Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 180 594
  • 5 931
  •   8
Отговори
# 5 235
  • София
Знаем как се сменят редактори, та дори собственици на телевизия и уволняват журналисти, защото са си позволили някое неудобно въпросче. Simple Smile
Блажени да са вярващите.

# 5 236
Средствата за масова информация са четвъртата власт. Който ги е купил, манипулира чрез тях общественото мнение. Не съм го измислила аз. Няма нужда от спор.

# 5 237
Двата процента са социология, и знам какво означава, да. Под два процента одобрение, а процентите неодобрение са в небесата. Успява да държи властта, защото държи прокуратурата. Вие от Марс ли падате?

# 5 238
Признавам си, че не бях чувала за "Величие". Мяркаха ми се по  ютуба, но не бях ги гледала и слушала. Обаче влезнаха в Парламента. Така че, който иска, намира и има къде да гледа.
Също и при Диков има поле за изява.

# 5 239
Двата процента са социология, и знам какво означава, да. Под два процента одобрение, а процентите неодобрение са в небесата. Успява да държи властта, защото държи прокуратурата. Вие от Марс ли падате?
Това неодобрение в какво се изразява? Партията му е в НС, в момента от него зависи това правителство ще или не ще го бъде, "превзел е държавата" и никой не се съпротивлява с изключение на хумористични сценки от рода да ходи пеш и да "забавляват" хората с простащини.
Държавата е завладяна  за тези, които не могат да стигнат до властта и управлението и това е аргумента с надеждата да бъдат припознати като освободители и подкрепени от болшинството от хората.

# 5 240
Що за заключение? Аз не желая да стигам до управлението и виждам, че държавата е завладяна.

Знаем как ДП печели гласове. И КС ни го показа.

# 5 241
Как така държавата е завладяна от тези, които не могат да стигнат до властта? Няма такава логика.
Неодобрението е измерено в социологически изследвания. Хората не го харесват. И то е съвсем нормално, това учудва ли ви?

# 5 242
Ето, пример за завладяване на държавата.
По повод на борда за водите, говори при кметицата на Троян.
По новия закон трябва всички местни ВиК дружества да преминат към нова структура подвластна на областния управител.
После областните управители минават явно/тайна през герба на голямото Д. и  се почва краденето на парите за хората - за ВиК инфраструктура.

# 5 243
Що за заключение? Аз не желая да стигам до управлението и виждам, че държавата е завладяна.

Знаем как ДП печели гласове. И КС ни го показа.
Но желаеш да управляват "освободителите", на които симпатизираш и вероятно подкрепяш с гласа си.

# 5 244
Още един пример  - затварянето на два булеварда, безчет полицаи и жандарми, за да може ДП да направи пет крачки. Дето се казва, полицията му е обслужващ персонал.

Друг пример - новата сграда на ДПС.

Друг - прокуратурата не работи по делата на задържаните Коцев и Барбутов.

Друг - прокуратурата отказва да чуе е види за оказван натиск от служители на КОМПИ върху свидетели.

Друг - неслучайното разпределение на делата.

Длуг - управляващите Топлофикация, визирам избора им.
Тия са пресни пресни примери. Мога до безкрай.

Нана, какви са тия освободители. Всъщност НЕ желая да управляват ГЕРБ и ДПС. Доказано управлението ем води до беднотия, мизерия и упадък. Справка - бюджета. Ако и това не виждате, не знам какво да си мисля, честно.

# 5 245
  • София
Сирос, няма смисъл да изреждаш примери. Това са хора, които не зачитат фактите, а просто сеят дървени философии. Simple Smile На абсолютно всичко играят контра. Ще им покажеш червен лист, те ще кажат, че е лилав с 200 локума и объркани изречения в коментара.

# 5 246
Виждат го, но им харесва.
ДП като Борисов изгражда образа на властният мъж. Всички го слушат и му се подчиняват.
В България сме. Хората не са фенове на демокрацията,а на падишах и придворни.

# 5 247
Харесва им докато се заблуждават, че Делян играе на страната на Бойко. И турците го харесваха, докато смятаха, че краде в полза на Доган, и е лоялен и верен. Скоро ще спрат да го харесват. Лошото е, че е все на наш гръб.

# 5 248
Някой си Ивайло Мирчев е недоволен от антипаркинг колчета пред служебния вход на Народното събрание. Въпрос,защо депутатите не влизат през ОФИЦИАЛНИЯ вход на НС,както е навсякъде в нормалните държави по света?! Защо се промъкват в НС през задния вход като някакви бандити?!

# 5 249
Скрит текст:
Още един пример  - затварянето на два булеварда, безчет полицаи и жандарми, за да може ДП да направи пет крачки. Дето се казва, полицията му е обслужващ персонал.

Друг пример - новата сграда на ДПС.

Друг - прокуратурата не работи по делата на задържаните Коцев и Барбутов.

Друг - прокуратурата отказва да чуе е види за оказван натиск от служители на КОМПИ върху свидетели.

Друг - неслучайното разпределение на делата.

Длуг - управляващите Топлофикация, визирам избора им.
Тия са пресни пресни примери. Мога до безкрай.

Нана, какви са тия освободители. Всъщност НЕ желая да управляват ГЕРБ и ДПС. Доказано управлението ем води до беднотия, мизерия и упадък. Справка - бюджета. Ако и това не виждате, не знам какво да си мисля, честно.
След 15 години беднотия, мизерия и упадък, ще влизаме в "Клуба на богатите" и болшинството, поне тук са щастливи от това. Как става така, че хем не искате това управление, хем сте доволни от резултатите. Thinking

Сирос, няма смисъл да изреждаш примери. Това са хора, които не зачитат фактите, а просто сеят дървени философии. Simple Smile На абсолютно всичко играят контра. Ще им покажеш червен лист, те ще кажат, че е лилав с 200 локума и объркани изречения в коментара.
До какви факти имаш достъп, че считаш мнението си за обективно? Дори проточването на дела, случаи, спорове  ...... е законно, колкото и да не се харесва.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 14:46 от Mama_Nana

Общи условия

Активация на акаунт