Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 211 616
  • 7 017
  •   2
Отговори
# 6 930
Много информативно за Елените и Царево
https://m.youtube.com/watch?v=NVyO1dDs3bM&list=PLQUBAhHuqAWNzRXG … T&index=1&pp=iAQB

Дали ще има наказани, подписали и разрешили тия безобразия?
За един приятел питам.

# 6 931
Ле-лее как го *дърпа бабата онзи..
Бабата жълтопаветна ли е?За един Димчев,Шкварек, Колтуклиева и сие питам.
Доколкото разбрах задържаните за пазарлъка ще ги пуснат,та поредната излагация от меверето.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 22:32 от Морана

# 6 932
Морана, не знам. Едва ли. Няма жълти павета в Пазарджик. 😎

При приключване на изборния ден за общински съветници в 20:00 часа окончателната избирателната активност в община Пазарджик възлиза на 35.09% или 34 008 души са пуснали бюлетини, съобщават от ОИК. Броят на гласоподаватели възлиза на 96 912 души.
Припомняме, че в 11:00 часа днес избирателната активност в община Пазарджик беше 8.07% или 7 823 бяха пуснали бюлетини, съобщиха тогава от ОИК, а в 16:00 – 24:00% или 23 452-ма са гласувалите.

Диорела, къде го провидя това обединение?

# 6 933
Жълтопаветен соросоид, нищо по-малко от това Grinning

# 6 934
  • София
Да.
- два скъпи автомобила, с регистрационен номер от друга област, пълен с пачки спира в село, за да раздава пари, защото търсят строителни работници. Идва полиция, а шофьорите се заключват в автомобилите и не им отварят при заповед да отворят вратата. Седят близо час до идването на подкрепленията. Решават да излезнат, но не съдействат. В същото време полицай със скъсана ръкавица опипва всичко, докато претърсва вещите на заподозрените. Намират пачка по 50 лева, няколко хиляди лева. Същите после отказват да отворят багажника, та се налага да викат специалист, който идва след 2 часа. Цял работен ден тумба полицаи не могат да се справят с 2 автомобила.
Видиш ли обаче МВР не вижда абсолютно нищо подозрително и доказателства, за да бъдат задържани. Надявам се никога да не ми се налага да викам полиция, то и да викна файда няма да има, по-добре да викна бабата с чантата да ми реши проблемите. Чакам Сю да излезе и да ми се кара що нямам доверие в институциите.

# 6 935
Да.
- два скъпи автомобила, с регистрационен номер от друга област, пълен с пачки спира в село, за да раздава пари, защото търсят строителни работници. Идва полиция, а шофьорите се заключват в автомобилите и не им отварят при заповед да отворят вратата. Седят близо час до идването на подкрепленията. Решават да излезнат, но не съдействат. В същото време полицай със скъсана ръкавица опипва всичко, докато претърсва вещите на заподозрените. Намират пачка по 50 лева, няколко хиляди лева. Същите после отказват да отворят багажника, та се налага да викат специалист, който идва след 2 часа.
Видиш ли обаче МВР не вижда абсолютно нищо подозрително и доказателства, за да бъдат задържани. Надявам се никога да не ми се налага да викам полиция, то и да викна файда няма да има, по-добре да викна бабата с чантата да ми реши проблемите. Чакам Сю да излезе и да ми се кара що нямам доверие в институциите.
И всичко това, докато колите и полицаите са обградени плътно от тълпа жадни за зрелища избиратели Simple Smile
Като във филм на Костурица е цялата работа.

# 6 936
И докарани 250 тъмнозелени съграждани от Буковлък.

# 6 937
Купуват гласове тези партии,на които не им достигат гласове,тоест са слаби...

# 6 938
Демек ДПС-НН,защото за 51 НС,според проучване на Алфа рисърч за вотът на хората от римски произход,обират 47%,Герб-19% и т.н.

# 6 939
35,9% е избирателната активност. Простата  сметка сочи, че има грубо 35000 гласували. Ако шиши си е купил 10000, гасете лампите.

# 6 940
  • София
Да спечели и да вдигнат и там такса смет с 50-70%. Да го грабят заспалия му народ. 35% избирателна активност, ама 100% после сълзи и рев що живеят в държавата от ерата на Флинстоун

# 6 941
Ще си мълчат като Пловдив и Бургас. И ще си плащат.

# 6 942
Убедена съм че Шиши трябва да спечели изборите навсякъде и да стане първа политическа сила. С Магнитски ще му е трудно да ни е МП, но пък Данчо Ментата би бил идеален за това. Май това е единственият начин да се събудим.

# 6 943
Е какво да се събуждаме?! За кога?! Овладяха всичко, а ние спим. Само София ли е запазила нормалността? В провинцията какви хора живеят?

# 6 944
  • Другата България
Знам, че не е смешно.
Признавам си обаче, че с глас се смея.
Цитат
"В секция 43 една жена, която се самоопредели като неграмотна, въпреки всичко взе бюлетина. Зачерта или там е направила, каквото е могла зад паравана, излезе и докато секционната избирателна комисия търсеше в списъка, за да се подпише, тя каза "И кой сега ще дава 50-те лева?" и аз ѝ казах, добре, елате сега да го намерим този, който дава 50-те лв. Намерихме го тук в двора - бяла тениска, бели маратонки, черно яке, мъж. Той, разбира се, отрече и избяга от двора на училището".
Убедена съм, че такива сцени няма да се видят никъде другаде, ако не го бях видяла с очите си в материала, и прочела не само в линка
https://www.mediapool.bg/izbori-v-pazardzhik-napliv-na-kandidati … o-news376161.html
вероятно нямаше да повярвам. Писала съм многократно - назад в годините и аз съм участвала в СИК, чувала съм и съм виждала доста неща, писала съм тук за тях - отнасяла съм много хейт и недоверие.
Но такова нещо не съм виждала, това надминава и най-смелите ми очаквания, хем съм /уж/ наясно с действителността у нас.
И не, не вярвам, че нещо ще се промени, категорична съм. Напротив.

Общи условия

Активация на акаунт