Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 193 762
  • 6 386
  •   5
Отговори
# 6 240
Бб потвърди, независимо кой бил неблагонадежден.

А помните ли кебапчията с откраднатия касов апарат, с помощта на който кметове на ГЕРБ държавни институции, министерства, дори полицията, Народното събрание и Държавната финансова инспекция са злоупотребявали?
НАП не може да спре групата, а прокуратурата е прекратила досъдебното производство.

А днес сламеният премиер тире хотелиер и правосъдния министър, отишли да легитимират нелегитимното девето джудже Сарафов.

# 6 241
  • Пловдив
Бб потвърди, независимо кой бил неблагонадежден.

Потвърди, че е говорил за американски инвестиции. Отрекъл категорично за продажба на лукойл.

# 6 242
Интересно, че посочения автор /Джентри Бийч/ на статията, не е особено благонадежден.
Хайде сега, той си признава, ама ние бързаме да изкараме източникът неблагонадежден?!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:32 от Moderator3

# 6 243
Какво е потвърдил/признал? Заменя амнистия за ДП срещу Турски поток и Лукойл, ще ги подари на сем. Тръмп, чрез посочения автор, представящ се като съюзник на администрацията на Тръмп.
Поредната партенка, която ще мине и замине.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:02 от Mama_Nana

# 6 244
Какво мислиш за пачките му в спалнята? И пистолета? Той си призна, че някоя си дама (Мата Хари) била изпратена да го снима. Но не каза откъде са пачките. Теб това не те ли интересува? Или партенка е?

# 6 245
Мисля, че хляба намалява, затова пък зрелищата стават повече.

# 6 246
Сигурна съм, че ще мине и замине, но не съм съвсем убедена, че е партенка.
Нямам особени основания да вярвам на ББ, само защото бил открекъл. Някой е очаквал да признае ли? Grinning

# 6 247
Нямам особени основания да вярвам на ББ, само защото бил открекъл. Някой е очаквал да признае ли? Grinning

Да. Няколко потребители по-горе.
Иначе не важи.

# 6 248
ББ както не познаваше Влади Магнитски, така после му намери службица в НС като нещатен сътрудник. Много му вярвам аз на ББ. 🙃

# 6 249
Мисля, че тази статия е основата на която е стъпил Джентри Бийч.
https://altanalyses.org/2025/04/14/%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%b5%d1%8 … dr80xycLh2J4Ymvgw

Скрит текст:
ББ както не познаваше Влади Магнитски, така после му намери службица в НС като нещатен сътрудник.
Много му вярвам аз на ББ. 🙃
И с право, но създавайки "голям скандал" от всичко що каже ББ или ДП, не поражда доверие в останалите.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:23 от Mama_Nana

# 6 250
Какво мислиш за пачките му в спалнята? И пистолета? Той си призна, че някоя си дама (Мата Хари) била изпратена да го снима. Но не каза откъде са пачките. Теб това не те ли интересува? Или партенка е?
При ББ, каквото и да стори, важи принципът "ще мине и замине". На други прокуратурата повдига обвинения.

# 6 251
Мисля, че хляба намалява, затова пък зрелищата стават повече.

+1
Защо се претопля стара манджа? Пачки, срещи без значение?
Тръмп младши има ли правомощия да отменя санкции? Едва ли? Лаф да става. Grinning

# 6 252
  • София
Е, стига, хора, не е щяло и не щяло, да се предлага държавна парА, за да се помогне на най-големия мафиот да стане още по-голям. Ненакрадоха се, не им стигна бе. После пак ми говорете за 60те лева на пенсионерите.

В същото време съдят Божанов и Петков, щото някой казал, че са го заплашили; а паралелно с това, когато Диан разказва как са го заплашвали, решават, че няма престъпление за разследване, всичко е точно.

За Коцев вече не ми се и говори, съсипаха го, по пътя на Иванчева го пускат, че да не се осмелява никой вече да взима Варна от герб.

# 6 253
  • София
Интересно, че посочения автор /Джентри Бийч/ на статията, не е особено благонадежден.

Джентри Бийч не е автор на статията. Статията е за него. Ама, явно много са го закъсали, че да стигнат до него за посредник.

# 6 254
  • София
Доказано манипулирани са.
Обезценяваш си постовете така и идва време да скролва човек само като види ника.

Общи условия

Активация на акаунт