Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 206 426
  • 6 882
  •   12
Отговори
# 6 840
Изобщо не съм и очаквала, че ще остане да работи там след това, което написа. А и ние не знаем какво точно е станало - дали те са го махнали или сам е напуснал.

# 6 841
Соня Колтуклиева май е получила предварителна информация от прокуратурата. Анонимният свидетел срещу Коцев не знае да е давал такива показания. Както и зам.-кметът не знаеше, защото още не го бяха принудили мафиотите в КПК.

# 6 842
  • Другата България
Иво Сиромахов във ФБ:
"Имам удоволствието да ви съобщя, че от днес вече не съм водещ в телевизия „седем осми“. Телевизията  поставя ново начало в славния си път към сърцата на суверена.
На Слави и Тошко пожелавам здраве, свобода, независимост, щастие, любов, смелост, мъжество, достойнство, чест и ум.
Те другото си го имат."

Провокирана от поста на Иво Сиромахов, моето мнение за ИТН като цяло и ТЙ и Балабанов в частност.
Хора, които говореха за морал и народ.
Хора, които говореха с плам, със страст, с думи за чест и промяна.
Тогава изглеждаха истински.
Днес изглеждат самозабравени.
С глави навирени и очи, които не виждат нищо освен себе си.
За съжаление и Слави Трифонов се превърна в нещо, което никога не съм предполагала, че може да се превърне.
Знам, че дарява много за благотворителност, единствено това все още ме кара да вярвам, че не е изгубил всичко човешко.

# 6 843
Яяя, колко грубо. Критикуваш, показваш грешките, уволнен си на момента. Разбирам да го изключи от ИТН, но да го уволни?!  На това му се вика смесване на работата с партията.

Слави има у себе си нещо дестопично. Явно така управлява и организацията си.
Благодаря ти Боже, че 2021-ва се уплаши и не пое управлението на страната.

# 6 844
Аз не мога да разбера как хората повярваха на ИТН.
Такава безумна наивност, която ни струва скъпо.

# 6 845
Чалгаризацията на едно общество. Да не мислиш, че са гласувал за ИТН заради политиките им? Не, гласували са заради 'едно ферари с цвят червен'.

# 6 846
Чалгаризацията на едно общество. Да не мислиш, че са гласувал за ИТН заради политиките им? Не, гласували са заради 'едно ферари с цвят червен'.

По-скоро заради патриотичните песни, които пееше и чиито текст караше хората да се чувстват горди българи. В което, разбира се няма нищо лошо. Но при всички положения щеше да е по-добре, ако си беше останал с пеенето. Сега щеше да продължава да пълни стадионите и да се радва на народната любов, вместо да го заливат с помия във ФБ под всеки негов пост.

# 6 847
  • Другата България
Повярваха в новия месия.
Не е като да не се е случвало, същото беше и с НДСВ - тогава беше заради царя.
С ГЕРБ е заради ББ.
Ако Румен Радев направи партия, ще е заради него като личност, надали някой ще се запознае с политиките му преди да отиде да гласува.

# 6 848
Повярваха в новия месия.
Не е като да не се е случвало, същото беше и с НДСВ - тогава беше заради царя.
С ГЕРБ е заради ББ.
Ако Румен Радев направи партия, ще е заради него като личност, надали някой ще се запознае с политиките му преди да отиде да гласува.
и пак няма да си научим урока, че месия няма.

# 6 849
След толкова опити е време да се мисли преди да се гласува.
Месии няма.
Това вече трябва да е станало ясно.

# 6 850
  • софия
За да не гласуваш за пореден месия, трябва да си осъзнал, че промяната изисква време и не става за 3-4 години.
Фен съм на Стоянович и препоръчвам интервюто, въпреки че Вълков не е моят журналист.

# 6 851
Не се учудвам на хората, че гласуват за месия. И тук, във форума, списващите многократно изтъкват, че няма КОЙ, няма личност, няма КОЙ да поведе народа, няма за КОГО да се гласува, няма на КОГО да се вярва, а не, че няма идеи, каузи, партии. Търси се личността. И партиите, които ги има, и новосъздадените са лидерски партии. Всичко се върти около 1 човек.

# 6 852
  • София
Скрит текст:
Не разбирам поради каква причина на пострадалите от наводнението сега  паричната помощ достига 7500 лв,а на предишното наводнение беше 1500 лв...

Току-що го прочетох, отговора на този въпрос.
Чак ме стегна сърцето от обида, имам познати в с. Каравелово, които още са във фургоните.

Та защо помощта от 1500 лева скочи на 7500 лева? Ами защото 80% от собствениците на това затворено жилищно пространство са украинци. Украинци, които са инвестирали в имоти построени в речно корито.
За тях се променят закони, въпреки явното нарушение на българските закони за застрояване на територията, а помощите им са 5 пъти по-големи от тези на потърпевшите българи, пострадали от пожари само преди месеци.
Може ли да посочиш официален източник?

Не може, защото е лъжа.

# 6 853
Помощи са поискани само от Царево.
От Елените не са подавани заявления.
Току що го казаха по новините.

# 6 854
Не разбирам поради каква причина на пострадалите от наводнението сега  паричната помощ достига 7500 лв,а на предишното наводнение беше 1500 лв...

Току-що го прочетох, отговора на този въпрос.
Чак ме стегна сърцето от обида, имам познати в с. Каравелово, които още са във фургоните.

Та защо помощта от 1500 лева скочи на 7500 лева? Ами защото 80% от собствениците на това затворено жилищно пространство са украинци. Украинци, които са инвестирали в имоти построени в речно корито.
За тях се променят закони, въпреки явното нарушение на българските закони за застрояване на територията, а помощите им са 5 пъти по-големи от тези на потърпевшите българи, пострадали от пожари само преди месеци.
Ех, много време се забавихте с тези украинци, очаквах по-рано да се сетите Grinning
Първо, помощта не е скочила на 7500 лв, а може да достигне 7500 лв. Има условия за изплащането й, включително засегнатото жилище да е основно, а не ваканционно.
Много е хубаво размерът на помощта да се увеличи. Затова и по-рано отбелязах, че е по-важно и интересно дали ще остане същия и занапред. Искрено се надявам, че ще се запази. Ако това не се случи, тогава би било резонно да търсим сметка защо. Но в момента това е поредната порция внушения.

Общи условия

Активация на акаунт