Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 196 769
  • 6 493
  •   3
Отговори
# 6 405
Ние както сме смешни, така виждаме какво става. Саботаж след саботаж на кмета от страна на общинския съвет. Мафията отвръща на удара във всички общини, където кметовете са на ПП-ДБ. Където не са успели да ги прикоткат с морков, сега бият с тоягата.

# 6 406
А междувременно ББ току що каза, че да, опитва се да спаси Горанов от Магнитски...Врътна се  и се прибра без повече коментар.Спира да бръщолеви в момента, в който му се зададе въпрос за другарче му ДП.Интересно как го спасява?

# 6 407
  • София
Ние както сме смешни, така виждаме какво става. Саботаж след саботаж на кмета от страна на общинския съвет. Мафията отвръща на удара във всички общини, където кметовете са на ПП-ДБ. Където не са успели да ги прикоткат с морков, сега бият с тоягата.
Аз те питам за метрото? Някой кара хората масово да пътуват с каква цел? Да попържат ВТ или нещо друго? 😂 Свикнали сме с тълпите, на никой не му минава през ума да ги свързва с Терзиев.

Тоя пък смешко Горанов, какво са се загрижили толкова за Владето?

# 6 408
Стига да увеличат интервала на мотрисите, и готово.

За Горанов никой не се е загрижил, самият Борисов каза, че не го познава много-много и се разграничи от него, щом цъфна в списъка Магнитски. Загрижил се е за Пеевски. И сега прави кълбета и салта как да отърве въпросите.

# 6 409
  • Пловдив
Ариа, когато времето е лошо, ГТ става по-използван.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:59 от marzeliva

# 6 410
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/695456-borisov-shte-reshava-kri … aka-na-sofiyantsi
Уредиха се софиянци. ББ ще решава кризата с боклука. Както реши проблема с градския транспорт и сега подава ръка на кмета.

# 6 411
  • София
Спомени от миналото - как ББ реши кризата с боклука преди 16 г. и стана премиер. https://www.mediapool.bg/boiko-i-valka-posledniya-pat-kogato-v-s … r-news375967.html

# 6 412
  • София

Няма, нямало да го пускат. Прогнозата била за затопляне на времето и затова.
В Перник го пускали и евентуално ако някой блок, училище, детска градина изрично поиска.

# 6 413
  • софия
В идеален център, не знам навсякъде ли, но има. Учудих се, защото не са обявявали и знам, че ще се затопля. Може да е локално при нас.
Няма, нямало да го пускат. Прогнозата била за затопляне на времето и затова.
В Перник го пускали и евентуално ако някой блок, училище, детска градина изрично поиска.

# 6 414
  • София
Най-сетне още повече ще се приближим до богатите, европейски градове. Wink Ще сме заринати като Брюксел, Неапол, Париж, Ротердам, Амстердам и мн.др.Преди 2-3год. зелената кметица на Амстердам каза, че не може да се пребори с плъховете и затова хората ще живеят с тях.Такса смет там е много висока.Тази година наистина прелива боклука навсякъде и особено в центъра.Хората с основание недоволстват и държат сметка.Като доста либерални зелени, тази жена заяви нещо абсурдно.Щяла да махне кошчетата за боклук и така щяла да бори проблема.
Да, те така се борят либералите с проблемите.
И тук сме така - дръжте се, ще ви заринем с боклуци, за да борим мафията.
Точно три дни ще издържи този граждански ентусиазъм и като плъзнат плъховете и ароматите, всички ще се молят някой да ги спаси от боклука.
Интересно защо Терзиев няма план, а само призовава да се спасяваме сами. Цялата им работа е такава.
А на мафията не и дреме, ще гледа сеир, докато накрая общината клекне, защото няма как да стоим с пълни кофи повече от няколко дни.
На мен много ми омръзна от жълтопаветни пърформанси, наистина, нито имат план, нито цел, само PR на гърба на обикновените граждани.
А София толкова мръсна и разнебитена отдавна не е била.

# 6 415
  • София
И като как точно няма план Терзиев, като впрегна какви ли не варианти по спешност да събират боклука? Общински фирми, съседни общини, хиляда неща организира.
Ама понеже е Терзиев, не е бойко, няма как да не е в грешка.

# 6 416
  • София
И като как точно няма план Терзиев, като впрегна какви ли не варианти по спешност да събират боклука? Общински фирми, съседни общини, хиляда неща организира.
Ама понеже е Терзиев, не е бойко, няма как да не е в грешка.

Това не е план, а запушване на дупки, докато дойде голямо и трайно решение. Каквото той очевидно няма, просто лозунги. С Бойко и да ме замерваш, няма ефект, никога не съм му била фен. Но най-вероятно точно той ще се включи, за да "разреши" кризата, както стана с шофьорите на ГТ.
Цялата либерална общност всъщност с тези напъни и сценки работи за него, той изпъква накрая, защото контролира всичко.
И пак казвам - лозунгите не помагат, ако нямаш практическо решение.
Ще почакаме и ще видим докога ще трае боклучният ентусиазъм, аз не виждам много очаровани граждани в Люлин и Красно село да ви кажа.
А и демострациите на Козилата не помагат, напротив, става по-нелепо.
Не може всяка криза да се превръща в PR кампания на гърба на гражданите.

# 6 417
Какъв план има Терзиев, че съм пропуснал това в емисиите?

# 6 418
Терзиев доста глупости сътвори в София. Факт е, че и преди кризата с боклука, като цяло нещата в града не варвяха добре. Дали са идвали от него или от СС не знам, но се видя, че СО не се справя. Но в този случай с боклука се вижда ясно, че е саботаж срещу самия него. СС се дръпнаха от него - убедена съм, че са били стимулирани по някакъв начин. Бонев е най-голямото дъно, което съм виждала от мнооого години насам. Аз съм крайно разочарована от цялата работа на СО - и от кмета, и от СОС, които сме избрали, за да работят заедно, а не да си правят напук. Никой не печели с тези глупости и това хвърляне на кал. И едните, и другите се излагат. А СС до тук се изложиха най-много.

# 6 419
Теменужка каза, че е платила заплати за 2025 година с 3,7 млрд повече спрямо 2024, т.е. българите не обеднявали.
Само да сте се оплакали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт