Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 188 421
  • 6 196
  •   2
Отговори
# 6 150
Смъртен случай на рали. Един шофьор, чиято проба излязла положителна за наркотици. И едни хора, които са били на място забранено за публика. Забранено! Кола е обходила преди състезанието и те не са били там. След това може би са слезли откъм гората.

Все пак полевият тест за наркотици е бил положителен. А те имат близо 50% грешки. Неслучайно полицаите се разбунтуваха и не ги тестват. Та да не бързаме. Трудно си представям някой да се друса преди състезание...

# 6 151
С шофьора на ралито не бързайте, амфетамини излизат на бързия тест и при доста обезболяващи, без да е посочено, че пречат на шофирането и работа с машини. Нека излезе и кръвната проба
Всъщност да, права си.

# 6 152
  • Другата България
Мина ми заглавие в нета, че сред пострадалите от пороя в “Елените“ е и семейството на чичото на Марти, който пострада в Слънчев бряг, имали са някакъв бизнес....не разбрах къде.
По негови думи, само преди две седмици са изсечени десетки декари гора, и боклукът е бил нахвърлян в дерето.
Намерих го:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/chichoto-na-4-godishnija-marti-k … ie-v-elenite.html

# 6 153
Култа от карти се разпада. Все повече ще излизат наяве безчинствата през Борисовото управление. За съжаление с цената на човешки  жертви. Материалните не ги броя.

Sands, усещането ти се е засилило, корупцията не 😜

# 6 154
  • Разпиляна във въображението
Смъртен случай на рали. Един шофьор, чиято проба излязла положителна за наркотици. И едни хора, които са били на място забранено за публика. Забранено! Кола е обходила преди състезанието и те не са били там. След това може би са слезли откъм гората.

Все пак полевият тест за наркотици е бил положителен. А те имат близо 50% грешки. Неслучайно полицаите се разбунтуваха и не ги тестват. Та да не бързаме. Трудно си представям някой да се друса преди състезание...

Добре, взимам бележка. Но какво правят хората там? Забранено е. Толкова тъпи са понякога нещастията, които се случват. Просто ако се следваха правилата много хора щяха още да са сред нас.

Пиша си го от време на време - съдът ще оправи нещата. Оставят ли го ще поизчисти терена.

# 6 155
Аз пък се чудя сега кой ще извади едни луди пари да преправи и обезопаси ландшафта в Елените, да направи нови пътища,  да изчисти калта, ресторанти, магазини.....Видях, че има хора целогодишно живеещи там и може би нямат друг вариант за жилище....Как ще бъде уредено това идея си нямам.

# 6 156
  • Другата България
Ние.
Тоест, държавата.
Понеже днес съм чукча - читател, четох и че всички постоянно пребиваващи жители, а и тези с жилища, които са били там, основно украинци, са настанени вече в съседни хотели и курорти, осигурено им е всичко необходимо, в много групи вървят призиви за събиране на помощи от доброволци, хранителни продукти, лекарства и т.н.

# 6 157
В държавата има къде къде по-кофти места за оправяне с нашите пари, сори. Десететажните комплекси и петзвездни хотели не са ми приоритет, бизнесмените ще трябва да се бръкнат ако искат туристи следващото лято.

# 6 158
Няма нужда от държавата. Преди малко четох във фейса... В Елените живеят и имат собственост също и чехи,поляци,словаци и те взаимно си предлагат помощ. Една полякиня предложи на чехи чиито апартамент на втория етаж е наводнен,да се преместят в нейния апартамент на по-горен етаж. Българин от Ахелой е предложил къщата си за пострадали от Елените. Англичанин от Слънчев бряг предлага свое студио за еленчани. Всичката тази помощ е безплатно предложена.
А да,казват че имат застраховки.

# 6 159
Да де, но част от тези сгради не са хотели, а жилищни. Хората са си купили жилища в тях, очевидно някои ги използват целогодишно.
Кой ще плаща? Ние ще плащаме, включително и на хотелиерите. Те няма да се минат. Накрая нищо чудно да се окаже, че основно на тях ще сме платили, а не на обикновените хора в нужда. Виновни пак няма да има.

Затваряли целия комплекс утре от 15 часа до второ нареждане заради нарушената инфраструктура и прогнозите за три дни усложнена обстановка. Полицията щяла да охранява 24/7.

# 6 160
  • София
Тази още ли е на работа? Такова нещо ме съм виждал в парламента...
https://www.facebook.com/Bobi.Vaklinov.Official/videos/197737961 … =rS40aB7S9Ucbxw6v

# 6 161
Тази още ли е на работа? Такова нещо ме съм виждал в парламента...
https://www.facebook.com/Bobi.Vaklinov.Official/videos/197737961 … =rS40aB7S9Ucbxw6v
би трябвало още да е на работа. Няма да пиша коя е, че постът ми заминава. На два клика е. В кулата от карти.

# 6 162
Вината в Елените е на архитекти,  строителен надзор Несебър, какъв Борисов и Пеевски намесвате тук. Местните велможи са в основата на проблема. Да не забравяме, че случая в Слънчев бряг пак е в същата община.

# 6 163
  • Другата България
На местните велможи някой им е разрешил все пак, вероятно?

# 6 164
Убедна съм, че строителен надзор баш в Несебър е назначаван по супер прозрачна процедура и няма никакви обвързаности с никого, действат само и единствено съгласно буквата на закона Sunglasses

Ако пък приемем, че там действат местни велможи и управляващите в последните много на брой години стоят и гледат безпомощно, то това е не по-малък проблем. За който вина имат пак същите тези управляващи.
Но съм по-склонна да вярвам, че не гледат безпомощно, а играят в комбина.

Общи условия

Активация на акаунт