Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 172 116
  • 5 725
  •   4
Отговори
# 5 715
Утре столичани и гости на града ще могат да гледат заедно на живо финала на Световното първенство по волейбол, в който българският национален отбор ще се бори за световната титла.
Събитието ще се проведе на площад "Св. Александър Невски" по инициатива на кмета Васил Терзиев и е със свободен вход

Браво на кмета!

# 5 716
Не знам на вас как ви звучи ? Изглежда е ви овен затова ,че е кмет....

# 5 717
Желязков и срещата му с Тръмп "на живо":

# 5 718
Правилно ли разбирам, че Желязков е "лепнат" впоследствие към Тръмп и Мелания без самите те да имат представа кой е до тях? Ако съм права и това е редовна практика, как Тръмп не се притеснява кой ще му курдисат от дясната страна? Те може Бин Ладен да му сложат в такъв случай.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 10:48 от Moderator1

# 5 719
Пълно е с такива снимки на замръзналите Мелани и Тръмп. Предполагам е спестяване на време.

Докато няма прегръдки като на Бойко и Меркел не са сериозни нещата. Бойко го галеха по главата, той и хващаше за лакътя, прегръдки и т.н.
Къде къде по естествени бяха нещата.

# 5 720
  • София
Антъни Албанези и съпруга са на долната снимка, но не се обзалагам, че е истинска.

# 5 721
# 5 722
Има много статии, че това са восъчни фигури на Тръмп и Мешания, дори са обвинили македонския президент, че се снима до восъчна фигура, а тя прави опровержение. Толкова снимки на различни хора от това събитие, а Тръмп и Мелания навсякъде еднакви, доста е странно. Като се позагледа човек и двамата са абсолютно едно и същи навсякъде, затова и хората се чудят ...
https://www.dunavmost.com/novini/severnomakedonskiyat-prezident- … a-vosachna-figura

# 5 723
И на мен ми изглеждат като восъчни фигури, но кой знае. Някак няма как да са еднакви на всички снимки, освен да са ИИ генерирани.

# 5 724
  • София
И аз мисля, че са ИИ генерирани.

# 5 725
Днес ми харесва как Радев троли ББ за чувалите от Хемус.
Очаквам реципрочен отговор от Борисов за Боташ...
 Wink
После да се чудим кой да нарипаме шарлатанин...

Общи условия

Активация на акаунт