Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 205 478
  • 6 859
  •   20
Отговори
# 6 690
  • софия
Алгафари пак ще ходи за 20-тина мин. в кабинета да изчисти визията.

Кога ст е имал авторитет?

# 6 691
  • София
А тези, които пяха песен?
Не, това е изкуство. Не разбирам, как въобще ти хрумва подобна идея

Значи, предлагам следващите песни да са за Барселона, апартаментите на майките в Дубай, водопади и хотели, прокурорски семейства и т.н. На мен не ми пречи да ги гледам в тубата, вместо да чета статии.

Предлагането на този закон изглежда е отвличане на вниманието от срещата отвъд океана и др. подобни, за които не знаем, а може да научим. Кофти роля са приели ИТН.

Каквото им наредят, това правят зулусите.

Много ми е интересно кого ще преследват, когато неудобните разследвания се публикуват в европейски и други чужди медии.

# 6 692
На Алгафари болката са му едни конкретни негови снимки.

# 6 693
ББ много добре се ориентира на къде задуха вятърът и за това дръпна ръчната спирачка.

# 6 694
Ахъм.
Този така морален човек.

Не разбирам какъв е проблема да се търси отговорност за клевета, а са нужни подобни промени.
Ех, покрай тоз скандал, КК не получи особено внимание с воплите си, че ни готвят за война и предаваме командването на НАТО. Язък за напъните му.

# 6 695
  • софия
Ако са онези снимки на дърт ...., у всеки, който ги е видял, са предизвикали позиви за спешно изпразване на стомашното съдържание. Те са гнусни, знаят се.
Болката на семейството е синчето да се задържи депутат.

# 6 696
Явно се очакват нови снимки.

ББ не е разбрал и че правосъдният му министър е дал положително становище за тая скандална промяна в НПК.

# 6 697
Не знам във възприятията на всички от моето поколение, може би още едно, дали Слави Трифонов е бил авторитет, но по някакъв начин за нас, особено през 90-те беше личност. Спомням си как по протести се пееха песните "Пътнико свиден, пътнико Off" /срещу Жан Виденов/,възрожденските песни като "Боят настана" точно отговаряха на нашите настроения за момента. Не знам дали тогава те /имам предвид дори и ТЙ/ бяха уцелили "точната" вълна на голяма част от обществото, но някак си олицетворяваха "бунтът" ни към статуквото, БКП/БСП, желанието ни най-накрая да се случи реална промяна в живота ни. И след това, през годините, /изключвам чалгата/, за доста години той/те (сценаристите) поддържаха в нас впечатлението на някакво ниво на протест. А сега, с подкрепата на правителството, с поведението им, особено с внасянето на този закон, сякаш се заличиха всички тези изминали години. Но, както е казано - "никога не е късно да станеш за резил". /Не съм гласувала за ИТН, но все пак през последните години малко или много ги възприемах като нещо прогресивно/. Жалко.

# 6 698
Явно се очакват нови снимки.

ББ не е разбрал и че правосъдният му министър е дал положително становище за тая скандална промяна в НПК.

И аз останах с подобно впечатление, но просто не дадоха детайли, понеже е слух, а са сериозни журналисти..

# 6 699
Каквито и да са причините, да се прави закон или промяна в съществуващ, за конкретна личност не е нормално, не е правилно, не е допустимо.
Вярно, че сме нация от индивидуалисти, но идва прекалено.

# 6 700
Каквито и да са причините, да се прави закон или промяна в съществуващ, за конкретна личност не е нормално, не е правилно, не е допустимо.
Вярно, че сме нация от индивидуалисти, но идва прекалено.
О, то това е само черешката на тортата...

Как, например, в цялата система НЯМА ДРУГ достоен да оглави ДАНС от този силно компрометиран посредственик...

# 6 701
Може ли да си член на Правна комисия на НС и да не си прочел добре нещо, за което гласуваш "да" и по-важното, което засяга промени в НК /това по думи на ББ, който пак едва ли не се явява "спасител" на демокрацията/. Ако не беше жалко, щеше да е нелепо смешно. А, ако го бяха приели, какво става с Директивата на ЕС /не знам те дали са задължителни или само пожелателни/. Пародия на управление, но започва да става страшна на база всичко, което се случва до този момент.

# 6 702
  • софия
Не знам във възприятията на всички от моето поколение, може би още едно, дали Слави Трифонов е бил авторитет, но по някакъв начин за нас, особено през 90-те беше личност. Спомням си как по протести се пееха песните "Пътнико свиден, пътнико Off" /срещу Жан Виденов/,възрожденските песни като "Боят настана" точно отговаряха на нашите настроения за момента. Не знам дали тогава те /имам предвид дори и ТЙ/ бяха уцелили "точната" вълна на голяма част от обществото, но някак си олицетворяваха "бунтът" ни към статуквото, БКП/БСП, желанието ни най-накрая да се случи реална промяна в живота ни. И след това, през годините, /изключвам чалгата/, за доста години той/те (сценаристите) поддържаха в нас впечатлението на някакво ниво на протест. А сега, с подкрепата на правителството, с поведението им, особено с внасянето на този закон, сякаш се заличиха всички тези изминали години. Но, както е казано - "никога не е късно да станеш за резил". /Не съм гласувала за ИТН, но все пак през последните години малко или много ги възприемах като нещо прогресивно/. Жалко.
Защото вероятно не сте ходили в (софийските) дискотеки и не сте виждали как дърпа девойките в сепарето си и мутренското му поведение като цяло. Същи баща на "Продължаваме напред." В момента, в който придоби известност, стана мутра стил.
Цялата пасмина ку-ку бяха и са отвратителни. Самоповярвали си парвенюта.

# 6 703
Сачева сутринта каза по БТВ, че законът няма да се приеме в този вид - това е добре. Още вчера казах, че не става в този вид, но по същество ми допада, защото искам да се носи предвидената наказателна отговорност за публикации за личния ми живот, които ме засягат, и може да имат или имат неблагоприятни последици за мен. Не съм политик, разсъждавам къто юрист.

Сирос, не е "НПК" законът, "НК" е, но няма значение, те си приличат Simple Smile.

Аз се учудвам, че юристи в темата - дори адвокати, не вземат отношение, все пак правото е над политиката - за мен.

Diorela, не разбрах въпроса ти за бащинството, ти нали знаеш как се установява?

# 6 704
Сачева сутринта каза по БТВ, че законът няма да се приеме в този вид. И аз казах, че не става в този вид, но по същество ми допада.
Аз искам да се носи предвидената наказателна отговорност за публикации за личния ми живот, които ме засягат и може да имат или имат неблагоприятни последици за мен. Не съм политик, разсъждавам къто юрист.

Сирос, не е "НПК" законът, "НК" е, но няма значение, те си приличат Simple Smile.

Аз се учудвам, че юристи в темата - дори адвокати, не вземат отношение, все пак правото е над политиката - за мен.

Diorela, не разбрах въпроса ти за бащинството, ти нали знаеш как се установява?
Че то и сега има закон – срещу клеветата. Не разбирате ли че те искат да наложат цензура с този "закон"?

Общи условия

Активация на акаунт