да ги пробва, за да разбере какъв пък е толкова ефекта...Laughing

# 4 993
  • София
Ей, го в цялата му прелест🤮 Абсолютен простак. Но Кирето не пада по-долу. https://www.mediapool.bg/peevski-sleze-ot-limuzinata-i-se-zakani … d-news375373.html

# 4 994
Може да изглежда отвлечено, но поведението на ДП ми напомня за разни африкански дикатори като Жан-Бедел Бокаса и Иди Амин. Е, да, няма толкова очевидни репресии, убийства и канибализъм, но раздутото чувство за превъзходство и ярката демонстрация на лукс и власт са факт.

Общи условия

Активация на акаунт