Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 194 410
  • 6 410
  •   10
Отговори
# 6 225
  • Разпиляна във въображението
Шофьорът от ралито вчера е с отрицателни проби. Абсолютно чист. Сега как ще го съдят? Той ли е виновен, че на завой, където е преценено, че е опасно и не трябва да има хора, той губи управление и убива човек?

# 6 226
Борисов потвърди за разговора със сина на Тръмп за "Магнитски" и "Балкански поток"
Лидерът на ГЕРБ твърди, че е лобирал само за свалянето на санкциите срещу Владислав Горанов, но не и за Делян Пеевски

Скандално е, как тоя човечец върви и харизва държавна собственост, за да отърве ортака си. Да, да, отрекъл е за ДП, вярваме му.

# 6 227
В момента е само депутат. Като как ще обсъжда подобни неща със сина на президента на САЩ?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 17:20 от DNT177

# 6 228
В момента е само депутат. Като как ще обсъжда подобни неща със сина на президента на САЩ? Пред журналиста споделил, че се оплаквал на Тръмп- младши за ареста, за всичко, т.е. говорил против ПП и се представил за жертва. Нямам думи.

Е за какво да говори с него?
Какъв просперитет е докарал в България, че малкия Тръмп не може да види мизерията или не знае в какво състояние е държавата или, че Нексо компанията, която го покани беше погната от същите управляващи в опит да им вземат бизнеса. Joy
Даже ни знам как да "убедили" ББ да се изложи толкова.

# 6 229
  • Пловдив
Нищо не е искал да продава.

Бойко Борисов призна, че е лобирал за американски инвестиции в Балкански поток.
Борисов обаче категорично отрече да се е опитал да продаде на американците "Лукойл Нефтохим

# 6 230
Каква юрисдикция има КАТ над автомобилно състезание и въобще има ли? И какъв е смисълът да има?

Може ли с едно изречение да обясните защо строителите НЕ искат да вадят прословутия Акт 16 за сградите си?

# 6 231
Горанов бил човекът, "който ни вкара в банковия съюз и еврозоната"?! Това вЕрно ли?!

# 6 232
Нищо не е искал да продава.

Бойко Борисов призна, че е лобирал за американски инвестиции в Балкански поток.
Борисов обаче категорично отрече да се е опитал да продаде на американците "Лукойл Нефтохим
Какви инвестиции? Срещу какво? И какво общо имат санкции за КОРУПЦИЯ? Как го обяснява това? Това е безумно, даже става още по-безумно някой да се опитва да го замита това безумие с безумни обяснения. Вместо да се разграничи от санкционирани от партньорски държави, той ходи да ги подкупва администрациите на тия държави с подкупи. Опит да ги подкупва с държавни активи.

# 6 233
  • София
Нещо не разбирам последната буря, за тези разговори на ББ с Тръмп младши пишеше по медиите преди няколко месеца, когато оня беше тук. И тогава се коментираше, че американците имат интерес да инвестират/купят потока. Аз го четох в Медиапул. Тогава мина и замина, защо се възбудиха днес?

# 6 234
  • София
И аз се учудих, че сега стана новина, пък  ие го бяхме чели вече. Предполагам, че понеже е в международно издание и по-трудно си затваряме очите и мижим.

# 6 235
Сега стана новина заради статията WSJ.

# 6 236
Нещо не разбирам последната буря, за тези разговори на ББ с Тръмп младши пишеше по медиите преди няколко месеца, когато оня беше тук. И тогава се коментираше, че американците имат интерес да инвестират/купят потока. Аз го четох в Медиапул. Тогава мина и замина, защо се възбудиха днес?
И аз това се чудя. Срещата е била през април, сега сме октомври. Половин година събитията пътуват до международната преса.
Имам съмнения, че се подготвя почва за избори, някои много ги желаят.

# 6 237
В статията Борисов е само част от сюжета, не е посветена на него.

# 6 238
Борисов не каза ли, че не познава Горанов?
Как така е лобирал за него?
Приказки под шипковия храст.

"Първата реакция на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов за новия списък с българи по закона „Магнитски“: Горанчето ли? Ми аз почти не го познавам. Виждал съм го два-три пъти, носеше някакъв сак и ми каза, че отива да тренира и си носи спортен екип… Тия другите де да ги знам. Да си отговарят. Аз съм чист и няма за какво да се притеснявам. Всичко съм написал в декларацията, нямам нито лев повече."

# 6 239
Интересно, че посочения автор /Джентри Бийч/ на статията, не е особено благонадежден.

Общи условия

Активация на акаунт