Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 205 152
  • 6 844
  •   12
Отговори
# 6 780
  • софия
Защото е в частен имот. По същата причина не разбрах защо държавата чисти там.

# 6 781
Не разбирам поради каква причина на пострадалите от наводнението сега  паричната помощ достига 7500 лв,а на предишното наводнение беше 1500 лв...
Поради инфлацията. Шегувам се.
Решили са да се правят на щедри.

# 6 782
Не разбирам поради каква причина на пострадалите от наводнението сега  паричната помощ достига 7500 лв,а на предишното наводнение беше 1500 лв...
Щото не е в някакво забито село, а в курортно селище Елените.

# 6 783
Аз не разбирам това правителство заложило ли е някакви реформи да прави? Имат ли някакви идеи изобщо?

# 6 784
По-интересно е на следващото наводнение колко ще са помощите и дали ще се запази сумата.

# 6 785
"Не разбирам поради каква причина на пострадалите от наводнението сега  паричната помощ достига 7500 лв,а на предишното наводнение беше 1500 лв..."

Вероятно защото му_три...аааа, пардон... инвеститори имат имоти там. Няма как да ги обиждат с някакви мизерни 1500лв.
Гарганела, не знам как парите се измерват за курортни селища и "забити" селища според вас...но това "курортно" селище изобщо не е трябвало да бъде там! Никой не е виновен, че за пореден път с подкупи и машинации е направен обект, който от самото си създаване е бил бомба със закъснител!
Само да припомня - през 2022 година наводнение удави редица села в Карловско! Вероятно не го помните.
И досега там има хора, които живеят във фургони, а инфраструктурата прилича като да е паднала атомна бомба. Тия хора...в "забитите" си села не са получили и по 1500 лева помощ!
Вашето сравнение за мен е най-малкото неподходящо, да не използвам други думи.
За кой ли път се показва двоен стандарт, както е и за всичко останало!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 12:22 от Фрагтрек

# 6 786
  • София
Силви Кирилов си тръгна при въпроса на репортер от битиви дали ще се извини на младите лекари. Бил трогнат от вниманието, но "извинявай" не се чу да казва. Толкоз.. ИТН. Simple Smile

# 6 787
Е, беше отвратително да се пише и подигравателна песен, за да уронят достойнството на жена, ама тогава не прокарваха такива закони, бяха за свободата на словот.
П.П. това да станеш политик и да ти изтипосат голите снимки онлайн е жалка работа. Що за морал ни управлява и разпраща голите си снимки?

Това важи ли за снимките на голия Борисов върху кревата, покрит с кърпа или е само за жени от други партии?

# 6 788
При Борисов не голотата му привлече внимание. А защо спи с пистолет до главата и откъде тия пачки и кюлчета. Нека не изопачаваме нещата.

# 6 789
Аз не съм достатъчно компенетнта, за да знам дали неговите снимки са фотошоп или са истински. Както и всички други снимки, които редовно се появяват в нета. Въпросът е за всички снимки ли сме възмутени или само за тези на определени хора, а пък, когато са на Борисов - може.

При Борисов не голотата му привлече внимание. А защо спи с пистолет до главата и откъде тия пачки и кюлчета. Нека не изопачаваме нещата.

Така е. Но, ако не беше голата му снимка, нямаше да видите пистолета, пачките и кюлчетата

# 6 790
"Нито едно адекватно нещо не са направили. Нито едно"

Еее, как така нито едно...ама как така!?
Забравяте, че след два месеца ще влезем в "клуба на богатите"... Еврото ни очаква, ние също го чакаме...
Това малко "нещо" ли е...Neutral FaceSadRolling Eyes
Тогава ще видим колко "неща" ще направят още.
(Да се приема с пълната сила на иронията!)

# 6 791
  • София
Никой тук вероятно не е достатъчно компетентен, както и прокуратурата не е.
Именно затова цитирах колко експертизи са назначени и не, те не се извършват от прокурори 🙃 Резултатът е еднозначен.
Кой вярва и кой не вярва, кой на какво избира да вярва, е крайно индивидуален избор, който не може да бъде отнет.

# 6 792
И защо да я разследват въпросната прокурорка, след като тя не е регистрирана като земеделски производител?
За да имат лостове за въздействие при делото на Благомир Варненски. Sunglasses

# 6 793
За първото не ги подкрепян, но за второто - имат пълната ми подкрепа. Че даже ги съветвам да увеличат процента

Скрит текст:

# 6 794
Тцъ. Друго направи впечатление. Някой може да снима необезпокояван спящия премиер, един от най - охраняваните хора. Предполагам ББ е разбрал посланието.

Общи условия

Активация на акаунт