Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 623 829
  • 21 847
  •   24
Отговори
# 18 825
Дотук ИТН, БСП, Величие, Меч, Възраждане. Стигат заедно с Радев за мощен завой към Москва. ППДБ традиционно ще го играят напреки и неадекватно. Ще разграждат модела Борисов. Никакъв шанс за коалиция анти-Радев.

# 18 826
  • Далечният изток
Значи се очертава, че изборите ще са в началото на април. Докато изчакат официалното освобождаване на поста от Радев, докато намерят СП... Или на 29 март най-рано, ама хич не е добра дата. Сменят часа, в СИКовете ще стане мазало. Кой се успал, кой не си сверил часовника по новото време...

# 18 827
Дотук ИТН, БСП, Величие, Меч, Възраждане. Стигат заедно с Радев за мощен завой към Москва. ППДБ традиционно ще го играят напреки и неадекватно. Ще разграждат модела Борисов. Никакъв шанс за коалиция анти-Радев.
Поне три от тези партии, ще гледат парламента само по телевизора.

# 18 828
Даже и само с  Възраждане ще му стигнат процентите. А ПП-тата са подсигурили да няма кой да му излезе насреща.

# 18 829
Някои май прекаляват с ПП–ДБ. Ясно, е че гербаджиите ги обвиняват за какво ли не.
Но на ПП–ДБ трябва да им е ясно, че сглобката им се размина с 50%, но радев е равно на смърт.

# 18 830
Политическа партия Боташ.

# 18 831
Ма да бе, браво. Президент, за който са гласували два пъти, хвърля оставка, за да дели баницата с другите. Кой нормален човек смята това за нормално, за допустимо и за отговорно? Браво, да.
Аз съм гласувала 2 пъти за Радев, първият с желание, вторият като най-малкото зло. Смятам се за нормален човек, не е нормално поведението му, не е отговорно. Никога повече за него. Гласувала съм за Реформаторски блок, за ПП, ППДБ, основно за десни. Всъщност все по-трудно става да избера за кой да гласувам. Освен да не гласувам, натам вървят нещата.
Аз, ако бях негов избирател, щях да бъда силно разочарована от действията му. Това имах предвид.
Наистина все по-трудно става, но изобщо не се замислям дали да гласувам.

Дева, от самото начало беше ясно какъв е.

Има ли конкретен срок, в който КС трябва да се произнесе и Йотова да встъпи в длъжност? Всъщност каква точно е процедурата, след като депозира оставката?

# 18 832
Да видим първо колко процента ще вземе де. И как така с Възраждане - тая ниша се припокрива, всичките тичат в една писта и все пак броят им е ограничен, макар и не малък.
Радев няма как да се представи за нов месия, защоти за девет години всички знаят на кой бог се кланя.

На мен ми е интересно кои стари муцуни ще изтупа от нафталина.

# 18 833
Представям си в Конституционния съд половината да не му гласуват оставката.

# 18 834
Емии,кот'такова,аз бях на мнението по-бързо да слиза,че да се изтъркаля и като "нов месия" по-бързо.
БСП ще е занулена,чак не мога да повярвам,но щом автентичното ДПС е в историята,значи няма невъзможни неща.

# 18 835
Слави Василев сам се похвали, но не каза в какво качество

# 18 836
Радев ограбва Възраждане, ИТН, БСП, Величие и МЕЧ. Което е добре, колкото и да не го харесвам. Всички тези партии са още по-антипатични.

# 18 837
Представям си в Конституционния съд половината да не му гласуват оставката.
хах, това вече ще е интересно.😃

# 18 838
Радев спомена че протестиращите пред триъгълника на властта.Декември го били подкрепяли! Каква по голяма подкрепа от тази?

# 18 839
Слави Василев сам се похвали, но не каза в какво качество
Този е толкова безинтересен като говори, че направо се чудя. Откъде ще намери бившият ни президент хора, с качества, които да се съгласят да участват?

Хората на РР, които са стойностни и си заслужават, са Крум Зарков и Пеканов (забравих му първото име). И двамата се отрекоха от него.

ПП Защо не работи бутончето “полезно”?

Общи условия

Активация на акаунт